Kujalan kierrätysmyymälä lopettaa

Kujalan jäteaseman kierrätysmyymälä on palauttanut käyttöön lukuisia polkupyöriä. Pirjo Kamppila

Pirjo Kamppila

Kujalan jäteaseman yhteydessä toimiva Kierrätys Paikka -myymälä lopettaa toimintansa 5. joulukuuta. Myymälätoimintaa ei ole saatu taloudellisesti kannattavaksi.

Jatkossa tavara kuljetetaan myytäväksi Kierrätyskeskus Patinan uuteen myymälään Katsastajankatu 14:ään Lahdessa. Myymälä avataan 7. tammikuuta. Kierrätyskelpoisten tavaroiden vastaanotto jatkuu normaalisti Jäteasema Pillerillä Lahden Paikan ja PHJ:n yhteistyönä.

Myyntiin kerätään erityisesti hyväkuntoista rakennustarviketta ja polkupyöriä sekä laadukkaita polttomoottorikäyttöisiä pienkoneita.

Kierrätys Paikka Kujalan toiminta aloitettiin kierrätyskelpoisten tavaroiden vastaanotolla jäteasema Pillerillä heinäkuussa 2016. Siitä lähtien käyttökelpoista tavaraa on poimittu myyntiin noin 25 000 kiloa.

Myymälä avattiin helmikuussa 2017. Myydyimmät tuoteryhmät ovat olleet rakennustarvikkeet, sisustusesineet, tuolit ja vapaa-ajan välineet.

Kierrätys Paikka Kujalan toimintaa on kehitetty osana Päijät-Hämeen Kiertoliike-projektia. Tavoitteena on tukea alueen liiketoiminnan kehittymistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.