Heinolalainen ravintola Kusmiku tuo noutoruokapisteen Lahteen

Kusmiku tuo noutoruokapisteen Lahteen Apulandian pihaan. Sami Lettojärvi

Heinolalainen ravintola Kusmiku parkkeeraa ruokarekaksi kutsutun autonsa Lahteen perjantaina. Autosta voi noutaa ruokaa ainakin toukokuun loppuun asti, ja se löytyy Apulandian pihasta Hennalasta, osoitteesta Helsingintie 199.

– Kun tämä koronahässäkkä alkoi, pari päivää murehdittiin suupielet alaspäin ja mietittiin, miten tässä oikein käy. Sitten päätettiin puskea tulta päin. Halusimme mieluummin laajentaa toimintaa kuin jäädä odottamaan, että joku auttaisi, taustoittaa yrityksen toimitusjohtaja Miku Leppälä.

Heinolassa vuonna 2016 perustettu Kusmiku on toiminut jo valmiiksi myös Apulandiassa, sillä yritys pitää siellä myös kAhvilaa, joka on tällä hetkellä suljettuna poikkeustilan vuoksi. Myöskään ruokarekan tuotteita ei ole sallittua syödä paikan päällä, vaan tuotteet myydään ainoastaan mukaan.

– Emme tietenkään halua lietsoa ihmisiä kokoontumaan, vaan tarjoamme mahdollisuuden ainoastaan ruuan noutamiseen. Ruokaa voi ennakkotilata puhelimitse, Apulandian kAhvilan ravintolapäällikkö Jenita Leppälä vakuuttaa.

Ruokarekkapiste aukeaa perjantaina 17.4. kello 15 ja on avoinna jatkossa keskiviikosta lauantaihin aina toukokuun loppuun saakka.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut