Lahtelainen Mikael Saari laulaa Linnan itsenäisyyspäivän juhlissa

Lahtelaismuusikko ja -näyttelijä Mikael Saari viihdyttää kutsuvieraita itsenäisyyspäivänä Linnan juhlissa. Saari laulaa Kaartin soittokunnan solistina Valtiosalissa, jossa tanssimusiikin teemana on tänä vuonna luonto. Juhlissa muistetaan myös Junnu Vainiota, jonka syntymästä tuli keväällä kuluneeksi 80 vuotta.

Saari on keikkaillut viime vuosina ahkerasti ympäri Suomea niin laulajana kuin näyttelijänäkin. Hänet on nähty esimerkiksi MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa sekä Ylen Uuden Musiikin Kilpailussa.

Saaren ohella solistiksi on kutsuttu Jennie Storbacka, joka on esiintynyt lukuisten tv-tuotantojen ohella musikaaleissa. Tällä kaudella hänet nähdään Vaasan kaupunginteatterin Myrskyluodon Maijassa. Storbacka ja Saari esittivät yhdessä pääosia Espoon kaupunginteatterin Suomi 100 -juhlavuoden näytelmässä Äidinmaa.

Kaartin soittokunta kertoi solistivalinnoistaan Facebook-sivuillaan. Viime vuonna itsenäisyyspäivän juhlien solisteina olivat Katri Helena, Diandra ja Pentti Hietanen.

Lue lisää aiheesta

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut