Näppis: Olisin kisoihin tullut, mutta ainoalle lipun myyntipaikalle oli jonoa niin, että poistuin paikalta. Ehdin kisat nähdä tv:stä.

Olisin kisoihin tullut, mutta ainoalle lipun myyntipaikalle oli jonoa niin, että poistuin paikalta. Ehdin kisat nähdä tv:stä. Neuvoivat netistä ostamaan lipun, vaan kun ei sattunut mukana olemaan. En tule enää.

Mikähän tämän lehden niittien laitossa on niin vaikeaa? Emme ole tilanneet mitään "lentolehtisiä". Lopetan lehden tilaamisen jos ei ala onnistua. Ottakaa mallia päivälehdistä!

Eikö kaikkia ulkomailta tulevia pitäs kieltää tulemasta ja sinne lähteviä niin kauan kun tappava viirus on ohi.Ettei enää leviä. Ihmiset on niin pönttöjä, ettei ne ymmärrä mikä vaara on kyseessä.

Kulttuurisivu 29.2. Juttu "tämä on villi kenttä". Yritin etsiä jutusta asiantuntijoiden nimiä jotka kyseenalaistavat saadut tunnustukset. En löytänyt, ei se Jenni Domingo ollut. Voisiko toimittaja selventää.

Prismassa hyllyt tyhjänä käsidesipulloista ja -pyyhkeistä. Ei auta lotrata käsidesiä, hyvä pesu vedellä ja saippualla on paras.

Voiko lähiesimies, joka ei ole terveydenhuollon ammattilainen, kirjoittaa alaiselleen 5-7 pv sairaslomaa puhelimitse akuuteissa tapauksissa? Hoidon tarpeen arviointi?

Vain kaksi viidestä suomalaisesta haluaa pakolaislapsia noudettavan. Paljonko lapsen hoito maksaisi täällä, miten montaa lasta voisi auttaa leirillä?

Turvapaikanhakijat saavat määrättömästi verovaroillamme kustannettavaa oikeusapua. Miksei suomalaisilla ole vastaavaa oikeutta: suomalaisia syrjitään?

Joku ehdotti näppiksessä perehtymään Raamatun kertomukseen Israelin kansan paosta Egyptistä. Saahan noita lukea, mutta tiedemiehet ovat sitä mieltä, että sellaista ei ole koskaan tapahtunut.

Ai ovat Raamatun lopun ajan merkit näkyvissä. Noh, tulkitsepas sitten, milloin se tulee. Sitäpaitsi kaikki ne ennusteet eivät ole läheskään täyttymässä vielä pitkään aikaan.

Lanu-puisto kuuluu todellakin kaikille lahtelaisille ainoana keskustan rauhallisena luontoalueena. Sinne ei tarvita minkäänlaista tehoilua kuntoportailla eikä nopeaa maisemankatsastusta pikaturisteille. Kunto- ja maisemamaastot ovat nyt jo tasan kohdallaan, samoin erittäin tarpeellinen mindfullness-miljöö. "Ei pilata Lanumäkeä pienen klikin persportailla"

Saatanallinen rokki ja kailototus pilasi selän kisat.

Kierrätyspuisto on kuin monikulttuurisuus: ihan hyvä asia, kunhan sitä ei tarvitse itse maksaa ja ei tule naapuriin.

Työmarkkinatuki pitää jakaa ja maksaa 2 vkon välein ettei laskujen maksun jälkeen tarvitse olla ihan 3 vkoa rahattomana / nälissään !!!!!!!!

Eikö suomalaisillekin vois antaa huulirasvat mukaan, olis parempi onni kisoissa.

Miksi suomalaiset pärjäävät hiihdon kotikisoissa? Suomen testaajia ei voida ostaa rahalla, silloin tänne tullaan ns. Puhtaat jauhot repussa, jolloin suomalaiset pärjää !!!

Olisi ilmastoteko passittaa Uudenmaankadun liikennevalosuunnittelija ennenaikaiselle eläkkeelle. Kärkkäiseltä Launeelle pysähdys ja kiihdytys joka Jeesuksen valossa rajoitusten mukaan ajettaessa. Hiljaisena aikana ei haittaa, kun vedän punaisia päin keskustaan saakka.

Lahden keskustaa halutaan elävöittää, mutta todellinen tahto puuttuu. Ennen kisoja olisi keskustasta pitänyt hiekoitushiekat kerätä pois ja pestä kadut. Olisi ollut pieni satsaus ja näkymä aivan eri, kuin hiekkaisilla jalkakäytävillä.

Vaaleanpunainen norsu lentää, jos katsojamäärä hallilla muka yli 3000! Maaleja tehdään laukaisemalla kiekkoa maalivahtia kohti enemmän kuin kerran erässä!!

Keijutiellä liikkuu mies pienen lapsen kanssa, joka uhkailee vastaan tulevia ihmisiä.

Kariniemi-seura toivottaa kaikki lahtelaiset nauttimaan Lanu-puistosta ja Pikku-Veskun alueesta. Siksi seura järjestää omalla kustannuksellaan kaikille lahtelaisille mm. joka vuosi äitienpäiväkonsertin sekä itsenäisyyspäivän vaelluksen ilmaisine tarjoiluineen. Kariniemiseura pyrkii edistämään viihtyisän alueen käyttöä, ei rajoittamaan sitä.

Anttonen hei. Joka niemeen saareen notkelmaan, kodin tahtoisin perustaa. Sävel Einar Wid'een. Sanat Lahden Talot. Siis välittämättä muista.

Että silleen, kiellettiin lahtelaisilta harrastajilta yli 65 mm kalaverkot. Jälleen yksi teko jolla maksimoitiin ulkokuntalaisen rysämiehen kuhasaaliit. Hänen jättipaunettinsa paitsi pilanneet Enonselän kuhakannat myös mitätöineet poikasistutukset.

18vuoden Ikäraja työmaille pitää nopeasti purkaa että saadaan peruskoulusta päässeet nuoret töihin, oppimaan ammattimiehiltä/naisilta työntekemisen taidot. Yrittäjä Lahdesta.

Ammattiyhdistysliike pitää tiukasti kiinni saavutetuista eduista. Valtion talous on pahasti kuralla. Mielestäni olisi vähintäänkin kohtuullista että nämä etuudet tulisi olla linjassa talouden kehityksen kanssa ja myötäillä sen mukaan minkälainen tulos kulloinkin on. Nythän elämme pitkällä miinuksella ja velaksi tässä valtiossa. Olisiko tässä aihe jota voisi tutkia pintaa syvemmältä. Yrittäjä Lahdesta.

Kisapustoon ja Urheilukeskukseen sopivat myös kuntoilijat, portaita riittää!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu