Lahden ja Heinolan poliisiasemien ovet pidetään kiinni – lupapalveluihin kannattaa varata aika, rikosilmoitus mieluiten verkossa

Lahden pääpoliisiasemalle etukäteen ajan varanneet lupapalveluiden asiakkaat päästetään sisään noin viisi minuuttia ennen varattua aikaa. Johanna Erjonsalo / Arkisto

Nina Räty

Hämeen poliisilaitos rajoittaa asiakasliikennettä poliisiasemillaan perjantaiaamusta 27. maaliskuuta alkaen. Poliisiasemien ovet pidetään suljettuina työntekijöiden ja asiakkaiden terveyden suojelemiseksi ja koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi.

Lahden pääpoliisiasemalle etukäteen ajan varanneet lupapalveluiden asiakkaat päästetään sisään noin viisi minuuttia ennen varattua aikaa. Vuoronumerolla palvelua hakevat asiakkaat päästetään hiljaisina hetkinä tilanteen mukaan odottamaan vuoroaan. Muuten heitäkin opastetaan tekemään sähköinen ajanvaraus.

Mikäli asiakas ei ole varannut aikaa eikä asian käsittelyä voi siirtää myöhäisempään ajankohtaan, yhteyttä voi ottaa puhelimitse numeroon 0295 437 258 tai 0295 437 291 tai sähköpostitse lupahallinto.hame@poliisi.fi.

Rikosasioissa henkilökohtaisesti asioivat otetaan Lahdessa vastaan vain kiireellisissä ja välttämättömissä asioissa. Ensisijainen asiointitapa on tehdä sähköinen rikosilmoitus verkossa.

Lupapalveluiden ajanvarauksen ja sähköisen rikosilmoituksen voi tehdä osoitteessa www.poliisi.fi/asiointi. Yleisneuvontaa poliisiin liittyvissä asioissa saa valtakunnallisesta numerosta 0295 419 800.

Heinolan poliisiaseman lupapalvelut on suljettu kokonaan. Rikosilmoitukset tulisi tehdä sähköisesti tai puhelimitse numeroon 0295 437 264. Asiakkaita otetaan sisälle yksi kerrallaan, tilan vapautumista pyydetään odottamaan ulkona.

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostiosoitteeseen heinola.hame@poliisi.fi ja arkisin kello 8–16 numeroon 0295 437 236.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut