Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Lahtelainen tubettaja Jaakko Parkkali koronatilanteesta: "Nuoret ovat opiskelleet netistä ja ottavat asian vakavasti, mutta vanhempien ihmisten pitäisi uskoa myös"

Lahtelaistubettaja Jaakko Parkkali kertoi Radio Voimalla elävänsä nyt koronapandemian aikana päivä kerrallaan. Muiden tavoin Parkkali on huolestunut omien riskiryhmässä olevien läheistensä puolesta, mutta myös maailman taloustilanne mietityttää 24-vuotiasta nuorta miestä.

- Riskikuvat, joita on maalattu, ovat pelottavia. Minulla on kuitenkin säilynyt positiivinen tunne ja olen koittanut neuvoa lähimmäisiäni ja seuraajiani siihen, että mennään päivä kerrallaan.

Parkkali neuvoo myös seuraajiaan esimerkiksi pesemään käsiä ja pysymään kotona, sekä säilyttämään hyvän meiningin. Youtubetähden mielestä nuoret ovat ymmärtäneet tilanteen vakavuuden.

- Nuoret ovat ehkä myös opiskelleet tätä asiaa, eivätkä vain ajattele, että tuolla on nyt joku virus, joka vähän jyllää. Netti on niin vahva nykymaailmassa ja nuoret osaavat käyttää sitä hyvin. He ovat sitä kautta osanneet opiskella ja ottaneet asian vakavasti ja tosissaan, Parkkali kiitteli ja toivoi vielä pientä skarppausta nuorilta.

Lahtelaistubettajat kannustivat ihmisiä harrastamaan – näiden ovien takaa löytyy toimintaa kotiin, ohjattuihin ryhmiin ja vaikka vain viikonlopuksi

Parkkalin mukaan ihmiset voisivat pysyä vielä enemmän kotioloissa ja minimoida pienetkin riskit siihen, että tilanne menisi pahemmaksi. Parkkali käy päivittäin Kauppakeskus Sykkeessä ja tahtoo huomauttaa tilanteen vakavuudesta myös vanhempia ihmisiä.

- Kyllä nyt mummot ja papat, ihan oikeasti, nyt vanhempien ihmisten pitäisi pitää se tanssijalka kotona. Nyt tuntuu, että tuolla meinataan lähteä liikaa pörräilemään. Vanhempien ihmisten pitäisi uskoa, että ei pidä viedä sitä autoa välttämättä nyt katsastukseen, vaan koitetaan olla kotona. Kuten sanoin, nuoret ovat fiksuja ja uskovat, mutta välillä tuntuu, etteivät vanhemmat välttämättä usko niin paljon. Omalle mummolle ja papallekin sanon, että nyt vain kaikille kärsivällisyyttä peliin, niin hoidetaan tämä homma yhdessä maaliin, kannusti Parkkali.

Entisestä rautakaupan myyjästä, lahtelaisesta Jaakko Parkkalista, tuli yksi Suomen seuratuimmista miehistä

Jaakko Parkkalin Youtube-kanava voi tubettajan mukaan tällä hetkellä paremmin kuin moneen vuoteen. Tilaajia on huimat 185 000. Hän tekee tällä hetkellä noin 3-4 videota viikossa. Parkkali on myös mukana Nelosella näytettävässä Farmi Suomi -ohjelmassa.

- Huomenna tulee uusi video, jossa pelaan JVG:n kanssa NHL:ää ja tänään koitan syödä Mukkulan Taukotuuli-huoltoasemalta ostetun kilon hampurilaisen yhdeltä istumalta. Myös Juha Miedon kanssa on tulossa mämminsyöntikilpailu, nauroi Parkkali ja vakuutti, että ideat eivät lopu. Parkkali neuvoi vielä kuuntelijoita hauskuuttamaan itseään.

- Jos se hauskuuttaminen tulee minun Youtubevideoista, Netflixistä, Radio Voiman aamushowsta, vanhojen lomakuvien katselemisesta tai mistä tahansa, niin yritä tehdä sitä. Soittele kavereille ja pidä yhteyttä niihin ihmisiin, joiden kanssa on yleensä hauskaa. Sillä se mieli pysyy virkeänä, Parkkali ohjeisti. Jaakko Parkkalin Youtube-kanavaa pääset seuraamaan täältä.