Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Näppis | Johan pomppas asuntoarvio etänä, ei kovin uskottavaa touhua ja tuskin noudattaa hyvää välitystapaakaan

Johan pomppas asuntoarvio etänä, ei kovin uskottavaa touhua ja tuskin noudattaa hyvää välitystapaakaan.

Ei vaan Rahkonen pysty myöntämään,että arvostelukyky petti! Sensijaan elvistelee menevänsä mökille pilkkomaan puita!

Parasta olisi että kesämökin omistajat pysyisivät kotonaan eivätkä tulisi levittämään mahdollista koronaa mökkikuntien. Tämä koskee myös Lahden kaupungin valtuuston puheenjohtajaa Rahkosta.

Onneksi meillä nyt hyvä, empatiaan kykenevä hallitus! Yhdessä pääsemme koronavitsauksesta yli hallituksen tehokkailla toimenpiteillä.

Mitä sellainen yritystoiminta on, ettei pärjää muutamaa heikompaa viikkoa, älkää viitsikö, itse yrittäjänä lähinnä nauran noille jutuille ! Mutta se ahneus...

Ei oo helppoa meillä duunareillakaan kun lomautukset alkaa !

Näppis voisi nyt jättää julkaisematta punaisten vihapuheet yrittäjiä kohtaan. Ei luo yhteishenkeä.

Iskulaisen palkka on noussut vain, jos sitä on ollut pakko lakisääteisen yleiskororuksen verran nostaa. Eipä niillä palkoilla Iskun huonekaluja ostella. Johtajat ja päälliköt on tietty erikseen, jotka varmaan saavat bonusta siitä, että eivät anna palkankorotuksia.

Kaupungilla kahvitteleville vanhuksille mahdollisen korona-viruksen iskiessä varmaan kelpaa tehohoitopaikka sairaalassa.

Useimmat 70 v on hyväkuntoisia eivätkä vielä kuulu avustettavien joukkoon. Huomaa että päättäjillä ei ole näkemystä eläkeläisistä ja vanhuksista.

Rahankeruun ja asiakkaille satelevien ohjeiden ohella kauppiaat voisivat sentään vähän panostaa asiakkaisiin pesemällä ostoskärryt ja jo muutenkin yleensä likaiset ostoskorit. Kassoille käsidesit ja asiakkaille sisäänkäyntiin.

Jättäkää vanhat ihmiset rauhaan ja huolehtikaa vain omista asioistanne!

Tuskin kukaan meistä suomalaisista vähättelee korona-virusta. Ja eiköhän meillä riitä lähimmäisen rakkautta MYÖS kehitysmaiden ihmisiin eikä vaan tuijoteta kiinteästi siihen omaan rakkaaseen napaan.

Ylimielistä ja itsekästä toimintaa kok. Hannu R.

Hmmm... miten kaaokseksi minun elämä muuttuukaan, jos minulla ei ole kuukauteen paskapaperia? Haloo, meillä on Suomessa vielä puhdasta vettä mitä voi käyttää joka päähän. Ja onneksi vettä sataa lisää!

Miksi suuri market jakaa 12-sivuisen mainoslehden nyt? Kassoille ei saa syntyä jonoja, joissa ihmiset ovat lähekäin. Espanjassa päästetään vain 5 asiakasta sisään ja ravintolat ovat kiinni. Pitäiskö meillä herätä jo ?

Ala-asteikäiselle tuli 2 sivua matikanläksyä, äikkää ja ylliä samana päivänä. Itku tuli! Muistakaa myös opettajat että on poikkeustila, ei vanhemmilla ole opettajankoulutusta ja eri asia kun lapsi on koulussa. Malttia, vaikka nyt teillä aikaa onkin naputella läksyjä! Stressi pois.

Käsidesistä ei ole mitään hyötyä tähän virukseen. Ettekö te ymmärrä?

70 vuotta täyttänyt ei ymmärrä, miksi pitäisi välttää tautia. Nythän on oiva tilaisuus päästä eroon tuosta tuottamattomasta kansanosasta jonka määrä on huolestuttanut valtiovaltaa sekä sairaanhoitoa (sarkasmia).

Suomi on tuhoon tuomittu. Ilta-Sanomien mukaan Maisa Torppa ei palaa lähihoitajaksi.

Olisiko Aleksin kuva-arvoitusliikennemerkit korvata lisäkilvellä, esim. sallittu huoltoajoneuvoille. Ymmärtäisi muutkin kuin suunnittelijat.

ESS-taloustoimittajat! Kertokaa,miten maailman rahat riittävät, kun valtiot ja yritykset ym tukipaketit tarvitsevat sitä nyt heti? Miten korot? Pankeillakaan ei mene hyvin...

Rahkonen suoraan karanteeniin ! Ei pidä päästää Kalkkisiin tauteja kylvämään !

Toivottavasti Hannu Rahkosen pakollinen Kanarian lomamatkan jälkeinen karanteeni on palkaton. Koska hän on vastoin valtioneuvoston ohjeita (annettu 13.3) aloittanut matkan 14.3.

Lahden kaupunginsairaalassa oli hyvä repertuaari hengityskoneita aina poliopotilaita varten tehtyjä Engströmejä myöten. Joku varmaan tietää missä ne ovat ja joku osaa ne vielä huoltaa Etsikää ne.

Tyypillistä että nyt mummot ja papat alkavat valittaa kun valtiovalta yrittää pitää heidät erossa tartunnoilta ja hengissä.

Etäopetuksessa oleville koululaisille kouluruokailun voisi korvata maksamalla heille ruokarahan.

Ihmiskunta eli kuin viimeistä päivää ivaten ja pilkaten jopa ennen pyhinä pitämiään asioita. Raamattua romutettiin jopa kirkon korkeimmalta taholta, mutta ei Jumala vaikka on pitkämielinen salli loputtomiin itseään pilkattavan. Nyt on ihmiskunnalla parannuksen paikka.

Älkää mininisterit seisoko ja selittääkö kun tieto on alan asiantuntijoilla. Antakaa heidän hoitaa info ja vastaukset.

Osataan sitä Suomessakin trollaus: mitä tekemistä "viisikolla"on maailmanlaajuisen koronaepidemian kanssa, lopettakaa !

Huom Huom öljy-yhtiöt kusettavat taas autoilijoita koronaviruksen varjossa tiputtamatta polttoaineiden hintaa, vaikka raakaöljy on pudonnut puoleen huomioiden euron arvon, ja raakaöljyn hinnan reaalihinta olisi n: 1,15 - 1,20 euroa E 95.

Joko alkaa valjeta SY:lle (Suomen Yrittäjät), miten käy jos kansan ostovoima/-halu romahtaa? Sitähän Te halusitte palkan alennuksina ja työehtojen heikennyksinä toimiessanne Sipilän hallituksen kuiskaajana. Nyt sitten ollaan molemmat pulassa, niin me duunarit kuin myös Te.

Rakkaat seniorikansalaiset! Ei ole kyse ikärasismista eikä hyväkuntoisuudesta, vaan asiantuntijatiedosta, jonka avulla pidetään terveydenhuoltomme toimivana. Jos ohjeita ei noudateta, käy kuin Italiassa: ihmisiä kuolee joukoittain – turhaan.

Kuka Rahkoselle käy kaupassa Kalkkisissa, kun on karanteenissa 2 viikkoa. Lampiselle änkee kuitenkin ruoka-ostoksille tartuttamaan muut. Kalkkisissa on hyvin paljon ikääntyneitä ihmisiä, missä täytyy olla varovainen. Tahallaan hakee ja tuo tautia lomamatkalta. Vastuutonta esimerkkiä.

Lahden valtuuston ja sotaveteraanipiirin puheenjohtajan ymmärrys on täysin pettänyt tässä pandemiatilanteessa. Oma etu pantava syrjään ja otettava omalta osaltaan vastuu taudin leviämisen estämiseksi. Koskee myös seuruettasi.

Kyllä on Etelä-Suomen Sanomilla juttupula, kun pitää jännätä ravintola Armaksen aukioloaikoja. Laittakaa oikein etusivulle.

Markkanen höpöttää milloin Kisapuiston ja Vuoksenkadun puolesta mutta käypä ajelemassa Mukkulankadun kivikaukalossa, aivan turha tekele.

Kyllä meitä terveitä ja aktiivisia suuriin ikäluokkiin kuuluvia taas koetellaan. On ikävä lastenlapsia ja harrastuksia. Toivottavasti tämä eristys loppuu pian.

Onkohan meitä muita huijattu näillä karanteeneilla, kun mm. Espanjasta lentokoneella palanneet piut paut välittää mistään määräyksistä. Onko näissä mitään kontrollia?

Kyllä meidän lahtelaisten tarvii nyt nopeasti tehdä hauturin kanssa sopimukset kuntoon, sillä Akuuttiin pääsee vasta jos ei jaksa puhua yhtä lausetta loppuun. Näin sanottiin Akuutin neuvontapuhelimessa. Mutta onhan Lahdessa sentään tämä päättäjien "pyhälehmä" eli älypyörätie, se parantaa...

On häpeällistä ja vastuutonta esittää ikärasistisia väitteitä tai vähätellä rajoituksia. Tarkoitus on suojella koko yhteiskuntaa yllättävää vihollista vastaan. Toivoisin enemmän talvisodan henkeä. Taistelemme elämästä ja kuolemasta, sinunkin edestäsi.

Muistakaa että ette äänestä Rahkosta enää. Tätä tuskin laitetaan lehteen.

Nyt saattaa jokunen peliriippuvainen parantua pakollisesta vieroitushoidosta johtuen.

Korostetaanko käsi- yms. hygieniaseikkoja myös esim. vastaanottokeskuksissa? Miten kyetään estämään mahdollisen tartunnan laaja leviäminen keskuksessa?

Tv nyt elokuvia eikä rahat kotimaiseen sontaan.

Ylen korona-lähetykset voisi lopettaa. Maikkarin läh. sivistyneempiä. 19.3 Ylen toim. ja THL:n edustaja kehotti sietämään huonoa käytöstä 70-v kohtaan

Julkisuudessa sanottu, että apteekit eivät ole varautuneet lisääntyneeseen lääkemenekkiin. Apteekit ovat tilanneet välittömästi lisää lääkkeitä, mutta lääketukut eivät ole voineet niitä toimittaa. Lääketukut eivät ole valmistautuneet pikaiseen lääkkeiden menekin kasvuun. Lääketukut ovat heikoin lenkki tässä pandemiassa!

70-v maksaneet veroja, joilla maks. ikäluokan koulutus, jotka ei halua maksaa 70-vuot. hoitoa. Se miten nyt sulj. kotiin on pahempaa kuin juut. koht.

Etälamauttimen puolustelija kuvittelee että jos koronatartunnan saaneet henkilöt päättävät alle 10 henkilön porukassa järjestää mielenilmauksen, Rautatientorilla, niin voi olla, että se päättyy hyvin nopeasti. En olisi asiasta niin varma, koska silloin yhdenvertaisuuden perusteella puolustelijan pitää selvittää jokainen mielenilmaus, kysyä mielenilmaukseen osallistuvalta henkilöltä: Onko sinulla korona ja lopettaa mielenilmaukset itse. Niin että höpöhöpö ja hömpsönpömpsön.

Hyvät Padasjoen kauppiaat ja kioskien pitäjät poistakaa tiloistanne välittömästi aikaansa viettävät luuhaajat. Tällaiset oleskelijat karkoittavat näissä oloissa pian asiakkaanne.

Mukava kävellä Selän metsäreiteillä, kun suurin osa vastaan tallustelijoista tervehti ystävällisesti - jatketaan samaan tapaan :)!

Kaupungin työterveys ei enää hoida hengitystietulehduksia. Tauti kun pitkittyy, päädyt Akuuttiin. Akuutti ei kirjoita sairauslomaa. Lääkärintodistus pitää Lahessa hankkia terveyskeskuksesta. No silleen! Sinnehän saakin aikoja! Lahti kiusaa työntekijöitään ja veronmaksajiaan, ja tänä aikana! Pois täältä heti kun pystytään, koronaa tai ei!

Kaikkien maiden ihmiset ovat yhtä arvokkaita.

Hyvät lahtelaiset.Liittykää kannattamaan Petri Alastalon kuntalaisaloitetta pormestaripäätöksen kumoamiseksi. Demareiden ja Kokoomuksen hyvä veli-leikkiin pitää saada loppu.

Ovatko yt-neuvottelut jälleen nerokas keino irtisanoa täysikälisälliset esim. yli 58-vuotiaat työntekijät? Palkataanko joskus halpatyövoimaa tilalleen?

Mikä ihme on ettei Vierumäellä lehti tule ajoissa. Tästä on seuraus että lopetan tilauksen. En tee lehdellä mitään klo.17.30 kun sen pääsisi lukemaan .

Oi te loukkaantuneet 70-kymppiset, joilta on kielletty niin moni asia! Ottakaa allekirjoitettu kielto mukaan taskuunne, jossa kieltäydytte tehohoidosta kun corona teihin iskee! Se mukana voitte tehdä aivan mitä haluatte!

Ehkä vihdoin ja viimein julkisen talouden virkasuhteiset työntekijän ymmärtävät kuinka etuoikeutetussa asemassa he ovat työsuhteissaan. Edes korona ei vie työttömäksi tai päivärahoille. Kaikki jatkuu kuten ennenkin! Koittakaa siis ymmärtää mistä palkkarahanne joka kuukausi tulee ja älkää vaan valittako!

Miksi ei vielä ole nostettu pöydälle koko koronapandemian liikkeelle päästäjää eli Kiinaa? Sieltä Kiinasta lähti myös edellinen Sars ja nyt Korona. Maailma pitäisi tuomita Kiina ja ehdottomasti kriminalisoida villieläinten myynti toreilla. Suomessa ollaan erittäin tarkkoja teurastamoissa ja kaikkialla missä lihaa myydään. Kiinassa valvonta retuperällä, kuolleina löydetyt eläinten ruhot päätyvät toreille myyntiin. Odotellaan seuraavaa Murs virusta.

Päiväkodit auki ja vanhemmat tuovat lapset hoitoon ja eskariin, vaikka itse pitävät vapaapäiviä. Ja toisaalta taas ollaan niin tarkkoja, missä kokoonnutaan ja minkä kokoisissa ryhmissä...

Koko ajan köyhyys, puhtaan veden puute, terrori, turhat sodat tappaa paljon enemmän ihmisiä kuin korona koskaan. Mutta nyt, kun pandemia on ruvennut uhkaamaan rikkaita ja hyvinvoivaa, vähän vanhempaa ikäluokkaa, jolla on rahaa ja valtaa, niin nyt kyllä kovat otteet, muista viis.

Kakarat ei hypi vanhempien ihmisten silmille, se koskee myös ministereitä.

Mikä ihme on ettei bilettäjiä hillitä. Armas ja muut yökerhot yms. levittävät virusta!!! Hävytöntä!

Timonen tulee kalliiksi Lahdelle.

Miten voi yli 70v mies hakea vainajia palvelutaloista eikä olla kotonaan kuten valtiovalta edellyttää. PHHYKY ohi...!

Miten ihmeessä ravintolat ovat auki ja kymmeniä ihmisiä sisällä, mutta läheisen hautajaisiin ei voi osallistua kuin 10 henkilöä?!

Nyt sieltä Sykkeestä seniorit pois seurustelemasta! Ottakaa, hyvät ihmiset, tosissanne nämä rajoitukset ettei ala kuolo korjata teitä.

Onko lääkkeitä ja terveydenhoitotarvikkeita hamstrattu ja viety naapurimaissa asuville sukulaisille tai sikäläiseen myyntiin? Onko trokaus mahdollista?

Miksi valtamediassa julkaistaan yksittäisen avohoitopotilaan haastatteluja koronavirukseen liittyen?

Tyttären vävypoika ilmoitti ettei halua tulla vierailulle koska minä olen vanhus ja kuulun riskiryhmään. Olen 64, en usko olevani vanhus. Nuoret ei osaa katsoa ihmisen ikää. Kaikki yli 50 v. vanhuksia

Miten voi olla mahdollista että ravintolat edelleen iltaisin auki? Humalaiset ihmiset hönkivät toisiinsa eivätkä varmasti pese käsiään! Tämä jos mikä on vakava uhka kansanterveydelle! Meille kaikille! Juottolat kiinni kiireesti!

Kuka valvoo juopuneiden asiakkaiden käsienpesua ja turvavälien säilyttämistä iltaisin ravintolassa? Tartunnat leviävät! Vrt." lomakylän viruslinko". Täysin vastuutonta pitää juottolat auki iltaisin! Hävetkää!

Miksi moititaan vain eläkeläismummoja kun ukkolaumoja istuskelee paljon enemmän baareissa ja ovat varmasti yli 70 ja huononpi kuntoisia kuin mummot

Elämäni suurin suru on kun menetin 72 v äitini. Ymmärrän hyvin että nyt halutaan suojella ikääntyneitä ihmisiä, olette tärkeitä ja rakkaita!

Pitääkö paikkansa, että turvapaikanhakijat saavat vapaasti liikkua rajojen yli? V. 2015 Tornion kautta tuli myös ruotsia keskenään puhuvia nuoria.

Omalaatuinen käsitys koronan levittäjistä. Ei ne vanhukset levitä koronaa, mutta heitä on kehotettu välttämään paikkoja, joissa voi saada tartunnan meistä matkustelevista nuoremmista. Antaa mummon ja papan käydä kaupassa.

Tällaisille valtuutetuille jotka lähtivät kiellosta huolimatta, toinen Pietariin, toinen Kanariansaarille, potkut hommista.

Vinkki teille yksityisyrittäjille jotka olette jääneet nyt ilman töitä. On monia vanhempia jotka ei voi jäädä pois töistä pitämään kotikoulua 1-3 luokkalaille. Minä ainakin palkkaan sinut muutamaksi tunniksi per päivä hoitamaan nämä velvoitteet.

Kyllä harmittaa kun olen uskonut ilmastovouhottajiin ja myynyt autoni pois. Nyt joudun päivittäin käyttämään julkisia päästäkseni töihin. Riski minulle, riski muille.

Demarinainen pisti rajat kiinni,mutta jätti turvapaikanhakijoiden kokoisen aukon.