Lukijalta: Tue lahtelaisia yrityksiä, tilaa tavaraa kotiin!

Tiina Rantala

Koronakriisi on iskenyt nopeammin ja pahemmin kuin ainakaan allekirjoittanut olisi ikinä osannut kuvitellakaan.

Se on iskenyt myös yrityksiin voimalla, joka ei ollut ennustettavissa: palveluiden tarjoajien varauskirjat tyhjenevät, ravintolat ja erikoisliikkeet ovat kokeneet asiakaskadon – jonkin ajan kuluttua kriisi on iskenyt läpi koko yrityskentän.

Lahtelaiset yritykset ovat heti ryhtyneet toimenpiteisiin, kuten lisänneet siivousta niin, että asiakkaat voisivat turvallisin mielin asioida heidän liikkeissä ja käyttää heidän palveluita.

Jos siis et ole sairastunut toivon, että jatkat edelleen asiointia paikallisissa yrityksissä.

Yritykset tulevat myös tarjoamaan entistä enemmän tuotteita ovellesi kuljetettuina, joten suosittelen rohkeasti ottamaan yhteyttä alueen yrityksiin, jos tällaiselle on tarvetta.

Me yrittäjät olemme joustavia ja ratkaisukeskeisiä: sinä saat tarvitsemasi tuotteet ja palvelut turvallisesti.

Lahtelaiset yritykset ovat heti ryhtyneet toimenpiteisiin, kuten lisänneet siivousta.

Tilanne on monelle yritykselle ja yrittäjälle hyvin vaikea. Pelkään, että emme voi välttyä konkursseilta. Tue siis paikallisia yrityksiä!

Jos et halua asioida liikkeessä, tilaa tavarat kotiin.

Ravintolat tekevät tarvittaessa annoksia mukaan otettaviksi ja monista paikoista saat kuljetuksenkin. Jos hierontaan tai kampaajalle meno ei nyt tunnu luonnolliselle, osta lahjakortti, jonka voit käyttää koronan hellittäessä. Keinoja on monia.

Korona muutti ravintoloiden arjen täysin Lahdessa

Meidän kaikkien terveys on kuitenkin taloutta tärkeämpää. Jäädään kotiin sairaana eikä altisteta muita. Yhdessä me selviämme tästäkin. Kohdistamalla arkiset hankinnat paikallisille yrityksille, tuet paikallista taloutta.

Kirjoittaja on yrittäjä ja Lahden Yrittäjien puheenjohtaja

Lahden Kauppakeskus Karisman liikkeiden aukioloaikoihin muutoksia: käyttöön suositusaukioloajat tai liike voi halutessaan panna ovet kiinni kokonaan

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut