Näppis: Vihreä pääkaupunki ja puut pois tieltä. Onpa hienoa toimintaa.

Milano istuttaa kaupunkiin muutaman miljoona puuta hiilinieluiksi ilmastoahdistukseen. Mitä tekee tuleva Euroopan ympäristöpääkaupunki Lahti? Kaataa Asemantaustassa Uudenmaankadun varrelta muutaman kymmenen puuta 6 m leveän älypyörätien alta pois - ja ilmasto Lahdessa ahdistuu lisää!

Vihreä pääkaupunki ja puut pois tieltä. Onpa hienoa toimintaa.

Älkää hyvänen aika menkö Terveystalon 190 euron korona-testeihin, rahat sijoitusyhtiön kanssaan ulkomaille. Oma terveydenhuolto tekee sen vuosimaksulla. Järkyttävää hyväksikäyttöä.

Koronan vaikutukset ovat monipuolisia. Työssä jaksaminen paranee oleellisesti kun rasittavat iltamenot jäävät nautintoaineineen pois ja yöunet nautitaan pitkänä. Syntyy myös mahdollisuus tarkastella työuupumukseksi nimetyn ongelman syitä.

Lahteen 2 miljoonaa maksava 2,5km pitkä älypyörätie. Projektip. A. Huttunen, hoitakaa keskustan alueen pyörätiemerkki maalaukset ajantasalle, niin että ne ovat kaikilla pyöräteillä kunnolla näkyvissä, ei vai uusilla osuuksilla. Näin ei ole ollut viime kesänä.

Araksi ja epävarmaksi arvioitu Katri Kulmuni taitaa sittenkin olla hallituksen nuorista ministereistä ainoa, joka osaa käyttäytyä sivistyneesti, olipa tilanne mikä tahansa ja joka osasi jopa pyytää anteeksi somessa tekemäänsä kömmähdystä.

Rekka nähty ajavan kevyenliikenteen väylää Patomäessä. Vastaavaa laitonta ajelua tapahtuu nykyisin joka puolella Lahtea, koska virkamiehet päättivät poistaa kalliit, kiinteät ajoesteet kevyenliikenteen väyliltä. Niistä kun oli valitettu. Arvaan, että autoilijat. Hei lahtelaiset, älkäämme olko lampaita, vaan otetaan jokainen yhteyttä suoraan päättävään virkamieheen ja vaaditaan tekoja. Näppiksessä valittaminen ei muuta käytäntöjä.

Nyt ne etätyöt lisääntyy ja turhat lentelyt vähenee. Niinhän kehuttiin kun netti tuli. Kokoukset ym. palaverit pidetään etänä. Kiitos korona!

Änkyrä on niin onnellinen, kun Korona-virus ehkä estää Kymi-Ringin saastutusajot. Iloitset ehkä silloin itsekin puhtaasta ilmasta ja luontokin kiittää!

Lahden kaupunki investoi jatkuvasti turhiin kohteisiin, kaupungin talous muutenkin kuralla. Kuka puupää näitä aina keksii?

Ei muuta niin älytöntä kuin älypyörätie, rahantuhlausta ! Pyöräilevät päättäjätkö siellä asuvat että pitää saada oma leikkikenttä ?

Kävekyputki Aleksin yli sopii hyvin! Olihan junaratakin Aleksin yli Trion kohdalla, joskus vanhaan hyvään aikaan!

M.Kaitainen (Kd) kertoi täällä uskonsa asioista. Ei olekaan mahdollista, että sadat ihmiset (?) olisivat nähneet saman harhanäyn. Mutta on mahdollista kirjoittaa vaikka mitä tarinoita. Ja: Jumala pystyisi helposti todistamaan itsensä. Mutta ei sitä tee!

No nyt sitten Älypyörä tie. Poliisi voisi valvoa sitten enemmän miten päästellään.. kauppoja. Liikenne säännöt ym...

Ahdistaa töissä kuunnella menneisyyteen ja omiin mielipiteisiin lukkiutuneita työkavereita. Onko vanhemmilla ihmisillä aina näin vaikeaa kuunnella muita?

Room. 1:16-32, ps.104:24. Raamatun Jumala on kaiken luoja, lapsikin tämän tajuaa. Myös tiedemaailma aika pitkälti.

Mitä Raamattu viestittää lopun ajasta. Lue Matteus 24 ja 25 sekä 2 Timoteus luku 3, vain pieneksi esimerkiksi!

Olipa kerran Nastolan terveyskeskus jossa sai hoitoa, oli lääkäreitä,Tarja, Taneli ym. Nyt ylilääkäreitä pareittain mutta ei yhtään hoitavaa 'osaavaa' ? lääkäriä. Käsketty menemään yksityiselle! Aikoja saa toukokuulle jos osaavat hoitaa. Näin on asiat Lahden Nastolassa. T.pahasti pettynyt.

Kiitos kun katujen puhdistus on aloitettu ainakin Paavolassa! Nyt ei pöly nouse kun on maa märkä!

Millä perusteella tuhansittain ihmisiä voi tulla toiseen maahan hyvinkin kaukaa ja ilmoittaa tulleensa jäädäkseen? Vastaanottajakansa elättää tulijat.

Kauhistuttaa kun kesäaika tulee taas. Ilta jää lyhyksi, kesä menee nopeasti. En ole aamuihminen.

CitiCAP älypyörätie. Taas näköjään on varaa heittää rahaa hukkaan ihan turhaan hankkeeseen. Hyvin olisi mahtunut vanhallakin pyörätiellä kulkemaan, sillä ei siinä ole kertaakaan ruuhkaksi saakka kulkijaa ollut. Terv, kyseisen väylän jokapäiväinen käyttäjä.

Asuntojen hinnoissa tosiaan Jalkaranta-lisä kuntoon nähden, kun vertaa parempikuntoisiin asuntoihin Mukkulassa.

Kiitos tiedosta. En enää lähetä teille niittejä.

Niitittömyys parempi kuin sivut jotka " tikattu" miten sattuu!

Kun tämä ilmastomuutos nyt sitten kuulemma on tulossa niin miksei Suomessa ole "työryhmiä" ja resursseja miettimässä tosissaan miten nämä uhat käännetään maamme eduksi. Nyt vain valitetaan ja valitetaan mitä tulee kuulemma tapahtumaan.

Voiko olla totta? Kuvataan omaa seksielämää makuuhuoneessa ja näytetään vielä televisiossa.

Vai saa digi Etlarin nyt 5 eur/kk. Jutut eilisiä tai ei juttua ollenkaan tärkeistä asioista. Kommentointimahdollisuus useimpiin juttuihin poistettu. Ei kiitos!

Onko älyttömämpää suunnitelmaa kuin "älykäs pyörätie", hinta 2 milj.?! Ja että samaa jatketaan siten, että 2030 samanlaisia pyöräteitä on eri ilmansuuntiin! Mitä pahaa lahtelainen veronmaksaja on tehnyt ansaitakseen tämänkin vähäjärkisen suunnitelman! Kepeät mullat!

Johtuneeko akateemisten liiallisesta määrästä viroissa vai miksi Suomessa ongelmista tehdään vain tutkimuksia, raportteja ja suunnitelmia toistensa perään, mutta itse asialle kukaan ei varsinaisesti tee mitään? Pitäisikö tekijöille edes ruveta maksamaan tutkijoita tai raporttimaakareita paremmin?

Joo, Liikasesta joku ympäristöpomo. Justiinhan Brunilasta tehtiin ympäristöpomo.

Sinä joka etsit iloista laulua, tutustu Veikko Lavin tuotantoon, esim. Heikki Kinnusen laulamaan Rinsessan sukkanauha.

Samaa mieltä olen 11.3.20 Näppiksen kirjoittajan kanssa viestistä nykypäivän musiikin tekijöille. Todella kaivataan iloisia ja hauskoja lauluja paljon enemmän! Samojen sanojen/melodian yksinkertainen toisto ei todellakaan "kolahda"- musiikin kuuntelijoiden aliarviointia! Vähemmän toistoa ja jumputusta! Nimimerkit Päivänsäde ja Menninkäinen

Olemme Halla-ahon kanssa samaa mieltä.

Miksi korona-alueella lomailleita ei laiteta suoraan kahden viikon karanteeniin? Eikö se olisi paras tapa estää tartuttaminen muihin kansalaisiin?

Viisikon punavihreille jättipotti koronasta, kaikki hallituskauden tulevat epäonnistumiset koronan syyksi.

Minä teen kuukauden sisällä päätöksen lopetanko lehden tilauksen, liian monena aamuna lehti ei ole luettavanani ennen töihin lähtöä. En tiedä kenen vika mutta kun tulen työpäivän jälkeen kotiin niin lehti on turha .

Turkin ja Kreikan rajalla sanotaan olevan syyrialaispakolaisia, mutta 40 pros. lienee Syyriasta. Lapsia on uutiskuvissa, mutta aikuisia on n. 98 pros.

Korona leviää Suomessa yhteiskunnan ja yksityishenkilöiden välinpitämättömyyden takia. Ajatellaan vain omaa etua välittämättä tekojen seurauksista!

Kyllä ne kiinalaiset korvaa kaikille sen koronan aikanaan vai korvaavatko?

Flunssa, infulenssa, koronavirus. Joillekkin on aivan mahdotonta edes yrittää estää ysköstensä leviämistä julkisissa paikoissa ja muiden altistamista

Paikalliset lehdet ja muu media käyttävät toistuvasti ilmaisua "kaupunki on päättänyt sitä tai tätä". Ei kaupunki mitään päätä, vaan pieni määrä poliitikoita ja virkamiehiä. On syytä alkaa tuoda eri asioista päättäneiden nimet esiin eikä piiloutua ympäripyöreästi kaupunki-sanan taakse. Tällöin ihmiset tietäisivät, ketkä minkäkin päätöksen ovat tehneet. Avoimuus esiin!

Miksi Fingerborg sarjakuvissa toistamiseen asetetaan naurunalaiseksi kristinuskomme pyhintä henkilöä Jeesusta?! Miksei kukaan puutu siihen? Se loukkaa niiden vakaumusta, jotka uskovat Häneen.

Jos kaikki ihmiset uskoisi Jeesukseen niin kaikki olisi hyvin.

Kerropa eräs bussikuski: mikä siinä on niin vaikeaa noudattaa noita nopeusrajoituksia.Kyllä ne on vaan 24/7 voimassa joka paikassa. Vai onko osaamisesta homma kiinni.

Suomessa matkitaan Amerikkaa elokuvissa ja sarjoissa mutta ei vielä tuomioissa.

Postin lakko ja sitten koronavirus.

Räsänen pauhaa ikään kuin seksuaalinen suuntautuminen olisi oma tietoinen valinta. Kuka valitsee kuulumisen syrjittyyn ryhmään? Lääkärinä Räsänen saa Luojamme edessä kantaa suuremman vastuun puheistaan kuin tavallinen kansalainen..

Suomessa kuvitellaan tiedettävän korona-viruksen tartuntareitti joka sairastuneen kohdalla. Jonain päivänä tulee vastan sekin potilas, jolla ei ole aavistustakaan, mistä on tartunnan saanut. Silloin juttu lähtee käsistä.

Anteeksi vaan kaikille, joille "neekeri" on rasistinen sana. Olen sitä ikäluokkaa, joille neekeri tarkoittaa mustaa ihmistä, ei sen kummempaa. Miksi tuosta neekerisanasta on tehty rasistinen, en ymmärrä?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu