Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Deitti-ilmoitus Intiassa toi vastausten tulvan - "Osa hakee edustusvaimoa"

Oletko kokeillut nettideittailua huonolla menestyksellä? Ehkä kannattaisi testata ilmoituksen tehoa Intiassa.

Iitistä kotoisin oleva Maija Virta on asunut Intiassa puolisentoista vuotta ja viihtyy hyvin. Pirteä punapää kertoo suhtautuvansa avoimesti myös paikallisen puolison löytämiseen. Intialaiset miehet ovat kohteliaita ja heidät on opetettu kohtelemaan naista kauniisti.

Virta on muutaman kerran kokeillut nettideittailua paikallisen Shaadi.com:in kautta. Kävi ilmi, että länsimaalaiset ovat suosittuja puolisoehdokkaita.

- Sain niin paljon vastauksia, että minun piti ottaa vuorokauden kuluttua ilmoitus pois.

Viestittelijöiden kirjo oli laaja parikymppisistä nuorukaisista aina juttuseuraa etsiviin pappaikään ehtineisiin herrasmiehiin.

- Ehkä länsimaista naista pidetään täällä jonkinlaisena saavutuksena, osa jopa hakee edustusvaimoa itselleen.

Intialaisilla miehillä on usein vahvat perhesiteet ja velvoitteet ja monet joutuvat huolehtimaan ikääntyvistä vanhemmistaan kotona. Lisäksi jopa aikuisen miehen pitää saada äitinsä siunaus siippaehdokkaalle.

- Tämä tietenkin hankaloittaa deittailua hiukan, sillä kotiin on vaikea viedä tyttöystävää näytille, ellei juttu ole heti vakava, Virta sanoo.

Seurustelu onkin Intiassa enemmän perheiden välinen asia, eikä suinkaan nuorenparin kahdenkeskinen juttu.

- Täällä seurustelussa pitää ottaa huomioon koko perhe, joka harvoin on mikään pieni suomalainen ydinperhe, Virta nauraa.

Lue lisää Maija Virran elämästä lauantain Etelä-Suomen Sanomista.