Senioreiden hyvinvointipäivä palkittiin Vuoden vanhustekona

Hyvinvointipäivä-tapahtumassa ikäihmiset voivat tutustua liikuntaa ja hyvinvointia tukevaan toimintaan. Katja Luoma / Etelä-Suomen Sanom

Heidi Asplund

Lahden kaupungin vanhusneuvosto on myöntänyt Vuoden vanhusteko 2018 -tunnustuksen Senioreiden hyvinvointipäivän järjestämisestä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymälle ja Lahden kaupungin liikuntapalveluille.

Syksyisin järjestettävä hyvinvointipäivä on vanhusneuvoston mukaan vakiinnuttanut paikkansa ikäihmiset kokoavana tapahtumana. Hyvinvointipäivänä sadat osallistujat tutustuvat liikuntaa ja hyvinvointia tukevaan toimintaan.

Tapahtumassa on mukana hyvinvointiyhtymän ja kaupungin lisäksi yhdistyksiä, palveluntuottajia sekä liikunnanohjaaja- ja fysioterapiaopiskelijoita.

Erityiskiitokset saavat järjestämisvastuussa olevat Iiris Salomaa Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymästä sekä Patrik Heimala ja Jenni Mikkola Lahden kaupungin liikuntapalveluista.

Tunnustus annetaan valtakunnallisen vanhustenviikon juhlassa torstaina 8-salissa. Tunnustus annetaan nyt kolmatta kertaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.