Hävikkiviikko tuo esiin tähteellistä asiaa

Teemaviikon tavoitteena on nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä. LEHTIKUVA / Trond H. Trosdahl

STT

Tällä viikolla vietetään valtakunnallista Hävikkiviikkoa, joka lupaa tuoda esiin tähteellistä asiaa. Teemaviikon tavoitteena on nostaa ruoan arvostusta ja kertoa ruokahävikin vähentämisen tärkeydestä.

Viikon mittaan muun muassa peruskoulujen yläasteen oppilaita perehtyy kotitaloustunneilla hävikin vähentämisen saloihin. Lisäksi he valmistavat aterioita kauppojen hävikkielintarvikkeista.

Jo useana vuotena järjestettyä Hävikkiviikkoa koordinoi Kuluttaja-lehti.

- - - - - - -

Korjattu aiempaa uutista klo 8.05: Hävikkiviikkoa koordinoi Kuluttaja-lehti, ei Kuluttajaliitto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.