Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Kyllä minä niin mieleni ilahdutin kanssalenkkeilijöiden ystävällisistä tervehdyksistä Liipolan ulkoilumaastossa! Mainettaan parempaa seutua tämä.

Kyllä minä niin mieleni ilahdutin kanssalenkkeilijöiden ystävällisistä tervehdyksistä Liipolan ulkoilumaastossa! Mainettaan parempaa seutua tämä.

Miksi kaupunki pitää velvoitetyöläiset töissä vaikka muut lähti kotiin? Pomot ensimmäisinä!

Hämmästyttää, että kauppa on lähtenyt kampittamaan hallituksen ja presidentin kehotusta seniorikansalaisten suojelemiseksi. Nyt tätä niskuroivaa porukkaa yllytetään heti aamusta rientämään kauppoihin pyörimään!

Yleisesti tiedetään, että anniskeluravintola ovat Levillä toimineet koronalinkoina. Nyt Lahdessa on anniskeluravintoloita, jotka ovat avoimina. Näin ei saa olla. Ne on suljettava hallituksen päätöksellä, heti. Tässä tilanteessa on kyse yleisvaarallisesta toiminnasta, tahallisesta vahingon aiheuttamisesta. Siitä on rangaistava. Jos näin ei tapahdu, vastuullisen viranhaltijan ja poliittisen päättäjän on kyettävä ilmoittautumaan vastuuseen ja kerrottava perustelu tuohon toiminnan sallimiseen.

Jos on ollut rajojen ulkopuolella, niin silloin pitää olla 14vkr kotona, ei saa käydä esim. kaupassa. Tavan tollot.

Antti Raunio on nähnyt paljon vaivaa etsiessään valtuuksia levittää Koronavirusta yökerhossaan. Pöyristyttävää käytöstä.

Varhaiskasvatuksen esimies! Kun hoitajat ja opettajat joutuvat olemaan jatkuvasti alttiina koronalle, hoida henkilökunnalle pikimmiten tarvittava suojavarustus!

Kasvosuojista on jo ennestään pulaa, ei niitä riitä varhaiskasvatushenkilöstölle. Ja olisihan se pienille lapsille pelottavaa, jos hoitajasta näkyisi vain silmät!

Vessapaperin hamstraajille lainaan aikamme suurta ajattelijaa, Riku Rantasta, "jos kaatuisit naamasi paskakasaan, haluaisitko paperia pyyhkiäksesi naamasi, vai pesisitkö mieluummin kasvosi"? Sama pätee molempiin päihin.

Miksi populistit levittää valetta, että presidentti joutui hallitusta painostamaan tehtyihin ratkaisuihin.

Kyllä päätös rajojen sulkemisesta tehtiin valtioneuvoston päätöksellä. Trolleja nykyisin näppiksessäkin. Harmi.

Työterveys ei hoida ylähengitystiesairauksia tms. Sairauden jatkuessa et pääse Akuuttiin, et terveyskeskukseen, kysyttäessä vastattiin että kumpikaan ei kirjoita myöskään sairaslomaa etkä pääse Korona testiin vaikka työskentelet hoitajana! Näin Suomi pitää huolta hoitajista!

Nastarenkailijat korvausvastuuseen teiden hajottamisesta kun eivät hallitse ajokkejaan näillä keleillä.

Arvostusta pimppaan, josta synnytetään; v-sana pois!!!

Minusta MTV 3:n uutisten kenttähaastattelija voisi pysyä haastateltavista vähän kaempana, nyt koronavirus valmiustilan aikana. 5 cm ei ole riittävä turvaväli. Hallituksenkin suositus on 1-2 metriä.

Mitä me teemme sellaisella ulkoministerillä ja ministeriöllä joka ei yritäkään saada suomalaisia kotiin ulkomailta. Pakolaisia kyllä haetaan. Pidetään mies ja puolue mielessä ensi vaaleissa

Jonkun aatetta on ilmeisesti pilkattu (kirjoitus täällä), niinpä hän katsoo peräti Jumalaa pilkatun. Voisiko semmoista edes tapahtua? "Joka itsensä ylentää, se alennetaan."

Kävin yökerhossa, siellä oli kaikki onnellisia.

Hei rakkaat kanssakävelijät! Voisitteko ystävällisesti kävellä jalkakäytävän toista reunaa eikä keskellä jos on vastaantulijoita. Silloin mekin yli 70-vuotiaat kotikaranteenissa olevat voisimme ulkoilla edes vähän kun turvaväli olisi riittävä. Pieni vaiva, iso ilo meille.

Hullu pyöräilijämies Kärpäsen isossa ylämäessä päätti ohittaa minut alle puolen metrin sisällä. Aioitkos repiä polkimella rikki ison kantamani kassin?

Seinähullu pyöräilijämies: ojennettu käteni on 60 cm ja kun nostin kassini ylös turvaan, se oli pyöräsi keskitangon kohdalla ja jouduit väistämään.

Ite jouduin pysähtymään pyörätien sivuun ja katselin äimän käkenä, kun hullu pyöräilijämies polki virnuillen ylämäkeen suoraan väistämättä minua päin,

Hei hullu pyöräilijämies: olen äitisi ikäinen harmaahapsi. Ehkä kauempaa näyttän norjalta neidolta, mutta kerjäät kassia naamallesi, jos ajat päin.

Neljän koronaviikon parantava vaikutus mun marraskuussa vioittuneeseen polven niveleen: vihdoin voi kuntouttaa eli joka pvä muutama tunnin lenkki.

Jo ekan viikon kuntouttamisen eli päivittäisten tunnin lenkkien jälkeen polven nivelen vihoittelu on vähentynyt huomattavasti. Jatkan tätä 3 vkoa!

Kiitos hallituksen naiset selkokielisistä ohjeista ja pahoittelut kun osa noista itsekkäistä yli 70v eivät näytä tilanteen vakavuutta ymmärtävän ! Olen 77v perusterve, liikuntaa harrastava mummeli ja noudatan noita ehdottomasti kaikkien parhaaksi annettuja ohjeita!

Tehkää nyt se hyvän hoivan osoitus meille eläkkeemme täysimääräisinä ansainneille ja lopettakaa indeksin leikkaus. Tuskin kukaan haluaa jäädä muitten pyöriteltäväksi märissä vaipoissaan ja taakaksi ja rasitteeksi vanhuudessaan tähän yhteiskuntaan. Parempi vain, jos korona korjaisi ajoissa.

Voisiko Lahden kaupunki selkeästi tiedottaa/kertoa (ei apps tai katso netistä) vanhuksille mistä saa apua esim. kaupassa käyntiin. Helsingissä otetaan yhteyttä kaikkiin yli 80 vuotiaisiin puhelimitse- kai ympäristö-, talviurheilu- ym. pääkaupunki parempaan pystyy. Vai täytyykö odottaa päätösten teossa Rahkosta Espanjasta?

Tuijotelkaa te kaupungin huuhaa-hankkeiden kehittelijätkin tuota punaista palleroa (-24 milj) lauantain paikallislehdessä. Olisiko syytä miettiä myös mistä säästetään.

Tarttuukohan korona ns. eliittiihmisille? Ehkä ei, lomalle päästävä joko etelään tai ainakin Lappiin laskettelemaan. Voisiko ne Lapin rykijämatkailijat jättää karanteenin sinne jottei levittäis tautia enempää.

Nyt on aika jokaisen huolehtia, että voimassaoleva lääkelista ja tiedot allergioista on esim rahapussissa.

Coronan sivuvaikutuksena on, ettei pariin vuoteen tarvitse keskustella maahanmuutosta ja myös ympäristö maapallolla saa hengähdystauon.

Kimmo Kangas, kiitos lauantain lehden Pienistä uutisista maailmalta! Elämää on vielä.

Levin hiihtokeskuksessa järjestettiin lääkäriseminaari, vaikka korona oli jo Lapissa ja Levillä. Googlasin Levin omistajia. Pääsi Oho monta kertaa.

Nyt oli hyvä uutinen! Kaupunki keskittää torin äärelle lapsipalvelut. Tämä todella hyvä syy keskittää myös bussit torille. Eipähän tartte raahata eikä roudata lapsia, rattaita, taaperoita, kasseja pitkin katuja. Bussit siinä lähellä. Kiitos kaupunki!

Kukahan nk. ääliö kirjoittaa näitä ope-/koulusarjoja?! Katsoin pari minuuttia tätä uusinta Rehtoria. Huh huh.Taas tehdään opettajista laiskoja häiriköitä. Vaarallinen sketsiaihe, tämä koulumaailma. Joku voi vielä uskoakin tällaista valheellista hömppää. T. Hatuton virkaope

Jos korona-uutiset rassaa niin älä ihmeessä lue lehtiä tai avaa televisiota. Mene peiton alle ja pysy siellä toukokuun loppuun.

Nytte kun on koronaviirus niin älkää unohtako asunottomia ja kaduilla eläjiä hekin tarvitsevat apua. Ei saa unohtaa heittä ihmisiä hekin ovat. Onko hallitus unohtanut heidät?

Moi Lahtelaista, on se komeeta lillua Tyssin kaa paljussa ottaa pari keskikaljaa ja katteella kuinka radiomastot vaihtaa väriä...

jos koronavirus ei elä kuumassa, niin eikö meidän suomalaisten pitäisi saunoa tai ainakin käydä kuumassa suihkussa. Näin taudin eteneminen pysähtyisi.

Eiköhän me itse kukin kuunnella sydämemme ääntä , niin että ymmärrämme paremmin lähimmäisiämme? Vai olemmeko niin hiton itsekkäitä ettemme enää kunnioita emmekä välitetä toisesta ihmisestä - onko korona vai ei?

Uskovaiset ovat ihania, epäluotettavaa sakkia. Alkoholisteja haukutaan, mielenterveyshäiriöisistä juorutaan. Ihaniako?

Ahneus koronan aikana! Törkeyden huippu! 60-luvulla synt. Vanhemmat maksoi kouluruuan, maitolipun, kirjat ja lukukausimaksut. Rakensivat yhteiskuntaa!

Marinin vahvuus on, että hänen ei tarvi olla kaveri kenenkään kanssa. Se on politiikkapelejä pelaavien miesten heikkous. Uusi tilanne toi uuden johtajan.

Siirtykää 5.een ilmestymispäivään/viikko, koska olette jo puolittanut numeroiden sivumäärän.Onneks tilaus päättymässä!

Ess kirjoittaa olevan mukana talkoissa. Lähettämällä Jumalanpalveluksen Ristinkirkosta ja konsertin verkkosivulla. Olisi lähetetty suoraan Radio Voimasta. Näin isompi joukko levikkialueen kuuntelijoista ja pakollisista kotona olijoista olisi ne kuulleet. Niitä ei kaikki edes voi verkkosivulta kuunnella. Sunnuntain saman muusikin soittamiseen Voimalta ollaan kyllästytty. Talkoot pitänyt kuulua Radio Voimasta sitä haluaville eikä vain verkkosivuilta.

Miten ihmeessä on saatu järjestää Naistenpäivän konsertti? Varmasti yli 10 hengen tilaisuus ja onhan muutkin suuret tilaisuudet peruttu. En ymmärrä?

Suomalaiset taitaa olla työtä vieroksuvaa kansaa. Työttömät sekä opiskelijat töihin marjatiloille!