Näppis: Missä ne kaupan ostorajoitukset nyt on? Ei taida kiinnostaa? Jäi normiostokset tekemättä, kun tyhjästä on paha ottaa.

Missä ne kaupan ostorajoitukset nyt on? Ei taida kiinnostaa? Jäi normiostokset tekemättä, kun tyhjästä on paha ottaa.

Iskun Tiitinen on oikealla asialla. Julkisen sektori hankinnat kohdistuvat aivan liiaksi maahantuotuun laadullisesti huonoon tavaraan. Hankintatoimistot välttävät työntekoa ja niputtavat ostonsa tukkuliikkeestä tapahtuvaksi. Ne ovat maahantuojia ja ansaitsevat sillä paremmin kuin myymällä kotimaista. Hyvä esimerkki on työssä käytettävät suojakäsineet. Euroopan ainut suomalainen valmistaja ei löydä ostajaa kotimaan julkiselta sektorilta. Yksityiseltä kyllä.

Joo kyllä ihminen tapaa itsensä omilla teoillaan ja valinnoilla. Luonto on nyt puuttunut peliin. Raimo Rönkön hyvä kirjoitus.

Pitäisikö Lahden keskittyä pyöräteihin, joilla lisättäisiin työmatkapyöräilyä ja turvattaisiin lasten koulumatkat mm. Vierumäen suuntaan, eikä sijoittaa suuria summia älypyörätiehen? Asikkalakin saa pyörätien Vierumäelle ennen Lahtea.

Liikenne käyttäytyminen on Lahdessa päin p..,tä,ei noudateta nopeusrajoituksia ei pysäköintikieltoja; pysäköidään tukkien pelastustiet ja jalkakäytävät;auto on 'pyhälehmä'. Älypyörätien 2-milj. olisi tärkeämpää saada poliiseja lisää,ainakin tänne Etelä-Lahteen/Launeelle. Huolestunut asukas.

Suuret kiitokset urologian ja os 43 henkilökunnalle hyvästä hoidosta herra 47 Hollola.

Etlarissa ihmeteltiin hamstrausta. Olin yksin 2 viikkoa yllättäen "arestissa". Kaikki loppui kaapeista, joten hamstratkaa, ettei nälkä yllätä.

Lue Raamatusta mitä Jeesus opetti. Jos kaikki maailman ihmiset noudattaisivat niitä niin tämä maailma olisi paratiisi. Ei sotia, ei eripuraa, kaikki rakastaisivat toisiaan. Jeesushan opetti rakastamaan lähimmäistä niin kuin itseä. Siinä olisi meille kaikille oppikirja jonka sanomaa noudattamalla kaikilla olisi hyvä olla ja elää.

Mitä pahaa on siinä jos Räsänen puhuu mitä Raamatussa on sanottu. Sellainen ihminen joka puhuu ohi Raamatun sanoman ja opettaa toisin kuin Raamatussa on sanottu niin hän kantaa sen kovemman vastuun. Luepa mitä siellä Raamatussa ihan oikeasti sanotaan

Tuolit Sibelius-taloon. Voisitteko nyt heti perua sen tuolitilauksen. Tulisi halvempi kauppa, kun jäisi pitkän kuljetusmatkan kulut pois. Jos tulee korjattavaa, olisi huolto lähellä.

Eikö ole kenenkään mielessä käynyt boikotointia Sibeliustaloa vastaan. Isku on iso työnantaja sekä laatua tekevä. Viimeaikoina on työn puutteesta johtuen ihmisiä irtisanottu. Tuoleja voisivat ostajat ihailla käyttämättöminä. Asia on meistä käyttäjistä kiinni jos emme kuluttaisi niitä.

Idiootit hamstrasivat käsidesiä niin, että nyt kun se oikeasti on loppu joltakin, sitä ei löydy mistään. Eikä kukaan osaa sanoa, saako sitä lisää.

Eikö olisi ollut taloudellisesti ja ekologisesti järkevämpää että jätteettömyyteen satsaava ympäristökaupunki olisi korjannut ja uudistanut Sibbetalon tuolit?

Miksi kukaan ei ole kertonut että "korona" on ripulitauti. Nyt kaikki WC-paperi on loppunut kaupoista, ja minulla poloiseilla ei ole kuin muutama rulla jäljellä. Kuka lainaa vanhukselle, jos saa "koronan".

Kauppojen tuulikaapeista heti sammutettava täysin turhat puhaltimet. Tehokkaita pöpöjen levittäjiä.

Kiina selvisi pahimman yli. Iso määrä porukkaa. Nyt on Eurooppa vuorossa. Jokaisessa maassa oma terveyden hoito, kyllä pitäisi näidenkin maiden selvitä, myös Suomen. Eikä lietsottais liikaa kaikista pahimpia......

Hiihtokeskuksessa (stadionilla) on toimiva jalkapallostadion, missä voidaan pelata veikkausliigan ottelut. Tehdään Kisapuisto kaikkien lahtelaisten harrastuspaikaksi pesäpallo- ja tekojäärata mukaan lukien.

Korona-virus sulkee nyt lähes kaikki harrastusmahdollisuudet. Nyt ihmisillä on enemmän aikaa läheisyyteen, joten toivottavasti sen seurauksena alhainen syntyvyys vaihtuu ensi vuodenvaihteen kahta puolen syntyvyyden huimaan nousuun! Jotain positiivistakin!

Koiran ulosteet pussissa leikkipuiston pieneen, harvoin tyhjennettävään roskikseen omakotialueella, auringossa muhimaan ja haisemaan. Mikset vie omaan roskikseesi omakotiasuja.

Tulipa hyvään ajankohtaan. Lauletaan lauluja jotka menee sinnepäin. Lopettakaa tai jotain muuta. Rassaa ja hävettää.

Huumekoirapartio on erittäin tärkeä, mutta hanhienhätistelypartio toimii vapaaehtoisvoimin ilmaiseksi. Molemmat tärkeitä lahtelaisten kannalta. Näitä ei voi kuitenkaan verrata keskenään. Otetaan siis molemmat.

Työntekijä maksaa veron joka sentistä, yrittäjä omantunnon mukaan. Suomessa veronkanto saatava kuntoon ja veropohjaa laajennettava radikaalisti.

Kirppis-bisnes kannattaa. Ystävättäreni pitää kolmea, joskus neljääkin pöytää, josta jää ylimääräistä 500-700 e/kk.

Suomen lainsäädännössä on iso porsaanmentävä aukko, jos phhykyn hallitus kykenee alistamaan Suomen terveydenhuoltoa kansainvälisten terveysjättien määräysvallan alaiseksi. Ihan kylmää veronmaksajan mieltä, että veroeurot eivät kohdistu oman maan hyvinvointiin vaan valuvat veroparatiisien kautta kansainvälisten sijoittajien pohjattomiin taskuihin.

Minäkin totuin pienestä pitäen kutsumaan mustia ihmisiä neekereksi, eikä kukaan tehnyt sitä pahalla. Rasismia ei tunnettu vielä. Itsekin nimittävät itseää sanalla niger , joka on käännetty neekeriksi meillä. Hyvä ja kuvaava sana. Ei rasismia. Erottuvat hyvin muista "tummista". Käytän sitä heistä edelleen, ilman rasismia!

Sibeliustalon tuolien lahtelaisen ja porvoolaisen toimittajan hintaero oli 16 000 euroa. Huomioitiinko ratkaisussa se, kuinka paljon lahtelaisten tuolien kauppahinnasta olisi palautunut valmistajayrityksen työntekijöiden maksamina veroina kaupungin kassaan?

Säälittäviä selityksiä Iskun toimarilta miksi yhtiö tekee tappiota: kuntien ja valtion vika.

Ehotan, että siirretään Lahen tyhjästä keskustasta koko pysäköinninvalvonta avustaviin tehtäviin auttamaan terveydenhuoltoa Corona -ruuhkassa. Myös keskustan nk kehittämisestä palkkaa nostavat olisivat nyt enemmän hyödyksi noissa tehtävissä. Joskus asioita pitää vain laittaa tärkeysjärjestykseen.

Mistä näitä Pekkoja oikein riittää ? Alpi-vainaakin tuuskahti että kaikkia helevetin Pekkoja niitä onkin.

Myykää ihmeessä tavallisille asiakkaille tarttumatonta Wc-paperia Professional. Näitä kaupan mössöä ei viitsi hamstrata!

Kuka on mennyt kertomaan tiemestarille140 tien Mäkelän-Lahden välisen tien reikäisestä asfaltista. Reiät ovat olleet tiellä jo viime kesänä, silloin ei niitä kannattanut paikata ja nyt asia hoidettiin liikennemerkeillä. Heinolan puoli jo korjattiin.

Schengen-sopimuksen aika jo ohi. Passitarkastukset takas, muuten hukka perii.

Miksi Päksin tiedotus koronaan sairastuneista poikkeaa täysin muiden sairaaloiden linjasta? Muut kertoneet, mistä tartunta saatu. Me sairaanhoitopiirin asukkaat emme suostu minkäänlaiseen salailuun ja säästötoimiin vakavassa asiassa.

Pelsut hoi. Pitäisikö kutsua Kaarna apuun. Saisitte taas bisneksen ja pelin kuntoon. Ehditte sössimään lyhyessä ajassa sen minkä Ile sai aikaiseksi suurella vaivalla.

Itse investoin jos minulla on siihen varaa. Lahden päättäjät tekevät toisin - tiedättekö milloin talous on paranemassa? Koiviston ohje oli investoida tuottavaan!

Hyvä kun pelikoneet suljettu. Jää eläkeläisille rahaa ruokaan ja lääkkeisiin

Pelsut hoi! Pyytäkää Kaarna taas apuun. Saatte bisneksen ja pelin kuntoon. Olette lyhyessä ajassa sössineet sen, minkä Ile sai aikaan.

Antakaa nyt Päksi tänne Kärköläänkin hyvät suojaturvatoimet kodinhoitoon jotka käyvät ikä-ihmisten luona kotona. Myöhästä sitten kun oireet jo alkavat. Vanhusta ajatellen.

Räsäselle kiitos kun jaksat pitää oikeista periaatteista kiinni. Eipä maailma olis näin luonnottomassa tilassa, jos pidettäs enemmän kiinni samoista Raamatun neuvoista kuin sinäkin.

Nyt kaivataan solidaarisuutta yrittäjille eläkeyhtiöiltä, verottajalta ja vuokranantajalta kun monella tulot lähes nolla. Parin kuukauden hyvitykset.

Ruokakaupat ovat pöpöpesiä, vaikka huoto ja siivous on ok. Kaikkien pitää syödä, valtava väkimäärä käy pöpöineen, koskevat tuotteisiin pesemättä käsiään, pisaroivat ympäriinsä ihan niinkuin yleisötapahtumissa. Suunnitelkaa käynnit, vain yksi perheestä käy kaupassa terveenä, harventakaa kertoja ja lisätkää kertaostoja. Hanskoilla ja hengityssuojaimella suojautuminen ok. Peskää kädet kotona ja huomioikaa, että tuotteiden pinnoissa on pöpöjä, ihan kuin muuallakin yleisötiloissa.

Mikä on kaupunki, joka hävittää vesaikot pikkulintujen tarvitsemat pesintäpaikat, joka kaataa puistojen upeat isot puut, joka sallii ulkopaikkakuntalaisen jättirysämiehen tuhota Enonselän kuha kannat. No sehän on Lahti ympäristöpää kaupunki.

Ei tehnyt mieli ostaa maitoa kun mies kääntyi kylmäkaappiin päin ja aivasti sinne 2x. Vanhempi nainen yski käteen ja heti hedelmien kimppuun pyyhkimät.

Luonto antaa ja luonto ottaa. Sitä kelpaa miettiä, kun huomaa miten vaikeaksi pandemia elämän voi tehdä. Ei pääse edes etelänlomalle.

Millä perusteella jotkut pääsevät karanteeniin ja toiset eivät edes testeihin?

Kuinka moni ihminen saa median lietsontaa seuratessaan koronan sijaan sydänkohtauksen? Onneksi kaikkea uutisointia ei ole pakko katsoa ja kuunnella.

Minä niin toivon että Hollolan Alko suljetaan Koronaa ehkäisten, kun minä niin mieleni pahoitin juopporemmiä katsellessa. Yöök.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden ja Heinolan arvokisoihin ilmoittautunut yli 350 pyöräsuunnistajaa – kaukaisimmat osallistujat Japanista, Australiasta ja Uudesta-Seelannista
 2. Murtautuja vei lahtelaisen Hot Club Dance Companyn harjoitustiloista asuja ja peruukkeja – "Todennäköisesti joku yrittää myydä tavaroita netissä"
 3. Kysymys ja vastaus: Lahden kaupungille yli 100 000 euron lasku vuodessa erilaisten vahingontekojen korjaamisesta – miten vahingontekoja saataisiin vähennettyä, apulaispoliisipäällikkö Tero Seppänen?
 4. Lahtelaisfirma antoi työntekijälle potkut ennen ensimmäistäkään työvuoroa – lasku lähes kahden vuoden palkkaa vastaava summa
 5. Putka-asiakkaan vastarinnan murtaneille poliisille ja kahdelle vartijalle syyte törkeästä pahoinpitelystä
 6. Kuljettaja väisti ajoradalle juossutta eläintä Launeella – auto suistui tieltä
 7. Matti Koskela oli ahkera ja monessa mukana ollut taiteilija, joka ehti opettaa lasketteluakin – Lahdessa hänet muistetaan muun muassa näistä julkisista teoksista
 8. Lahden etanaroskisten pystytys viivästyy suunnitellusta aikataulusta
 9. Rattijuoppo kolhi toista autoa Lahden Nastolassa
 10. Hollolalainen lentopalloseura Salpis joutui petoksen uhriksi, mutta pelasti seuran varat nopealla reagoinnilla
 11. Ministeriö esittää suojavarusteiden hankkimista 100 miljoonalla eurolla
 12. Venevarkauksissa raju kasvu Päijät-Hämeessä, varkauksia tehtailtu tänä vuonna jo yhtä paljon kuin koko viime vuonna - poliisi: kasvun syynä varasliigojen toiminta
 13. Lahtelainen Liisa Heikkinen kuntoutti itsensä fibromyalgiasta ja tarjoaa nyt vertaistukea kohtalotovereilleen – "Täytyy pitää itsestään huolta, ei itsekkäästi, mutta asettamalla myös rajoja"
 14. Koronatartuntaketjuja seuraava mobiilisovellus käyttöön syksyllä – tilanne sairaanhoitopiireissä on rauhallinen
 15. Päijät-Hämeessä todettu kolme uutta koronavirustartuntaa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.