Näppis: Käsidesit loppuunmyyty. Vastaako samaa, jos laitan viinaa sumutepulloon ja desinfioin kädet sillä? Ihan tosissaan?

Käsidesit loppuunmyyty. Vastaako samaa, jos laitan viinaa (40%) sumutepulloon ja desinfioin kädet sillä? Ihan tosissaan?

Miksi meille ikäihmisille ei voida jatkaa palvelutarjontaa tavalla, johon olemme tottuneet ja osaamme? Miksi tämä jatkuva kiusaava ja ärsyttävä digijumppa?

Totta, Suomesta lähti pommituksia pakoon kymmeniä tuhansia lapsia. Mutta Suomeen tuli vuosia sitten pakolaisina nuoria miehiä.

Turha verrata suomalaislasten Ruotsiin vientiä nyky pakolaisiin. Nyt tuodaan koko suku mukana vaikka ensin tulisikin vain ns. lapsia

Hyvä Päivi Räsänen, olet oikeassa! Kyllä on koko kirkon touhu mennyt alas. Raamattu ei muutu piste!

Ei Päivi Räsäsen vakaumusta kaikki piispat ja papit noudata, vaikka kuuluisi. Nykyään muutellaan ja joustetaan asioissa, väärin. Raamattu ei muutu.

Lahdessa tehdään kiinteistökartoitusta. Toivottavasti siinä nyt vihdoin huomioidaan väärin määritetty taloyhtiöiden kiinteistövero missä on taloyhtiöiden alla olevat autohallit ja niiden kuutiot verottajan toimesta liitetty taloyhtiön asuin kuutioihin ja tällä perusteella määrätty kiinteistövero, mikä täysin virheellinen tulkinta. Toivottavasti kartoitus tuo tähän korjauksen.

Jos Riihimäellä olisi yhtään pelisilmää, niin ottaisivat kierrätyspuiston sinne ongelmajätelaitoksen viereen. Näin saisivat kierrätyspuiston oheen tulevat yritykset, ja niiden tarjoamat työpaikatkin sinne. Hollolassa ja Orimattilassa näkyy tuo kyläpolitikointi menevän tarjolla olevien investointien edelle.

Kaupungintalon remontti maksaa 4 650 euroa per m2. Se on enemmän kuin uudet keskustan asunnot tontteineen. Maksajana toivoisin kyvykkyyttä hoitaa homma kohtuuhinnalla.

Totuuden sanominen ja asioista puhuminen oikeilla nimillä on nykyään vihapuhetta. Samanlaista sensuuria kun Pohjois-Koreassa!

Suomessa odottaa 10 000 lasta sijaiskotia. Nyt ollaan ottamassa ulkomailta lisää. Hommatkaa näille Suomen lapsille ensin koti.

Miksi minulla on 2 lasta, ei 4, kuten olen haaveillut? Työskentelemme terveydenhuoltoalalla: tulot eivät riitä suuremman perheen elättämiseen. Yhteiskunnan tuntuva tuki olisi mahdollistanut haaveeni "suurperheestä".

Lumenauraajat rahastavat kaupunkia. Keskiviikkona satoi lunta pari senttiä, joka illalla alkoi jo sulaa ja ennusteiden mukaan sulaisi aamuksi. Puolilta öin Jalkarannan katuja jyräsi raskas traktori raapien asfalttipintoja hirveällä melulla aivan turhaan. Kaupunki ja veronmaksajat maksavat.

Kuuden tunnin työpäivään voisi hyvin siirtyä kun samalla muutetaan ylityötunnit kokonaisvaltaisesti normitunneiksi. Eihän nyt ole mitään mieltä enää maksaa ylityökorvauksia, koska ei ole mitään erottelua pyhällä ja arjella! Työaikalakiin vain muutokset, jotka eduskunta hyväksyy, niin siitä se alkaa.

Launeen Prisma saisi pitää paremman huolen ostoskärryistään. Niitä saa keräillä pitkin lähitienoita ja palautella. Seuraavalla kerralla ei tuoda enää. Rahanarvoista tavaraa kuitenkin ovat. Onhan Teillä vartijoita, jotka voivat järjestellä tavarat paikoilleen.

Euroopan politiikot panivat yksimielisesti rajat kiinni laittomilta ylityksiltä. Hienoa yhteistyötä.

PHhyky on nyt vetänyt yt-neuvottelujen, irtisanomisten, lomautusten myötä työntekijät jaksamisen äärirajoille. Moni on jo uupunut ja se kuormittaa entisestään työssä olevia. Hoidon taso ja potilasturvallisuus vaarantunut, sanoo Erhola mitä tahansa! Toimistossa istuvan käsitys ei ole realistinen.

Ennen oli isoja lapsiperheitä ja pienet kodit. Sosiaalista vuorovaikutusta opittiin. Samoin myös yhteishenkeä toteutettiin kotona luontevasti. Siskonpedeissä nukuttiin ja päiväksi pienet tilat siistittiin. Yhteisöllisyys opittiin jo kotona. Nykyään on paljon yhden lapsen perheitä. Lapsella poika/tyttö on oma tilava huone ja yksityisyys, mitään ei tarvitse jakaa toisten kanssa. Ilmankos se intissä yhteisessä tuvassa nukkuminen ja yhteisten intti kokemusten on vaikeaa. Sisarus on rikkautta tulevaa elämää varten. Ei päiväkodissa opita sitä, mitä jo kodin pitäisi itse lapselle tuottaa.

Lahti on soraharjujen kaupunki. Julkiset rakennukset on rakennettu soraharjuille. Nyt ongelmana on tilojen homevauriot. Miten hometta voi tulla näin hyvälle rakennusmaalle tehtyihin rakennuksiin?

On se vain niin, että tuo Syyrian pommittaja "kutsuttuna" avunantajana pommittaa maissa joka ei kuulu Natoon.

Koulubussi Hollolassa suistuu ojaan maantiellä ja kaatuu kyljelleen. 13 koululaista kömpivät kattoluukun kautta kyydistä pois. Aikamoista. Missä toimittaja ja valokuvaaja? Oliko kuljettaja tottunut Suomen talveen? Miksi uutinen "painettiin villasella"?

Porra et co, kukaan tuskin on sanonut toimittajalle, että Kujalan jätekeskus sulkisi ovensa kokonaan. Mutta kun meillä on tämä lehdistön vapaus...

Hyvin koottu, selkeä, otettu kaikki huomioon, yhteystietoja myöten. Kiitos Lahti: Lahden kaupungin kaavoituskatsaus 2020-22 lehdestä. Loistavat suunnittelut. Ei jämähdetä paikoilleen kuten hollolalaiset.

Mustankalliontiellä on läpiajokielto! Pitäisikö merkit olla suuremmat että ne huomataan...

Oliko pakko hiekottaa jalkatietä kun entinen hiekka oli maassa. Työ tehtiin Uudenmaan kaduilla 5. 3. Pölyä on jo ihan tarpeeksi. Äly hoi älä jätä.

Jo 3  500 km Suomen tiestöstä on hyvin huonokuntoista. Jokaisen aiheettomia turvapaikkahakemuksia laativan vuotuiskuluin saisi kunnostettua kilometrin.

Hitsi kun tuppaa unohtumaan miten helppoa on asua keskellä Lahden keskustaa omassa kolmiossa itseäni vanhemmassa talossa. Siis verrattuna Hesaan, heh.

Mä olen pohtinut että Lahden pitkä perinne Suomen Chigagona on vain hyväksi, koska täällä on omat vahvat rakenteet ja muut ei mellasta.

Phhyky ostaa työterv. palvelun työntekijöilleen Vellamolta, mutta sinne ei pääse mitenkään eikä minkään vaivan vuoksi. Hykyläinen kuormittaa nyt terv. asemien vast.ottoja sekä Akuutti24.sta sairastuessaan mm. flunssaan. Kyllä työntekijää arvostetaan Phhykyssä.

Kreikan rajalla on poikkeusolot, jolloin voidaan soveltaa poikkeusolojen sääntöjä. Suomessakin valmiuslaki antaa paljon mahdollisuuksia tarvittaessa. Politiikoilla on oikeus niistä päättää.

Salppurin kisoissa oli sunnuntaina vähän katsojia. Sen pystyi havaitsemaan tv-lähetyksestä. Silti Aikku tuuletti kisoja menestyksenä. Ps: Lahdessa asuvana minua kiinnostaa, mikä osa kunnallisverostani meni esimerkiksi lumetuksen kustannuksiin.

Miksi ihmeessä pitää matkustaa ja tartuttaa ihmisiä viiruksella. Näille ihmisille jotka ovat välinpitämättömiä pitäisi rangaista

Kun Metsähallituksen johtaja ei osannut hommiaan, hänet palkittiin yli 200 000 euron erokorvauksella. Tällaisille meidän tienaamia verorahoja jaetaan.

Koronasta jotain hyötyä? Ainakin mietityttää onko kilpaurheilussa järkee? Joutaa lopettaa – ilmasto kiittää.

Putin ja kaverit haluavat Euroopan polvilleen.

Pelicans: ensi kaudeksi vähän ryhtiä tuohon touhuun! Kautta ei voi enää luovuttaa 12 peliä ennen päätöstä!

Onko valtakunnansyyttäjällä oikeus maalittaa Päivi Räsästä sellaisista asioista joista poliisi ei käynnistänyt esitutkintaa? Ei enää ole luottamista ainakaan valtakunnansyyttäjään, lieneekö ihan kaikki kohdallaan hänellä!

Eihän Lapin Kullan Kolmosen valmistus lopu vaan jatkuu siellä missä alkujaankin. Torniossa.

Onneksi tuli koronavirus, joka antoi Marinin hallitukselle mahdollisuuden perustella saamattomuuttaan koronaviruksen syynä !

Hyvä, että joku maa uskaltaa rikkoa Geneven sopimusta. Se on yli 70 vuotta vanha eikä kuulu tähän maailmaan Eikä koko maailma voi pyrkiä Eurooppaan.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.