Näppis: Joku aprikoi mikä ero on Mukkulalla ja Jalkarannalla? Vähän niin kuin Lada ja Mersu.

Mukkulaa on vähätelty turhaan. Hieno paikka asua. Luonto, Vesijärven maisemat. Voiko parempaa olla? Muuttaisin sinne jos pitäisi valita kaupunginosa.

Olen samaa mieltä Leena Sorvalin kanssa, 11 v siellä aiemmin asuneena! Hieno puistomainen ja väljästi rakennettu! Venesatama vajaa 1 km! Toimivat bussiyhteydet ja nyt myös kampus!

Joku aprikoi mikä ero on Mukkulalla ja Jalkarannalla? Vähän niin kuin Lada ja Mersu. Molemmilla pääset paikasta A paikkaan B. On ratti ja pyörät sekä hyvä suoja sateelta. Mielikuva ja imago vaikuttaa aina kumpi on halutumpi. Ei tartte välittäjää kysymyksellä vaivata.

Oletteko Hollolan terveyskeskuksessa kävijät oikeasti niin laiskoja, että parkkipaikalta tullessa täytyy oikaista kevätmärkien nurmikoiden poikki ja kuraisilla kengillä mennään sitten sisätiloihin?

Olan valtuuston pj: olisiko aika vaihtaa puoluetta. Marinin sanoin:Häpeä!

Miksi K-kauppa ilmoittaa tavaran loppuhinnaksi 99. Eikö osata laittaa tai halutaan vaan huijata. Onhan sellaisiakin kauppoja jotka osaavat laittaa rehelliset hinnat.

Hautausmaan kynttilävarkaat eivät ole ihmisiä, vaan harakoita. Asumme vastapäätä omakotialueella ja sireenimajassamme on tänäkin keväänä kymmenkunta kirkaskantista hautakynttilää, muovikuori rikottuna ja kynttilärasva syötynä. Hautausmaa on harakoille aarreaitta.

Miesten yleinen asevelvollisuus ja naisten vapaaehtoinen valinta 9 kk raskaudesta ja synnyttämisestä ovat "tasa-arvoisia" vasta, kun jälkimmäisestä kieltäytyminen johtaa ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Likaiset sormet....miksi ei ole henkilökuntaa kaupoissa, jotka asiakkaita palvelisi? Vain he laittaisivat tomaatit, hedelmät yms. pussiin. Euroopassa jossain torilla kun aioin koska tuotteisiin, hyvä, ettei kauppias näpeille lyönyt!

Lahti Aqua laimentaa jätevedet lain määräysten mukaisesti, mutta entä Porvoonjoen alueen maatalous ja metsätalous? Fosforilannoitepäästöt pilaaavat vielä Suomenlahteakin, jonne joki laskee.

Mitä enmmän tänne Lahteen tulee niitä niin santtuja asiantuntioita, sitä enemmän menee asiat pieleen.

Olisi toivottavaa, että Lahden Radiossa soitettaisiin musiikkiakin, eikä vain kotimaisia nuorisobiisejä.

Jos jonkun yhtiön nimi on vaikkapa "Online limited assosiation partnerships construction builders" niin jo nimen pitäisi hiukan soitella hälytyskelloja hankinta vastaavalle.

Sinä kerrostalon pariskunta Orimattilasta. Millä oikeudella saatte mollata, haukkua ja nimitellä ihmisiä haisevaksi ja että kulkee likaisissa vaatteissa. Katsokaa ensin itseänne peilistä!!!

Hanhista kärsitään vastarannalla Rullakadullakin! Asukkaat itse laittaneet esim. aitoja. Apua meillekin!

Jutuissa, jotka aikaisemmin olisivat herättäneet keskustelua kommenttipalstalla, lukee nykyään DOUBLE_STORY_ID. Ei taida STT:n moderointi olla ihan halpaa.

Kun voitan Eurojackpotin, maksan kylmä- ja lämpöputket Kisapuistoon! Ei tarvi päättäjien vetkutella!

Hävetkää thl johto, kun vielä viikko sitten kehoititte matkustelemaan pelkän käsihygienian varassa Italiaan. Nyt sitten ollaan karanteenissa.

Kiitokset Juha Sihvoselle kirjoituksesta, jossa oikaisit Tapani Ripatin täysin vääristeltyä näkemystä Sibeliustalon rakentamispäätökseen liittyen. Ripatti ei ilmeisesti aikanaan ymmärtänyt mistä päätöksenteossa oli kyse. Ehkä kuitenkin kyse on kuitenkin siitä, että hän haluaa nyt vähän kiillottaa omaa kilpeään.

Onpa nolo juttu, että lahtelainen yritys ei saanut Sibelius-talon tuolitilausta. Olisi työllistänyt, tuonut verotuloja ja säästänyt kuljetuskustannuksia ja -päästöjä. Tuleva huolto myös lähellä. Taasko hätiköity ja lyhytnäköinen päätös?

Hiihtoliitto: onko Thaimaan matka niin tärkeä, ettei mäkihyppyyn ollut varaa lähettää 4 junioria opettelemaan kisatunnelmaa.

Onko tää sama kuin lievänä sairastettu korona: 2 vkoa sitten äkillisesti pari päivää keuhkoista paksua ruskeaa limaa, sitten viikko tärinää horkassa.

Vihreät vievät taas tuhansia työpaikkoja Keski- ja Pohjois- Suomesta! Koneurakoitsijoille ei korvaavia töitä löydy! Kaikki tuottava työ tapetaan! Selkää pesemälläkö tämä homma hoituu?

Eihän se oikeuta ihmistä olemaan ilkeä jos on iäkkäämpi kuin muut.

Odotan innolla mummodiskoa Lahteen! Tanssiminen olisi parasta kuntoilua - papalla tai ilman - ja ympärivuotisesti.

Pysyttelen naisten seurassa, joilla vielä omat hampaat suussa.

Lahti Basketball. Pelauttakaa koko miehistöä alusta lähtien, koska näyttää siltä, että kolmannelle ja neljännelle jaksolle ei riitä paukkuja.

Toivottavasti myös kirkon ovilla ja tilaisuuksissa jätetään kättely pois ja pysyvästi.

Miksi helkkarissa pankit eivät tee ikäihmisten tileille nostorajoituksia. Eivät saisi koko tiliä tyhjäksi ainakaan kerralla.

Hyvä selitys toimitukselta A ja B-osien jakamisongelmista osien poikkeavan sivumäärän vuoksi. Mutta Mammalle ja Papalle kelpaa vaikka B-osaan olis niitattu muutama A-osan sivu kiinni. Ei se numerointi lukijaa häiritse.

Olipa huono juttu Etlarissa Lasten Finlandiasta. Ei yhtään kuvaa iloisista pienistä hiihtäjistä ?!

Kokoomuksesta on moneksi. Onhan meillä erinomainen presidentti ja erinomaisen surkea Sitran pomo. Pääosin puolueen äänestäjät kuitenkin koostuvat sisätöihin päässeistä demareista, jotka eivät oikein kehtaa niitä työväenlauluja, mutta vasemmiston vaatimat edut kelpaavat edelleen.

Onko pakko kaataa älypyörätieltä puita? Tai yleensä rakentaa koko älypyörätietä? kysyy Pyöräilijä.

Nimet julki puoltajista teknisen ja y.l.k sekä k-hallituksen ajamasta asiasta Trion pysäkit ja sairaala aluen kehitys ym. Ja kuka keksi Liikasen palkkaamisen? Koskas kunnallisvaalit olivatkaan?

Launeen CitiCap-pyörätie 2.5 km hinta 1.95 miljoonaa. Tällä summalla olisi saatu kaikki kadut ja tiet kuntoon.

Toimitus ei tarvitsisi ottaa hyvää Näppis-palstatilaa ja jaaritella rivitolkulla lehden nitousongelmista.

Jättäkää jo ne älyttömät Vuoksenkadun tunnelihankkeet ja keskittykää arkisempaan nykymenoon ja kukkaroita vähän tiukemmalle velkarahan ollessa täällä jo ihan tarpeeksi mahtava.

Palauttakaa Aleksanterinkatu 2 suuntaiseksi ja leveäksi ajoväyläksi ja vanhan linja-autoaseman iso liikenneympyrä takaisin, taidemuseo Malskilta linja-autoasemalle, siinä olisi siten monta virhettä korjattu, kiitos! Lahtelainen 66v. kiittäisi.

Liittyykö Pillu palaa -tv-ohjelma jotenkin naistenpäivään, kun tulee vielä ties monesko uusinta? Ihme, ettei Meetoo ole äännähtänyt, eikö tämä ole naisten halventamista? Oliskohan miesten vehje sitten kovana? Se tv-ohjelma?

Eikö uimaseuroissa anneta mitään tapakasvatusta? Uimarit kiljuvat ja metelöivät kurkku suorana suihku-ja pukeutumistiloissa Lahden keskustan hallissa, ennen ja jälkeen harkkojen. Kyse on kuitenkin yleisistä tiloista ja muutkin maksavat asiakkaat ovat oikeutettuja miellyttäviin uintikokemuksiin eikä nykyiseen metelöintiin.

Joensuun professori on keksinyt hehtaaritukia ja vehnän hintoja? Meni taas uskottavuus

Kymijärvi 3 vihkiäiset siirretään Korona-viruksen takia, mutta Raksa-messut kyllä järjestetään! Ristiriitaista menettelyä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu