Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahden Nordean konttorit palvelevat toistaiseksi vain ajanvarauksella

Nordean Lahden konttorit siirtyvät palvelemaan henkilöasiakkaitaan ainoastaan ajanvarauksella tiistaista 14. huhtikuuta lähtien. Asiakkaiden määrää sisätiloissa säädellään, ja konttoriasiointia suositellaan vain akuuteissa asioissa.

Tapaamiset hoidetaan lähtökohtaisesti verkko- ja puhelintapaamisina. Riskiryhmien ja erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asiointi turvataan siten, että he voivat varata ajan konttoriin asiakaspalvelusta. Muutokset ovat voimassa toistaiseksi.

– Konttoreissa asiointi on vähentynyt viime viikkoina jopa 80 prosenttia ja olemmekin siirtäneet konttoreissa tapahtuvan palvelun painopistettä etä- ja puhelinpalveluihin, Lahden toimipaikanjohtaja Kari Lind kertoo.

Maksupalvelukuoria voi tilata itselleen tai läheiselleen soittamalla asiakaspalveluun. Käteistä voi nostaa automaateilta sekä pankkikortilla myös K-kauppojen ja Tokmannien kassoilta ja R-kioskeista. Lisäksi Postiin voi tilata käteistä rahaa.