Haku koululaisten iltapäiväkerhoihin alkoi Lahdessa

Kaikki ensimmäisen ja toisen luokan oppilaat ja erityisen tuen oppilaat pääsevät mukaan Lahden kaupungin koordinoimaan iltapäivätoimintaan, jos he siihen hakevat. Hakuaikaa on 24. huhtikuuta asti. Mirja Hussain
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Haku koululaisten iltapäivätoimintaan on alkanut Lahdessa. Iltapäivätoiminta on suunnattu 1–2-luokkien oppilaille ja kaikkien vuosiluokkien erityisen tuen oppilaille.

Iltapäivätoimintaan haetaan sähköisesti Wilma-palvelun kautta 24. huhtikuuta kello 15 mennessä. Tuleville ekaluokkalaisille paikkaa haetaan samoilla tunnuksilla, joilla lapsi on ilmoitettu ensimmäiselle luokalle.

Paperilomakkeella haetaan vain Lahden Rudolf Steiner -koulun ja Lahden kristillisen koulun toimintaan.

Lahden kaupungin iltapäivätoimintaa järjestetään 28 toimintapaikassa eri puolilla kaupunkia. Tieto iltapäivätoimintapaikasta lähetetään koteihin kesäkuun loppuun mennessä.

Lahdessa voi saada tilapäisen vapautuksen iltapäivätoiminnan maksuista

Kuluvana lukuvuonna iltapäivätoimintaan on osallistunut keskimäärin 800 koululaista. Sivistyslautakunta päätti maaliskuussa, että kaikki hakuaikana toimintaan hakeneet 1–2-luokkien oppilaat ja kaikkien vuosiluokkien erityisen tuen oppilaat pääsevät mukaan iltapäivätoimintaan. Viime vuosina hakuajan jälkeen jonoon ja ilman paikkaa on jäänyt keskimäärin 50 lasta.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut