Hämeenmaa lupaa apokalyptista tunnelmaa - Amarillo ja Butcher & Banker avaavat ensi viikolla Lahdessa

Hämeenmaa uudistaa Lahden Aleksi 10:ssä sijaitsevan Amarillon ja entisen Public Cornerin palvelukonseptia ja avaa Butcher & Bankerin Amarillon yhteyteen ensi viikon torstaina. Minna Kainulainen

Heidi Nikunen

Hämeenmaa uudistaa Lahden Aleksi 10:ssä sijaitsevan Amarillon ja entisen Public Cornerin palvelukonseptia ja avaa Butcher & Bankerin Amarillon yhteyteen ensi viikon torstaina. Samalla Public Corner poistuu.

– Uudistuneet Amarillo ja Butcher & Banker ovat yhdistelmäravintola, mutta molemmat ovat kuitenkin samalla oma konseptinsa, Hämeenmaan ryhmäpäällikkö Minna Kainulainen sanoo.

Amarillossa suurin muutos koskee asiakaspalvelua, joka on ensi viikosta alkaen kokonaisvaltainen ja ohjelmallinen kokemus.

– Esimerkiksi perjantaisin ja lauantaisin palveluun on tavoiteltu show-elementtejä mukaan. Niitä voidaan tarjota yhdelle kahdeksan hengen pöytäseurueelle kerrallaan, Kainulainen sanoo.

Butcher & Bankerin puolella elämyksellisyys syntyy muun muassa ravintolan sisustuksesta.

– Se on apocalyptinen ja nerokas. Ravintolassa on muun muassa moottoripyörän ketjuista tehtyjä valaisimia, moottoreita ja kaikenlaisia yllättäviä elementtejä. Ajatuksena on, että jokaisesta pöydästä avautuu omanlaisensa näkymä. Ravintolassa on pöytiintarjoilu, palvelu on se suurin juttu molemmissa ravintoloissa.

Ruokalistat on suunniteltu ravintoloiden mukaan. Amarillossa lista on osittain vanhaa listaa mukaileva, Butcher & Bankerissa ruoka on enemmän artesaanipubiruokaa, kuten näyttäviä hampurilaisia.

– Amarillon ruokalistalla erilaiset liekitettävät ruuat ovat näyttävässä osassa. Juomapuolella erikoisuutena ovat itse tehdyt cocktailit.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Arviointikertomus pöllyttää Lahden johtoa kyberhyökkäyksestä – "Toiminta huolimatonta ja vastuutonta"
 2. Maauimalan avausta odotteli aamutuimaan parinkymmenen uimarin joukko – jonossa pohdittiin, ehtiikö altaaseen ollenkaan
 3. Tapaus McCarron: "Kaupungin eettisiä ohjeita syytä täsmentää"
 4. Lahden sataman yrittäjät arvioivat tulevaa kesää vaihtelevan varovaisesti – "Ihmiset ovat olleet monta kuukautta kotona ja varmasti panta puristaa"
 5. Lahdessa seurakunnan lasten leirejä perutaan, rippikoulujen järjestämiseen muutoksia
 6. Kaksi autoa törmäsi risteyksessä Lahdessa – ei henkilövahinkoja, toinen auto hinaukseen
 7. Nuoren kännykkää ei kannata tutkia väkisin – jos luottamus on kunnossa, lapsi kertoo itse some-elämästään
 8. Näppis: Teollisuutta ja yrityksiä yritetään houkutella joka kuntaan. Nyt olisi tarjolla jättipotti eli kierrätyspuisto, joka tukee kestävää kehitystä. Hollolalla paras paikka, tänne vaan!
 9. Hammaslääkäri Ömer Acar, 31, sai jo lapsuudessa taloustiedon oppitunnin – "Isä otti setelit käteensä ja näytti konkreettisesti, mitä niille tapahtuu"
 10. Palava tavarajuna sytytti Lahden seudulla useita maastopaloja - junat myöhästelevät edelleen Lahti-Riihimäki-radalla
 11. Vierailija: Kirkko uusiutui hämmästyttävästi
 12. Ohisalo tukisi myös Lahden joukkoliikennettä
 13. Koronatartunta on huolettanut päijäthämäläisiä keskimääräistä enemmän – Lahdesta tehty paljon oirearvioita THL:n uudessa palvelussa
 14. Ravintolat avaavat ovensa tänään - lue yön uutiskooste
 15. Uusi tieliikennelaki tuli voimaan – esimerkiksi nämä viisi asiaa muuttuivat

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.