Näppis: Suomesta 80 000 lasta pommituksia pakoon Ruotsiin. Suomeen 175 lasta Syyriasta pommituksia pakoon. Kuinka ollakaan, pommittaja on aivan sama.

Suomesta 80 000 lasta pommituksia pakoon Ruotsiin. Suomeen 175 lasta Syyriasta pommituksia pakoon. Kuinka ollakaan, pommittaja on aivan sama.

Vai oikein kuntoportaat Lanun puistoon! Ja vaatimalla vaaditaan oikein mielipidepalstalla. Eikös se vaatija voisi muuttaa 7-kerroksiseen taloon ja rampata niitä rappuja siellä aamusta iltaan ihan omaan tahtiin. Eikä maksa mitään ja hissi ei kulu.

Lopetetaan tuo hullu tapa kätellä. En halua koskea likaista kättäsi. Tervehditään iloisesti muuten!

Kertokaapa selkeästi ja rehellisesti pormestarimalli! Kuinka paljon lisää ns johtajia tulee ympärille? Verrattuna nykyiseen miten muuttuu?

Rikkaille lapsilisän kerääjille: Raahatkaapa lapsenne pari vuotta ruokajonoon ja menkää kerjäämään kirkolta rahaa jouluruokaan. Näin Suomessa suomalaisille.

Miksi meidän pitää verorahoista kustantaa koiraomistajille kakkapussit? Ostakaa pussit kaupasta kuten koiranruuatkin ja pitäkää pusseja aina taskuissanne!

Ei eläkeläiset rohmua koirien kakkapusseja. Hennalassa koulun vieressä olevaa pussitelinettä repivät koululaiset ja heittelevät vitsinä pusseja pitkin pientareita. Muutama kerta puututtu tilanteeseen ja saatu heiltä keskisormen näytöt!

Koirankakkapussien kustannus on Lahden kaupungille muodostuu pussien jakelusta telineisiin ja jätteen kuljetuksesta ja käsittelystä. Kustannusta kasvattaa oleellisesti kallis järjestely. Jakeluun tarvitaan kaksi miestä. Kuinka olisi johtajien vähentäminen. Ehkäpä suunnittelu ja johtaminen olisi parempaa.

Miksi ei julkaista paljonko Salpausselän kisoissa oli maksaneita katsojia. Se olisi todellinen mittari kisojen kiinnostavuudesta. Yli 30 000????

Koneet töihin hiekkoja poistamaan kaduilta nyt kun on märkää, niin ei tarvi kastella. Kiveriön Metsäpellon alueella törkeen paljon kylvetty hiekkaa talven aikana kuivina päivinä pölyhaitta tosi paha.

Jos maahan tunkeudutaan joukkovoimin laittomasti ilman rajaviranomaisten lupaa, niin siihen on vastattava asein!

Käsidesiä myytiin pyöreän tornin ravintolassa lasikaupalla, Suomessa sitä taitaa myydä Alko pullotolkulla. Toimii, kokeiltu USSR:ssä.

Vaikeeta on yhden kanssa olla, kun ennen pyöritin kahta naista samaan aikaan.

Ei ole turhaa puhua Sibeliustalon tuolikaupasta. Omassa kaupungissa VAHVAA osaamista. Työllistetään ja ollaan ylpeitä kotimaisesta työstä. Voi hyvänen aika tätä hölmöläisten touhua.

Kukahan tätä Lahtea puolustaa jos sota syttyy? Vanhemmat seniorit ei kuulu enää sotajoukkujen piiriin vaikka ovat Suomen rakentaneet. Vähän arvostusta nuorempia kohtaan.

Phhyky kehoittaa maanantain lehdessä tehostamaan siivousta ja hygieniaa. Samalla ilmoittaa palvelutalojen siivouksen vähentämisestä. Kerta kuukaudessa on aivan liian vähän.

Arvostan tärkeää työtäni ja toivon, ettei kukaan olisi kateellinen. Saamani palkkio nousi bruttona 8,18 e/kk ja siitä nettona jäi 1,37e enemmän käteeni kuukaudessa.

Eikö palautuspullo-muovipusseja voi hyödyntää esim roskapusseina? Valtavat määrät muovipusseja palautuspulloautomaattien roskiksissa!!

Millähän laseilla Aikku katseli kisayleisöä? Ei ikinä ollut sellaisia määriä. Tv:stä näkyi kuinka lehterit loisti tyhjyyttä.

Lämpimiä aterioita elokuvateattereihin. Eikö enää typerämpää keksitä? Kyllä pitää kiire olla jos ei 2 tuntia pysty olemaan syömättä.

Suomea johdetaan huonosti. Poliittisella mandaatilla korkealle johtopaikalle päässyt huono johtaja ei palkkaa alaisekseen hyvää johtajaa, se on varma. Näin on käynyt esim. valtio-omisteisissa yhtiöissä. Johdon taso laskee, ja sitten ihmetellään, mikä firmassa mättää.

Lahtelainen poliisimies sai sakkoa 38 tahallisesta ylinopeudesta 105 euroa – minä hetkellisestä vahingossa ajetusta 8 km/h ylinopeudesta 170 euroa? Lakiko sama kaikille?

Sinä tykkiladusta nillittäjä: muista, kevät tulee. Uimahallit kiinni, kesällä uidaan järvessä. Ja syksy tulee: ei lämmitystä tekonurmelle, jalkapallo on kesälaji.

Phhyky salaa koronavirustapaukset. Se on väärin mm. syöpäpotilaita kohtaan jotka joutuvat käymään hoidoissa, kokeissa ja rtg kuvissa 1-3 viikon välein. Tieto ja välttäminen vois pelastaa lisäsairaudelta.

Haluan ystäväni kanssa kiittää Lahti Energiaa ilmaisesta uintipäivästä 3.3.2020 ja erityiskiitos ihanan lämpimästä uintivedestä! Lisäksi Saksalan uimahallin kassa/asiakaspalveluun Marjalle kiitos: on aina ilo tulla uimaan, kun sinä olet kassalla aina iloisena ja toivottelemassa hyviä vesijuoksuja. Siitä tulee hyvä mieli koko päiväksi.

Villähteellä taas meluisa kesä edessä. Naapurin aikamiespoika jyskyttää piha-autonsa rokkikonetta kaiket päivät.

Koronavirus teki sen muutamassa viikossa, mitä ihminen ei saanut aikaan kymmeniin vuosiin, ilmastonmuutoksen hillitseminen.

Naistenpäivä lähestyy... Miten miehet osoittavat rehellisesti rakkauden meille ihanille rotunaisille? Onko hellä hetki, hymy ja hali liian paljon toivottu??? Joka tapauksessa naistenpäivähali myös miehille, jotka meitä ihan oikeasti rakastavat!

Metsäpellossa sekopää autokuski, varottava!!

Telkkarissa entinen vanki valittaa, ettei linnassa pääse päihdehoitoon. Jokaisessa vankilassa toimii vertaistukiryhmiä, joilta saa välitöntä apua jos vain haluaa. Ja suostuu avun ottamaan. Merkillistä Suomessa konnien hoivaaminen. Rangaistuksen pitäisi olla sitä luokkaa, että kerta riittäisi.

Suomessa on edelleen noin 11 000 aiheettomasti turvapaikkaa hakenutta. Paljonko heidän elättämisensä tulkki-, juristi- yms. erityispalveluineen maksaa?

Korona paras ilmaston puolustaja. Loppuu turha lentely. Ei osteta halpatuotteita vaan suositaan suomalaista. Syntyy kotimaista tuotantoa kotimaisista raaka-aineista. Työllistetään suomalaisia eikä intialaislapsia. Tolkun meininkiä!

Harmaan farkun kuljettaja Kärpänen: jos ei auto pysy käsissä kaarteessa, ei kannata näytösmielessä kaahata pienellä asuntokadulla.

Ympäristö- ja ilmastoasioiden huomioiminen ei junttikansaa näytä koskevan. Tyhjäkäyntiä, pakokaasuja ja piha kuin vaihtoautoliikkeessä.

Ei ennen "kausi-inffulenssa" ole tällaista hulabaloa aiheuttanut??

Eipä tarvi enää käydä Finkinossa- sitä maiskutusta ja rapinaa ei kestä sikakaan, no ehkä just sika vaan.

Kuka rupeaisi keräämään kolehtia, että Tiilikankaan koulu säilyisi. Varmaan satanen/postilaatikko/vuosi riittäisi. Olisi kuitenkin pieni panostus siihen, että asuntojen arvo säilyisi entisellään.

Ensin työterv. sairaanhoitajille oikeus kirjoittaa pidempi sairasloma kuin 3 päivää, ei 5-7 pvää oikeutta lähiesimiehille. Työterv. liukuhihnasysteemi flunssaoireiden sairaslomien myöntämiseen ja videoyhteydet käyttöön. Jokaisella työikäisellä on älypuhelin ja äly käyttää sitä!

Onko kaikki muu Suomessa jo tasa-arvoista kun lapsilisät?

Aivan räävitöntä helppoheikki-touhua tuo USA:n vaalikampanja. Vastapuolen edustajia haukutaan hulluiksi jne. Ei kuulu sivistysvaltion tapoihin. Toivottavasti tyyli ei rantaudu koskaan Suomeen.

Fiktiivisestä kertomuksesta saamattomasta, kunnan köyhäinavusta ruuan hakevasta salapolttajasta onkin hyvä nuorien ottaa roolimallia. Lisää Ryysyrantoja?

Olen laittanut merkille, että ihmiset eivät tervehdi bussinkuljettajaa sisälle noustessaan. Eikö tervehtiminen kuulukaan sivistykseen?

Olipa hyvä kirjoitus 3.3 tuosta öykkäri asunnonvälittäjästä. Ihmettelen yrittäjää jolla on varaa pitää tuollaista henkilöä töissä.

Kyllä oli osuvaa tekstiä 3.3 miesvälittäjästä joka loukkasi myyjän yksityisyyttä. Oli eka ja viimeinen kerta sen yrityksen esittely meille.

3.3 kirjoitus Etlarissa välittäjän esittelyssä juoruaminen myyjän asioiden halveeraminen törkeetä. Ilmoitus vain aluehallintovirastoon.

Eikö ekonomi osaa lukea historiaa."Ruotsi neutraali tai ystävällinen Suomelle" tapattivat tuhansia suomalaisia typerissä ja turhissa sodissaan sekä ryöstöverottivat minkä irti saivat.

Natomaa Turkkiko muka Suomen turva? Huhhuh, lukekaa myös nykyaikaa. Nato sekasin kun käkikello. Kustaanmiekalta totuuden sanat.

Uutisissa puhutaan Kreikan rajalla olevista syyrialaispakolaisista, mutta uutiskuvissa näkyy afrikkalaisia ja aasialaisia nuoria miehiä. Keitä he ovat?

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.