Lukijalta: Luonto iski takaisin koronalla

Raimo Rönkkö

Luonto on nyt vastannut järjettömään kulutukseemme päästöinemme tuhotessamme omaa pesäämme, välittämättä tuon taivaallista ilmastomme lämpenemisestä. Seuraukset ovat nyt konkretisoituneet karmivalla tavalla koronaviruksen maailmanlaajuisen pandemian muodossa. Se pysäyttää lähes kaikki aktiviteetitimme kotiplaneetta Telluksellamme!

Viruksia lienee ollut iät ja ajat. Niiden alkuperiä ei vieläkään lääketiede tunne, vaikkakin monenlaisia teorioita on lääketieteellisissä julkaisuissa esiteltykin.

Tiedossa olevia tunnettuja virussukuja lienee kahdeksan, jotka jakaantuvat perheisiin ja edelleen kymmeniin ja taas kymmeniin alaryhmiin. Niihin purevia hoitoja ei ole löydetty lukemattomista laboratiokokeista ja yrityksistä huolimatta, poislukien eräillä luuydinsiiroilla saavutettuja tuloksia mm. hiv-viruksen hoidossa.

Kiinalainen lääkäri, joka löysi ja varoitti korona (Covid 19) viruksesta, sairastui itse ja menehtyi.

Luonto ei ole koskaan antanut ensimmäistäkään tekostamme anteeksi eikä tule koskaan sitä tekemäänkään. Sillä ”minkä taakseen jättää sen edestään löytää” sanoo ”vanha kansa” ja tiesivät enemmän luonnon ihmeistä kuin mitä me luonnosta irtautuneet digitaaliorjat kaikkine kapineinemme!

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut