Näppis: Ovatko ministerit ajatelleet, että Suomessa puhutaan jo yli sataa kieltä? Miten esim. tarpeettomasta oleilusta kauppakeskuksissa kyetään informoimaan?

Ovatko ministerit ajatelleet, että Suomessa puhutaan jo yli sataa kieltä? Miten esim. tarpeettomasta oleilusta kauppakeskuksissa kyetään informoimaan?

Vielä puuttuu tappajahyönteiset, jotka varmasti tulevat matkailijoiden mukana Suomeenkin. Sit olemme hukassa yhdessä Koronan kanssa. Olen varma et se vielä nähdään.

Varokaa huijareita! Koronavirustarkastajia liikkuu vanhusten luona. Testi on maksettava maksupäätteellä!

Joukkoliikenne on tosi korona vaarallista. Voidaan lopettaa turhakkeena. Antakaa ihmisten ajaa autoilla rauhassa.

Sulla taitaa olla muutenkin ajatukset tietyissä asioissa, jos kuoppamerkissä näet tissit. Muutenkin tämä liikennemerkkivouhotus on sanonko mistä. Jos joku ei kestä sitä että liikennemerkissä on ihmisen kuva, niin vika on korvien välissä. Pääasia, että merkin tarkoitus on selvä.

Nastolassa ei ollenkaan siivottu hiekkoja, allergiset kärsitään. Miksi Lahti?

Ovatko hiljattain lakkautetut terveyskeskusten vuodeosastot otettavissa käyttöön karanteenisairaaloina tai purkamaan PHKS:n jatkuvaa potilasruuhkaa?

Mahtaakohan syntyvyyteen tulla piikki, kun ihmiset eivät uskalla liikkua ja kaikenlainen kokoontumiskielto estää toimintaa. Jospa koronavirus korjaisi tämänkin murheen, vuoden päästä nähdään?

Katselin tv:stä perjantaina THL:n pääjohtajan tiedotustilaisuutta järkyttyen. Miten voi pääjohtaja olla tuossa kunnossa pitämässä tiedotusta. Oli sitten syynä flunssa tai edellisillan palaveri, olisi pitänyt sijainen laittaa esiintymään. Googletin ko. henkilöä ja sieltähän paljastui poliittinen virkanimitys. Ei ihme, jos terveydenhuolto rypee ongelmissa. Onkohan kukaan älynnyt tarkastaa, onko hän laillistettu lääkäri?

Kiitos Ulla Koskinen-Laine kirjoituksestasi! Kino Iiris on Lahden helmi elokuvien ystäville, pidetään se sellaisena. Oikein linjattu popcorn- ja burgerimyynnin suhteen.

Lähetin tuon A. Joutsijärvi -juttuni monta kertaa, koska Etlarilta tulee aina väärä kuittaus.

Joku puolusti Päivi Räsäsen lausuntoja. Siis onko Räsäsellä oikeus tuomita? Eikö Jumalan tuomio riitä? Missä vaiheessa itse päätit seksuaalisen suuntautumisesi (vai oliko se luonnon tekemä päätös)?

Me maalla asujat ollaan koronasta turvassa toistaiseksi, mut annas olla kun tulee pääsiäinen, kaupunkilaiset ryntää mökeilleen ja tuovat koronan tuliaiseksi.

Hyvät ihmiset, nyt lopettakaa kaupassa sylkeminen kortteihin, rahoihin, hedelmäpusseihin ja pullolappuja ei suuhun ja sitten annetaan kassalle. Ja yskiminen /aivastaminen hihaan. Kiitos. Kaupan henkilökunta kiittää.

Miten miljardeja maksavat hävittäjät auttaa pandemiassa? Eikö elinkeinoelämä ja sairaalat tarvitse kiireellisemmin hävittäjämiljardeja.

Korona taitaa olla nyt trendikkäämpi sairaus kuin influenssa tai tavallinen "räkätauti"? Influenssaa vastaan on olemassa rokotus, jonka usein työnantaja kustantaa.

Nainen on syyllistynyt näpistyksiin 19 kertaa vuoden sisällä! Eikö voi jo muutaman kerran jälkeen tehdä hänelle jotain, eikä vain päästää menemään!

Eikö lehdellänne todella ole kanttia julkaista ajantasaista levikkilukua, vaan käytätte vuosien takaista lukemaa?

Mitäköhän Näkkimistöntien asemakaavan mukaiselle viheralueelle rakennellaan ilman työmaataulua? Kunhan ei mitään teletolppia.

Suomi hallituksen johdolla epäonnistui jo koronan leviämisen estämisessä. Samoin tapahtui 2015 turvapaikkakriisissä. Molemmissa löysä toiminta maan rajoilla aiheutti turvallisuus- ja terveysuhan toteutumisen kansalle. Helppoa äänestää ensi vaaleissa.

Ei ihme ettei autokauppa käy, kun myyjät vain istuvat ja näpläävät puhelimiaan tai tietokoneitaan, eivätkä ole huomaavinaankaan liikkeessä olevaa asiakasta. Ala arvoista asiakaspalvelua!

Miten on hoidettu hygienia isojen koulujen ruokaloissa nyt, kun sitä sitä viranomaisten puolelta oikein korostetaan?

Hollolan Prismassa on yleistä irto tomaattien lajittelu ja puristelu paljain käsin asiakkaiden toimesta, tomaatit puolen kilon pusseihin kaupan toimesta.

Lahtelainen Pedro olisi Sibeliustalon tilauksen ansainnut. Miksi ihmeessä olisi pitänyt valita överisti kallein Isku, jonka nykyisetkin tuolit ovat epämukavat. Ja on vielä kohdistanut vuosittaiset irtisanomiset vanhimpiin, kokeneimpiin ja vaikeimmin työllistyviin. Eiköhän omistajia ole riittävästi tuettu jo mm. LAMKin sijoittamisella ja muhkeilla vuokratuotoilla. Tiitisen mukaan Iskun itsensä toiminnassa ei ole koskaan mitään vikaa.

Hirveä juttu! Maailman valmistuminen siirtyy ties monellako viikolla.

Pitääkö olla huolissaan olen käyttänyt lähes 10 vuotta samoja vaatteita ja kenkiä ja nyt Helmi Maaliskuussa on kaupungilla tullut vastaan henkilöitä kaikenikäisiä jotka pyytää rahaa bussilippuun vaikka itselläkin on menoja

Nyt nousee pienipalkkaisten laitoshuoltajien ja terveydenhuollon henkilöstön arvokas työ arvoonsa. Pitikö tulla koronavirus ennen kuin tämä arvo konkretisoituu palkkaan.

Jaksamista hoitohenkilökunnalle ja laitoshuoltajille sekä kaikille, jotka pitää toisista ihmisistä huolta.

Muistakaa autoilijat hamstrauskiimassanne marketin parkkipaikalla väistää oikealta ajavaa. Kun ajo-oikeutta ei ole osoitettu merkein, silloin pätee normaalit väistämissäännöt.

Miksi AKT ei vauhdita sairaanhoitajien palkkaneuvotteluja, onko tullut pupu pöksyyn?

Mitä tehdään suljettavien koulujen yms. oppilaiden ja henkilöstön ruokailuun hankituille tuoretuotteille sekä piakkoin vanhentuville elintarvikkeille?

Miten noin huono ulosanti on Tuija Kumpulaisella? Kun annetaan koronaviiruksesta Tv 1 tiedotustilaisuudesa tietoa kansalle.

Pelkäävätkö Lahden bussikuskit pisaratartuntaa, kun etuistuimet oli merkitty isoilla VARATTU teksteillä? Istuin silti etupenkillä!

Onkohan nyt kysymys maailmanlaajuisesta mielenhäiriöstä? Ehkä maailmanlopppu voi tulla näinkin.

Tuli määräys että yli 70 vuotiaiden pitää pysyä erillään. Pitääkö nyt yli 70 vuotiaden avioparien erota? Hämmästynyt.

Vielä näkee nastarenkaita. Nastat jyrsii asfalttia, kuluu ja irtoaa. Bensaa kuluu enemmän ja katupölyä syntyy. Itse vaihdoin jo kuukausi sitten ja eipä ongelmia ollut. Auto kulkee kevyesti ja hiljaisesti. Suosittelen.

Nyt kaiken liikenteen ja liikkumisen hiljentyessä on mahdollista Päijät-Hämeessä käynnistää kansalaisten yhteinen ympäristön tarkkailu- ja ilmianto-operaatio huumekauppiaitten saamiseksi rautaristikoitten taakse. Nyt siinä voidaan onnistua oikein hyvin.

Miten on Lahden ev.lut. srk:t? Saako hautajaisissa olla yli 10 surevaa ja yli 70-vuotiaita?

Miksi hallitus eikä kukaan muukaan sano, pidetäänkö raja Venäjälle auki? Se nyt ainakin pitäisi tukkia!

Onko YK:n vast. ikärasismia 70+ v. ulkonaliikk.kielto? Ikäluokalla paras immuniteetti. Tartt.taudit sairast. lapsena. Lääkk. ja rokott. ei ollut.

Mummu 76 v puhuu asiaa.

Kiitos Kiina koronasta. Voisimme osoittaa kiitollisuutemme tuota harvinaista lahjaa kohtaan vaikkapa palauttamalla pandat. Eläintoreilla lienee nyt vapaita häkkejä.

Miten voi olla mahdollista että hallitus sallii joukkoliikenteen käytön 13300

Ikääntyneitä on pidetty riippakivenä ja peloteltu eläkepommilla. Nyt yli 70-vuotiaat eristetään neljän seinän sisälle ettei vaan sattuis mitään. Saako "alaikäinen" avo- / aviopuoliso käydä kaupassa ym. asioilla vai pitääkö olla karanteenissa? Entä jos ei omista tietokonetta tai tarvii sen käytössä ulkopuolista apua?

Työeläkeyhtiöillä on puskurirahastoissa miljardeja eläkkeiden maksuun 1-2 kk:ksi. Jollei eläkk. maks. nyt, niin sitten takautuvasti korkojen kanssa.

Kyllä oli selkeää puhetta meidän nuorelta naishallitukselta. Oli ilo katsella ja kuunnella. Onneksi heillä on takana kaikessa tasavallan fiksu presidentti Niinistö. Mitä mahtaa ajatella meidän vanhat konkaripolitiikot.... siis miehet. Maailma pyörii ilman heitä ja ehkä vielä paremmin.

Nyt suut soukemmalle kaikenlaiset "Kippari Kallet" ja muut poliittiset pelurit. Tyhmää etsiä poliitiikan kautta syyllisiä koronaan. Luodaan se suomalainen Me-Henki.

Koronan takia pysymme kotona käymättä edes kaupassa. Miten ESS varmistaa, ettemme saa kosketustartuntaa lehden välityksellä. Mainokset pistetään hansikkaat kädessä suoraan kierrätyslaatikkoon.

Kuulin että Hykyn toimistosihteeri olisi kertonut potilastietoja ystävilleen.

Ihmettelin alun alkaenkin viestejäsi, sillä eiväthän naiset(kaan) maailmasta kesken lopu. Mutta loppupelissä teit palveluksen. Ei jäänyt jäljelle yhtään mitään, mikä olisi ollut pienenkään haikailun arvoista. Mukavaa loppuelämää.

Kyllä on Isku huono häviäjä. Säälipisteitäkö se toimitusjohtaja yrittää kalastella? Ja Etlari säestää itkuvirttä. Ylihintaisilla kalusteilla ei kauppaa enää nykyaikana tehdä, ei koti- eikä julkikalustepuolella. Ne ajat ovat ohi eivätkä takaisin tule.

Viikonloppuna Hollolan Prisman hyllyt tyhjät, jopa hiiva ja voi olivat loppu. Lidlissä hyllyissä pastaa yms. K-Supermarketissa irtomyynnissä jauhelihaa, palvelutiskiski upea. Mitä tämä kertoo Prisman asiakaskunnasta?

Erityisen hyvää huomenta kaikille ihmisille tänä aamuna ja hyvää päivänjatkoa!

Toivottavasti eduskunta ja hallitus päättää viisaasti ja pysytään tästä lähin tässä normaaliajassa!Kesäaika täysin turhaa pelleilyä ja nyt etenkin turhat riesat jätettävä pois!!

Nyt kun suljetaan kirjastot.uimahallit jne..niin entä kirkot? Jumalako meitä siellä suojelee?

HS 17.3.: lämpö tappaa korona-viruksen. Suomalaiset, saunojakansa, viihtykää löylyissä!

Suomessa on vähätelty maataloutta ym elinkeinoja. On sanottu, että elintarvikkeita, mm. hedelmiä saa halvalla ulkoa. Kyllä kai, kun lentoliikenne ja rajaliikenne maata pitkin tyssää! Ja nostaa hintoja!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut