Näppis: Onko tosiaankin totta, että tällaisena aikana hoitajia lomautetaan? Uskomatonta!

Myös maatalous toimii lainsäädännön mukaan: P- ja N-rajat viljavuusluokkien ja kasvien mukaan. Jätevedet laimennetaan, eikö puhdisteta?

Onko tosiaankin totta, että tällaisena aikana hoitajia lomautetaan? Uskomatonta!

Monikulttuurisuuden edistäminen on kallista. Juuri peruskorjatun kiinteistön antaminen vastaanottokeskuksen toimitilaksi muuttaa tilat korjauskuntoon muutamassa kuukaudessa. Mitä saamme kansana siitä. Lisää maksettavaa. Panes miettien tuota keskellä omia vastuitasi ja huoliasi.

Kuka valvoo ja mitä seurauksia on koronaviruksen 14 vrk karanteenia ei noudattaneet ? Minun tuttujakin on paljon jotka ei välitä karanteenista.

Nyt hallitus vaihtoon ja äkkiä! Joka ukko ja akka vaihtoon ennen kuin Suomi on lopullisesti konkurssissa! Todistetusti nää ei saa mitään hyvää aikaan.

Joo. Antti Tuisku ehdottomasti Jauhojärven tilalle hiihtoa kommentoimaan. Antti ei hypi kenenkään eteen haitaksi missään tilanteessa.

Poliisit sakottamaan keskustan CM ja Hongkong väliselle kylmäasemalle: Suurin osa kuljettajista ajaa asemalle kielletty ajosuunta -merkkiä vasten.

On aina ollut ja tulee olemaan muista piittamatonta väkeä. Näitä, jotka jättävät ostoskärrynsä miten sattuu ja niitä, jotka vielä haahuilevat menneisyyttä takaisin, sen paremmin ymmärtämättä tämän ajan välttämättömistä muutoksista. Kaupunki kehittyy ja niinhän sen kuuluukin tehdä!

Seitsemänkymmentä-luvulla oli päiväkodeissa kaikki hyvin. Lapset ja me vanhemmat olimme tyytyväisiä.

Missä on miesministerit? Aina kun hallitus on tv:ssä, siellä on sama naisviisikko tukat rotkottaen. Eikö miehillä ole mitään sanottavaa näinä aikoina?

Lahtelainen! Tiesitkö ettet saa viikonloppuisin kaikkiin hätätapauksiin päksistä hoitoa, vaan joudut lähtemään omalla kustannuksella Hesaan saamaan hoitoa? Lahti ei siis anna rahaa terveydenhoitoon, vaan laittaa rahat mieluummin Vuoksenkadun tunneliin.

Tiedoksi vaan että sauna, suihkuttelu sekä saippualla pesu poistaa bakteereja ja viruksia iholta.

Mukavan rauhallista kaupassa. Jokunen ihminen juoksee vastaan paskapaperit kainalossa. T. Mest. Hiljainen.

Airi Pulkkinen, hyvä kirjoitus Euroopan tilanteesta ja rajojen valvonnasta. Suurin osa suomalaisista asian ymmärtää, mutta tietyt piirit katsovat asiaa ruusunpunaisten lasien läpi.

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Näppiksessä Nastolan terveysaseman lääkäreitä ja hoitoon pääsyä moitittiin. Näin monisairaan perheen henkilönä tiedän lääkäreiden ja hoitohenkilökunnan olevan erittäin ammattitaitoista ja vastuuntuntoista. Ei paljon vaadita, kun toista arvostellaan.

Korona saattaa koitua siunaukseksi Suomen kansantaloudelle. Vanhoissa on sosialistit enemmistönä ja heidän kaaduttuaan maassa voidaan alkaa harjoittamaan järkevää politiikkaa ja loppuu tämä iän ikuinen sisällissota.

Käsivoidekauppa lisääntyy.

Nyt tälläisenä aikana kun on varottava kaikenlaisia böböjä niin entäs kauppojen kärryjen kädensijat, pestääkö niitä koskaan?

Mikä naiselle tuli Launeen Lidlissä kun suureen ääneen huusi ettei täällä ole leipää eikä paskapaperia, meniköhän hamstraus nyt pieleen. Huvitti naisen käytös.

Vääksyläiset, ennenkuin alatte häiritä ja vainota mitään hanhia, voisitteko ensiksi suoria pois kaikki koirien jätökset ja roskat teiden varsilta ja Vääksyn maisemista!

Anteeksi, se oli siis Brunou, josta juuri ennen Liikasta tuli ympäristöpomo, ei Brunila.

Se on kuin peruskoulun luokkakuvasta, nuo ministerinaiset päätä pitkin roikkuvine hiuksineen.

Airi Pulkkisen kirjoitus ESS 15.3.2020 Euroopan rajoista ja Syyriasta, oli erinomainen.

Korona-viruksen positiivisia puolia voi olla, että lisää syntyvyyttä, kun pysytään kotona ja peiton alla!

Isku on itse ahdinkonsa aiheuttanut. Ylihinnoiteltu ja yliarvostettu brändi. Vastuullisuus on tekoja. Johdon vastuu?

Oli ilo lukea teatteriharrastaja Pirkko Kauppilan henkilöhaastattelu. Se oli oikein hyvä mielen piristys heti aamusta kun Etlarin avasi! Siinä ihminen jolla suuri sydän ja aina löytyy aikaa kuunnella lähimmäistä.

Välttäkää kulkemasta Lahti, Orimattila väliä itälahtelaisen törkeän likaisissa busseissa. Siivotkaa bussin penkit edes joskus. Lehtimäki.

WHO kehuu Etelä-Koreaa, saaneet tartunnat kuriin tehokkaalla testauksella. Miksi Suomessa ei testata? Eikö Suomessa ole testejä? Salataanko puute?

Moni rauhanaopimuskin on aika vanha ja onneksi niitä edes joku noudattaa. Nykyisillä sopimuksilla ei juuri painoarvoa tai kestävyyttä ole.

Onneksi heppakeppi -hallitukselle tuli muita hommia. Eivät ehdi meidän kulkemisiin pappa Corollalla eikä mökin ja saunan lämmitykseen. Antakaa ihmisten olla rauhassa ja syödä vähäistä perusruokaansa, please.

Tästä lähtien leffaan vain Kinoiirikseen, josta ei luojan kiitos tule saamaan ruokaa. Muutenkin mahtava paikka, ei rapisutella karkkipusseja, saa keskittyä rauhassa elokuvaan. Kiitos Kinoiiris!

Nyt kun on uusi hallitus, niin olisi aika korjata se taitettu indeksi 0,2 rosettia, siellä kassassa rahaa 220 miljarttia, ketkä niitä säästää, vai vieläkö Lipponen kummittelee?

Sveitsissä yksi armeijan sairaalapataljoonista on määrätty auttamaan sairaalahenkilökuntaa koronapotilaiden hoidossa. Löytyisikö Suomen armeijastakin vastaavaa osaamista?

Automaatista vedettävät kertakäyttöhanskat ruokakauppojen sisääntuloille ja roskakorit kassojen jälkeen, jonne käytetyt hanskat voidaan jättää, tartuntariski vähenee huomattavasti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asukasyhdistyksen viime hetken vetoomus tehosi: Uudenmaankadun varren kuuset säästyvät sittenkin
 2. Lahden kaupunki käynnistää yt-neuvottelut lomautuksista
 3. 2.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Tartuntojen määrä lisääntyi edellispäivästä kuudella
 4. Karisma jättää perimättä kahviloilta ja ravintoloilta vuokraa
 5. Lahden keskustan isot liikenneratkaisut siirtyvät kauas tulevaisuuteen – "Turha tuoda käsittelyyn tällä valtuustokaudella"
 6. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 7. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 8. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 9. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 10. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 11. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 12. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 13. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 14. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 15. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.