Hallitusammattilaiset tarjoavat yrityksille maksutonta kriisineuvontaa Hämeessä

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtajan Jussi Eerikäisen mukaan tukipalvelussa on mukana asiantuntijoita esimerkiksi laki- ja rahoitusaloilta. Sami Lettojärvi
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Hämeen kauppakamari ja Hämeen Hallituspartnerit ry alkavat tarjota maksutonta kriisineuvontaa alueen yrityksille, joita koronavirusepidemia koettelee.

Elinkeinoelämän hallitusammattilaiset ja asiantuntijat antavat neuvoja esimerkiksi sopeuttamistoimista ja rahoitusjärjestelyistä. Asiantuntijat myös ohjaavat yrittäjiä eri yritystukiorganisaatioiden palveluiden piiriin.

Hämeen kauppakamarin toimitusjohtaja Jussi Eerikäinen kertoo tiedotteessa, että tukipalveluun on jo lyhyessä ajassa ilmoittautunut yli 30 erittäin kokenutta asiantuntijaa muun muassa laki- ja rahoitusalalta. He tarjoavat ensiapuna neuvontaa ja mahdollisuutta keskustella yrityksen ongelmatilanteista ja uusista liiketoimintamahdollisuuksista.

Palvelu on maksuton ja avoin kaikille Kanta- ja Päijät-Hämeessä toimiville yrityksille. Yritykset ja yrittäjät voivat jättää viestin tukipalveluun Hämeen kauppakamarin kotisivuilla.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut