Näppis: Kuka ikärasisti keksi 70 vuoden rajan? Naapurinko ylipainoinen tupakoija hakemaan mulle ruokaa?

Kuka ikärasisti keksi 70 vuoden rajan? Naapurinko ylipainoinen tupakoija hakemaan mulle ruokaa? Eihän se jaksa! Itse kipaisen kaupassa viiden kilsan aamulenkin jälkeen! Pirteä 70v hakkaa mennen tullen rapakuntoisen keski-ikäisen. Sepä se ongelma taitaa ollakin.

Käsittämätöntä piittaamattomuutta Rahkonen ja Tuomi!

Nyt kannattaa Lahden kaupungin vähentää turhia kuluja, mm. pormestarimalli unohdettava. Tärkeämpiä rahanmenoja tulossa.

Gran Canarialta palaava jää karanteeniin kotiisi, älä tule Kalkkisiin.

Lahti vihreä kaupunki, mikä torso vitsi! Hienot 3 puuta kaadettiin Asemantaustan talojen välistä ilahduttamasta vihreydellään. Lahden johtajat ei ees käsitä käsitettä "green city" ja hakivat silti..pelkkiä ahneita oman edun tavoittelijoita , jotka näin toimii. Nim. Itku tulee

"Mulle kaikki heti" Lisää palkkaa Hyvää Kivaa Kuluttamista Hömppää. Tuli pieni virus - laittoi "omaan napaan tuijottajan" polvilleen. Tee parannus.

Maksaako Suomi liian kovan hinnan "suojellessaan elämää", joka tarkoittaa käytännössä laitoksissa olevia vanhuksia ja monisairaita, jotka itsekin pitävät hintaa liian korkeana ja onnistumista epävarmana, koska korona kulkee jollakin aikataululla joka tapauksessa kaikkien lähipiirissä.

Miten voivat päättävissä toimissa olevat "muka erioikeuksilla" voivat viis välittämättä annetuista ohjeista matkustelemaan alueille, jossa on tartuntavaara. Miten on karanteenissa olevien julkkisten palkanmaksu? Ei kai palkkaa makseta itse aiheuttamistaan karanteerista. Tyhmiä ovat!

Venäjällä johto ei tavallisesta kansasta välitä, antavat viruksen levitä kun sehän on vaan länsivaltojen juoni. Meistä tavallisista ihmisistä täällä Suomessa välitetään ja pidetään hyvä huoli.

Hyvät neuvot virus-aikana? Hanki käsidesiä - ei oo. Hanki hengitysuojaimia - ei oo. Leivo kotona, osta hiivaa -ei oo. Osta perunoita - ei oo paljon mitään. Osta desinfioivaa wc -puhdistusainetta - ei oo. Osta tiskausharjaan vaihtopää - ei oo. Jne. Vai että ei tarvitse pelätä tavaran loppuvan kaupoissa!

Koronasta jotain hyötyäkin. Ei Pride-kulkueita koko Euroopassa. Mammonan kerääminen loppunut. Urheilun alttarit kiinni. Isis välttelee Eurooppaa.

Kariniemen länsirinne ei kaipaa maiseman katseluun portaita.

Me ikäeristetyt joudumme kärsimään aktiivisen ikäluokan maahantuoman viiruksen vuoksi, jotta emme veisi heiltä sairaalan hoitopaikkoja.

Miten nuoriso pitää kännissä baarissa metrin etäisyyden toiseen ihmiseen? Henkilökuntako vahtii?

Espanjasta pääsee kumiveneellä soutaen. Niinhän ne pakolaisetkin matkustavat. Kuntokin paranee kun liikkuu eikä eikä löhöile allasbaarissa. Omatoimisuutta poliitikoillemme!

Miksi ihmeessä mamut voi tulla Suomeen, kun muilta on pääsy kielletty. Äly hoi. Niillähän ei todella ole coronaa!

Ottakaa kaikki mallia Padasjoen kunnanjohtajasta Petri Koivulasta joka vastaa koronasta ahdistuneiden yksinäisten kuntalaisten puheluihin vapaa-ajalla. Olisipa edellinen kunnanjohtaja ajatellut kuntalaisia.

Meillä Kärkölässä on 54-tien varressa oikein varsinainen "kaunistus" joka on esillä joka päivä kun kulkee siitä ohi. 2 km ennen Lappilaa Järvelästä tullessa. Onhan ne vanhat "pillerit" mätänemässä pois omista silmistä ja nurkista mutta toiset näkee ne aina. Terv. harmistunut ohikulkija.

Koronan osalta uskaltaa nyt arvioida Suomen ja koko maailman osalta, että tämä oli tässä! Kaikki on aloitettava alusta jos sitäkään. Ainakaan hyvinvointivaltioita ei enää ole.

Jorma Lehto ja Markku Lehtimäki parhaat uutistoimittajat. Vakuuttavat ja miellyttävät äänet.

Nyt saamme olla tyytyväisiä siitä, että meillä on naishallitus. Homma hoituu nopeasti ja ammattilaisen ottein. Toisin olisi, jos siellä oli rivi änkyräkarjuja.

Uppiniskaisuus on tyhmälle tuhoksi, huolettomuuteensa hullu kuolee. Mutta joka minua kuulee, on turvassa, hänen ei tarvitse pelätä mitään pahaa. Snl. 1:32-33

On fysiologinen lainalaisuus, että vanha keho on vanha keho, oli perussairauksia tai ei. Siksi ikäihmisten suositukset on perusteltuja. Siksi me viisaat ikääntyneet myös noudatamme niitä. Välitämme muista, itsestämme ja terveydenhuollon kantokyvystä.

Eronneet seniorit näyttää huonoa esimerkkiä nuoremmille ihmisille.

Ei ne mummojen ruoat lapsille kelpaa! Olkoon ilman.

Mikä ettei Ess uutisoi lainkaan PHPn yhtiökokouksesta 18.3? Pidettiinkö kokous ja päätettiinkö osingonjaosta hallituksen ehdotuksen mukaisesti? Kalle Puttosta kaivataan taloustoimitukseen.

Kuka muistaa vielä vappusatasen? Kohta vappu, tavataan Heinolan torilla!

Ei kaupan kassajonossa ihmiset ymmärrä, kun on ohjeistus pitää nyt se turvaväli seuraavaan asiakkaaseen! Tyhmä saa olla, mutta ei tarvi olla hölmö!

Eläkeyhtiöt voisivat antaa 10 % coronan kuluihin 220 miljardin rahavuorestaan, jonka ne ovat saaneet osin eläkeläisten selkänahasta Lipposen demarihallituksen eläkkeiden indeksikorotuksen puolituksen johdosta.

Meitä vanhoja ihmisiä syrjitään. Pitää mennä kauppaa aikaisin, ei myydä olutta meille.

Hoitajille lisää liksaa, kovaa työtä.

Kauppojen wc-paperihyllyt ammottavat tyhjyyttään. Löytyisikö apua mustan pörssin kautta?

Onko se mitenkään mahdollista, että kauppiaat rajoittaisivat näitä "aamutuntien hamstraajia". Tai sitten huolehtisivat, että työssä käyvätkin saisivat jotakin. Nykyisin kaikki hyllyt tyhjiä. Mammat ja papat vaan kehuvat, miten monta pakastinta heillä on ruokaa täynnä. Säännöstelläänhän apteekissakin näitä "rohmuajia" !

Yrittäjät, nyt liikkeisiin kunnon alennukset, niin kyllä me, jotka pystymme, tulemme taatusti asioimaan ja euroja kuluttamaan!

Surkea tilanne sijoitusasuntojen kannalta: massa-yt, vuokrat ei tule ja pankkien korot ja lyhennykset juoksee. 1993 kahden asunnon loukku toistuu.

Vipuvarrella sijoitusasuntoja ostaneilla pitää olla kiire neuvottelemaan pankkien kanssa vuoden lyhennysvapaasta! Häätö vuokra-asunnosta ei ole optio.

Huomio eilen aamupäivällä Orimattilassa, eniten oli liikkeellä köpötteleviä rollaattorien ulkoiluttajia! Ja ikää oli reilusti 70+. Oma turvallisuuden vuoksi teidän kannattaa pysyä sisällä. Kohta voidaan olla tilanteessa, että tulee kaikille ulkonaliikkumiskielto!!

Nyt hoitajat ovat kultaa kalliimpia, muistakaa se myös silloin kun korona on selätetty. Koronen jälkeen kaikille hoitajille tulospalkkio.

Herttoniemessä avattiin to uusi kauppakeskus. Jo klo 7.00 pitkät jonot ulkona odottamassa aukaisua? Porukkaa lähdössä mökille? Kehä3:n eteläpuoli pitäisi eristää heti muusta suomesta viruksen leviämisen estämiseksi.

Suomi on vielä säästynyt pahimmalta. Koronaa on kuotenkin tuotu. Aika usein ulkomaanmatkailijat ovat olleet lääkäreitä. Olisiko olleet peräti lääkeyhtiön sponsoroimana siellä?

Korona paljasti valtion kassan tyhjyyden. Oikeasti vararahoja ei ole. Eri tahot asian hoidosta Suomessa pihalla kuin lumiukko. Tosiosaajat syrjäytetty.

Suomen parhaat terveysosaajat on Paula Risikko ja Aki Linden, mutta he syrjässä. Pääministerin kannattaa kuunnella heitä. Ei vain omaa väkeään.

John Hopkins Universityn mukaan 20.03.2020 korona viruksen saaneitsa maailmalla on 244 517. Mihin perustuu Suomen THL ennuste malli "Lievässä tapauksessa" noin 1 080 000 suomalaista saa tartunnan ja muissa ennuste-malleissa vielä enemmän! Aika kummallinen arvio!

Kausalassa sitä pelattiin torstaina oikein porukalla kaukalopalloa (koronapalloa)pojan päristellessä mopolla säestäen peliä.

Kuka vie Orimattilan Kyrönkaaresta usean viikon aikana paikallisen Orimattilan Sanomien torstai-lehden.

Kyllä tää tissinlovihallitus sääntöjä latelee 70-vuotiaille, mutta ei ajatella onko meillä monellakaan rahaa ostaa ruokaa, kun eläke on 800 euroa, siitä kun maksat vuokran, veden, sähkön, niin mitään ei jää. Herrojen lapsista on kuitenkin huoli, että saako ne ruokaa ilmaisen hoidon ja lapsilisät. Köyhien eläkeitä ei voitu nostaa, niin että niillä eläisi. Eli helponpi kuolla, kuin nähdä nälkää.

Lassi Mertaranta, hyvin kirjoitettu 20.3. Tämän hallituksen vahvuus ei olekaan elinkeinotoiminnan tukeminen, vaan toisten taskuilla käyminen.

Ehtona yritystuille pitää olla johtajabonuksista ja osingoista luopuminen.

Eihän sellainen voi olla talon hallituksessa joka ei välitä asukkaiden terveysuhasta. Pois heti!

Seurakunta on juorujen pesä, johon en astu vähään aikaan, jos tahti ei muutu!!!

Kyllä olisi nyt käyttöä lopetetuille vanhainkodeille ja terveyskeskusten vuodeosastoille. Ei tarvis telttaolosuhteita rakennella. Päättäjiltä on näissä järki sammunut.

Pitäisi saada jonkinlaiseen vastuuseen nämä Sote-söhlääjät ja rahantuhlaajat.

Eikös uimahallia voisi avata ja päästää aina 10 henkilöä kerralla sisään, uinti-ja sauna-aikaa tunti, pääsis rahvaskin saunaan ennen juhannusta

Miksi tv:ssä jauhetaan samaa koronaviirusta joka päivä tuntitolkulla? Kyllä ne kädet osataan jo pestä. Narisevat naisäänet raakuu samaa mantraa, tulee jo korvistakin ulos se ää-ätys.

Kyllähän se on ollut paremminkin niin, että päättäjillä on sympatiaa riittänyt vain ulkomaalaisille, kuten Afrikkaan ja Kreikkaan. Olisi ehkä jo aika muistaa omanmaan kansalaisiakin! Oli koronaa tai ei.

Vieläkö Suomen poliitikot kehuu coronan jälkeen että Suomessa on jo vuosia käytetty vähemmän verorahoja julkiseen terv. hoitoon kuin muissa länsimaissa.

Nyt kaikki seniorikansalaisia kyttäämään. Se on kivaa!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden eteläisen kehätien rakennustyöt aiheuttavat uusia liikenteen poikkeusjärjestelyjä – lue tästä useita katuja koskevat muutokset
 2. Mansikkatilan kesätyösopimuksista syntyi riitaa, kun työn alkamispäivämäärä lykkääntyi: viljelijän mukaan maataloustyön luonne on vakioporukalle itsestäänselvyys
 3. Perinteiset Lahden Kalamarkkinat perutaan tältä vuodelta koronaviruspandemian vuoksi
 4. Vastaa kyselyyn: Miten sinä vietät kesälomasi tänä kesänä? Kerro meille!
 5. Lahden konserttitalon taustayhtiöiden rikostutkinta venyy syksyyn – Poliisi vaikenee täysin, mitä asiassa on selvinnyt
 6. Lukijalta: Lahti Events vastaa KymiRingistä Jorma Ratialle
 7. Mies jätti 196 euron taksikyydin maksamatta
 8. Lukijalta: Suomen mansikkasatoa pelastamassa – mikä meni pieleen?
 9. "Nyt pystyy keskittymään urheilulliseen puoleen" – viikonlopun Suur-Hollolassa ei vaellella tapaamassa tuttuja, vaan pysytään omissa katsomolohkoissa
 10. Mies pahoinpideltiin Lahdessa – uhri joutui sairaalaan
 11. Motocrossin KymiRingin MM-osakilpailu siirtyy elokuulta kesälle 2021 – "Kisat ajetaan sovitusti ensi vuonna"
 12. Ensimmäiset LSL:n liikennöimät linja-autot ajavat nyt biodieselillä – päästöt jopa 90 prosenttia pienemmät
 13. Moni ei tiedä tankojuoppouden olevan rikos – joka kuudes pitää humalassa pyöräilyä turvallisena
 14. Etsintäkuulutettu mies varasti naulapyssyn Lahdessa
 15. Lahden kaupunki muistuttaa: autoa ei saa pestä kadulla tai parkkipaikalla – ympäristön ystävä suuntaa pesulaan

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.