Näppis: Luin kauhukseni, että H:linnaan valmistuu naisvankila! Missä tasa-arvo? Miksei samoihin selleihin majoiteta miehiä niinkuin intissä.

Vartijoiden tehtävä ei Launeen Prismassa, eikä muissakaan kaupoissa ole keräillä ostoskärryjä ympäri kyliä. Kyllä se on asiakkaan velvollisuus palauttaa kärry sinne mistä sen ottaakin ja lukita se edelliseen kärryyn.

Luin kauhukseni, että H:linnaan valmistuu naisvankila! Missä tasa-arvo? Miksei samoihin selleihin majoiteta miehiä niinkuin intissä. Vangeille samat oikeudet ja sukupuolineutr. ympäristö.

Eikö tuo dieselin hiilidioksiditonni lasketa ihan kerto- ja jakolaskulla. Kun 1 litra dieseliä palaa, syntyy siitä tietty määrä hiilidioksidia. Kun auton polttoaineen kulutus / 100 km tiedetään voidaan matka, jolla tuo 1000 kg hiilidioksidia syntyy, laskea.

Kuorolaulua on mukava kuunnella ja katsoa esiintyjiä. Mutta on todella harmillista se, kun laulukansiota pidetään aivan kasvojen edessä, jolloin esiintyä jää aivan piiloon!

Nastolan Rakokiven vilkkaan torimiljöön keskellä seisoo ylväänä hautaustoimisto! Naapureina mm. kahvila, kesäterasseineen sekä muita hyvin vilkkaasti toimivia firmoja. Vaikka kuolema on elämää, niin pysähdyttää avonaiset arkut näyteikkunan lähettyvillä ...

Padasjoen ongelma on hyväveljeys virkamiesten ja poliitikkojen keskuudessa, omien etujen ajaminen.

Britit ryöstelivät aikanaan maailmaa, mutta nyt kun tulisi ottaa vastuuta valittiin brexit eli splendid isolation.

Mikä upea konsertti su. Ristinkirkossa. Gospelkuoro/nunnia ja konnia sävelmiä. Heidän oma solistinsa Sanni loisti taas upealla esityksellään,wau!!

Oikea paikka Matkakeskukselle olis ollut vanhan postin tontille.Siinä olis ollut tilaa suunnitella lähdöt ja tulot sekä radan varteen parkkipaikat saattajille. Hävetköön ne henkilöt jotka tämän sumpum teitte. Tv. Mummu 76 v.

Missään muussa kaupungissa ei jätetä linja-automatkustajia lastauslaiturille kuin Lahden "matkakeskuksessa". Järkyttävää välinpitämättömyyttä matkustajia kohtaan, kun raahasivat matkalaukkujaan ylämäkeen asemaa kohti, huh, huh!

9.3. radiossa heitettiin ajatus jospa työssä uupumisen syynä onkin yksityiselämä. Tuntuu oikealle päätelmälle useassa tapauksessa.

Jippii viimeinkin järkiteko. Saadaan hanhet karkotettua Ruoriniemestä. Koirat rannoille niin saadaan taas puhtaat rantavedet ja nurmikot auringonpalvojille.

Orimattilan Myllylän koulun 1-2 luokkalaiset kävelyllä, poikakuoro huutelee ohikulkijoille "nimittelyjä" niin että tienoo raikaa, opettaja ei korvaansa lotkauta!! Hyvää tulevaisuutta.

No sitten kaikki naiset pakkosynnyttämään? Eli valitse lapsi tai armeija? Väärä oli vertauksesi.

Kunpa TV:stä tulisi elokuvia Hollywoodin kultakaudelta, jolloin elokuvia osattiin tehdä ja oli oikeita filmitähtiä.

Vai tekevät lääkärit hoitajien töitä?! Enpä ole pitkän hoitajaurani aikana moista ihmettä nähnyt. Sen sijaan lääkäreiden hommia on siirretty sairaanhoitajille ja palkkaa ei ole tullut senttiäkään lisää.

Luonto puuttui koronaviruksen muodossa ilmastomuutoksen torjuntaan, koska ihmiskunta ei siihen pysty, eikä haluakaan. Kulutus vaan jatkaa kasvuaan.

Ketä tarvitsee 400 neliön omakotitalon? Ei voi kun järkyttyä näin täältä pakolaisleirin katveesta.

Dna ja Phnet herätys. Lehtien sivut ei päivity.

EU:n kaakkoisen raja-alueen tapahtumia seuratessa tulee ajatelleeksi, että "Bulgarian tie olkoon meidänkin tiemme".

Lahden kaupungin hankintaosaaminen on samalla tasolla kuin meillä oli kauppaleikeissä ennen kouluun menoa sekä johdolla, että tekijöillä.

Samaa mieltä: Yle Radio Lahti soittaa niin kauheaa musiikkia että pakko sulkea. Samoin toimittajien älymölö höpinät tyhmine nauruineen ei kiinnosta. Ja myös huono suomen kieli ärsyttää. Miten ulkomaan ihmiset, jotka osaavat huonosti kieltämme ymmärtävät mitään. Tavallisille ihmisillekin juontajien puhe kummallisin sanoin on hebreaa. Joka sanalle on Suomen kielen vastine. Miksi ei puhuta selkeästi. Mökillä kuuntelemme savonlinnan kanavaa. Selkeää puhetta ja musiikki miellyttävää. Nuorille on omat kanavat kuitenkin.

Koronaviruksen haitat vähenisivät, jos kaikki hedelmät, leivät, ihmiset ja rahat steriloitaisiin.

Ei huumeissa ajava ole rattijuoppo! Keksikää parempi sana näille huumepäissään ajaville!

Kymi-ring on uusi Sibeliustalo. Änkyrät vastustavat nyt, mutta syövät sanansa kun Suomen F1-kisa pidetään 2023!

Tuhansittain suomalaislapsia on vailla kotia, mutta päättäjämme aikovat noutaa ja pysyväisasuttaa erityishoidettavia ulkomaalaislapsia. Millä hinnalla?

Filippiineillä ehdotus pakollisesta Raamatun opiskelusta on menossa eduskunnan käsittelyyn, meillä Raamattua puolustajat viedään poliisikuulusteluun! Herätys Suomi! Kristitty maako?

Mitenkä on mahdollista että Sibeliustalossa järjestetään raakoja tappeluotteluita, joita ei mielestäni saisi järjestää missään. Vaikuttaa Sibeliustalon mainetta alentavasti. Rahako ratkaisee?

Minä kiitin kaikkia, vapaaehtoisia ja muita toimijoita, kisojen onnistumisesta. Vapaaehtoisuus on kautta-aikojen ollut "tila", jota on käytetty "hyväksi", kun sitä on tarjottu. Turha olla "katkera", kun vapaaehtoisesti olet "vapaaehtoiseksi" alkanut. Rinta "rottingilla", seuraaviin mittelöihin "vapaaehtoisena".

Ei voida vaatia Eurooppaa loputtomasti elättämään Aasian ja Afrikan alati kasvavaa liikaväestöä. Vanhat sopimukset purettava, koska omavastuu puuttuu.

Kiitos ammattilaiset Marko ja Roope teitte valoa loppuelämääni.

Maassamme on yli 10.000 huostaanotettua ja haavoittavissa oloissa olevaa lasta, mutta heidän auttamisestaan ei kukaan hätäile! Ei kai ole mediatrendikästä?

Asuimme aikoinaan Saksalassa, mahtava paikka asua.

Onhan tämä outoa, että Turkki sotii ja laittaa Euroopan vastuuseen aikaansaamistaan pakolaisista.

Postilla on lähipostilleni (johon minulle tulevat lähetykset ohjataan) uusi määritelmä: lähin vapaana oleva toimipaikka. Pakettini voi siis olla noudettavissa Vapaudenkadun lähipostini sijaan vaikka Heinolasta tai Nastolasta tai Launeelta. Ja minähän rollaattoreineni matkustan enkä kävele. Kiitos!

Miten Suomessa voi toimia professorina noin heikot historian tiedot omaava henkilö kuin tämä Koskenniemi on? Tajuaisi nyt edes pyytää anteeksi evakoilta törkeää möläytystään!!

Millähän kompetenssilla eläkeläinen Arvaja esittää näitä tekojään kustannuksia. Lehtikin niitä jo julkaisee kysymättä edes viranomaisilta. Eiköhän maitopurkkikin maksa samanverran riippumatta ostopaikasta. Niin maksaa yksittäinen liikuntapaikkakin, siihen ei ensisijaisesti vaikuta sijainti. Kaikki rakentamiskustannukset pitäisi ensin huomioida, jäädytyskoneetkin. Laune on kyllä jopa keskustankin kouluille hyvä vaihtoehto, käydäänhän siellä nytkin keilahallissa ja läheisessa jäähallissa ym.

Suomen hallitus tuntuu kuvittelevan, että olemme suurvalta, jonka on ensimmäisenä oltava ratkomassa koko maailman konflikteja. Kyllä hallituksen ensisijainen tehtävä olisi huolehtia oman maan kansalaisten hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Miks niitit viikkoTV-ohjelman kohdalle, moni irrottaa sen. Muuten sivut irrallaan vaikeeta on muutaman ja kalliin sivun painatus.

Erkki Liikasesta tehty joku ympäristöpomo Lahteen. Mikä tätä Lahtea riivaa? Pomoja syntyy kuin sieniä sateella. Rakennetaan olematonta imagoa. "Keisarilla on uudet vaattteet". Mistä rahaa riittää näihin kotkotuksiin. Pitäkää tavallisista ihmisistä huolta, niin kyllä se imagokin nousee. Ja eiköhän sillä Liikasella rahat riitä ilman tätäkin "virkaa".

Kehitysoppi ei saa minulta tukea. Kun ajattelee esim silmää, korvaa ja aivoja niin mikään niistä ei ole mitään yksinään. Mikä näistä olisi kehittynyt ensin, miten yhteys niiden kesken olisi muodostunut miljoonien vuosien aikana? Ei tunnu mitenkään uskottavalta.

Miten EU voi olla vastuussa pakolaisista? YK:n porukalle hamekangasta. Entä nämä sotia käyvät maat, oisko niillä jotain osuutta. Pakolaiset omiin kotimaihin.

Elämä on kehkeytymistä rakkauden vastavuoroisissa teon ajatuksissa, sanoissa ja teoissa.

Vastaus ESS:n niitittömyydestä

Olemme saaneet paljon palautetta Etelä-Suomen Sanomien niitittömyydestä. Lehdessä ei aina ole niittejä ja tämä voi johtua kahdesta syystä.

Ensinnäkin lehden painokone asettaa rajoituksia sille, millä sivumäärillä lehti on mahdollista nitoa. Lahden painokoneella lehden A- ja B-osien sivumäärien on oltava samankokoiset 48-sivuisesta lehdestä ylöspäin. Jos A- ja B-osasta ei ole mahdollista tehdä samankokoisia lehden sisällön ja ilmoitusmäärän vuoksi, ei osia voida nitoa. Toimitus pyrkii pitämään osat samankokoisina, mutta se ei ole aina mahdollista.

Niitittömyys voi johtua myös lehtipainon nitomislaitteen eli stiftarin rikkoutumisesta. Näin käy joskus eikä laitetta pystytä aina samana yönä korjaamaan, jotta lehdet ehditään painaa ja saadaan ajoissa jakeluun ja tilaajille.

Toimitus

Kommentoi