Etelä-Suomen Sanomien ja Pelicansin yhteistyö jatkuu normaalisti

Työt jatkuvat ihan normaalisti Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimituksessa ja Pelicansissa, vakuuttaa ESS:n vt. päätoimittaja Hanna Myyrä. Janne Laakkonen

Mia Miettinen

Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimitus uutisoi normaaliin tapaan lahtelaisen jääkiekkojoukkue Pelicansin peleistä. Suomen Kuvalehden torstaina verkkosivuillaan julkaiseman uutisen mukaan lahtelainen jääkiekkojoukkue Pelicans olisi rajoittanut Etelä-Suomen Sanomille ja muille Mediatalo Esan välineille annettavia haastatteluja.

– Avustajamme ovat kokeneet, että heidän mahdollisuuksiaan saada haastatteluja on rajoitettu. Olemme keskustelleet Pelicansin johdon kanssa eilen torstaina. Tunteet ovat läikkyneet molemmin puolin aiemman uutisointimme johdosta. Sekä Etelä-Suomen Sanomien urheilutoimituksessa että Pelicansissa työt jatkuvat ihan normaalisti, vt. päätoimittaja Hanna Myyrä sanoo.

Suomen Kuvalehden jutun mukaan Pelicans olisi vaatinut Mediatalo Esan paikallisradiota Radio Voimaa siirtämään studiotilansa paikkaa Lahden Isku Areenalla.

– Jäähallin studion siirrosta on puhuttu usean vuoden ajan, koska sen alkuperäinen käyttötarkoitus on muuttunut jo muutama vuosi sitten. Nyt asia ei ole ajankohtainen, Radio Voima jatkaa kiekkolähetyksiä studiosta normaalisti, Radio Voiman päätoimittaja Matti Eve sanoo.

Suomen Kuvalehden jutun mukaan esille olisi noussut myös Pelicansin ja Mediatalo Esan kumppanuussopimus.

– Kumppanuussopimukset ovat osa Mediatalo Esan kaupallista yhteistyötä eri seurojen ja muiden tahojen kanssa, eikä toimitus ole niissä osapuolena. Markkinointiosasto neuvottelee kumppanuussopimukset joka vuosi uudestaan. Sopimukset eivät vaikuta toimituksen sisältöihin, vaan toimitus tekee sisältöratkaisut journalistisin perustein, Myyrä sanoo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. "Yksi elämäni parhaista kesistä" – koronapandemia toi ohjaaja Renny Harlinin 35 vuoden tauon jälkeen koko kesäksi Suomeen
 2. Kolme ruorijuoppoa jäi kiinni Ruotsalaisella
 3. Kauppalehti: lahtelaismies löysi 30 000 euron arvoisen kultahipun
 4. Maanviljelijä putosi viljasiiloon Iitissä – "Valitti alaselkää, mutta oli tajuissaan koko ajan"
 5. THL: Uusia koronavirustartuntoja todettu 20
 6. Pirjo Heikkilän Pirjo-hahmo joutuu jatkuvasti noloihin tilanteisiin –  "Koko sarjan idea lähti siitä, että jännitän ja ujostelen yleensä uusien ihmisten seurassa"
 7. Lahtelainen Kellopeli-osuuskunta tunnelmoi syksyllä Suomi-filmejä
 8. Syövän kanssa taisteleva pariskunta on tehnyt kalliopihastaan upean harrastuksen – katso kuvat kauniista pihasta
 9. Uutissuomalaisen debatti: Suomalaiset yritykset ovat osoittaneet ketteryyttä koronapandemiassa – "Pitää osata oivaltaa, mikä on todellinen ongelma", sanoo Etlan tutkimusjohtaja
 10. Kolmen päihtyneen kuljettajan matka liikenteessä päättyi poliisin väliintuloon
 11. Pirjo Lempiäisen kahvila toimii Lahden torilla samalla paikalla, jolle hänen äitinsä perusti aikoinaan kalakojun
 12. Lahden Launeella järjestetään lauantaina skeittitapahtuma – lajiin pääsee tutustumaan lainalaudalla
 13. Korona sekoitti leasingin kuviot: vuokra-autot halutaan kotimaan lomakaaraksi normaalia hanakammin, mutta tarjonta on tavallista pienempää
 14. Uutissuomalaisen debatti: Tutkija Leena Ilmola-Sheppard listaa kolme pärjäämisen sääntöä Suomen viranomaisille ja yrityksille – "Valitusvirren veisuu luo harvoin menestystä"
 15. Beatmakers juhlii uutta levyään Heinolassa lauantaina

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.