Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

Lukijalta | Lanun puisto ja Kariniemi kuuluvat lahtelaisille, eivät pienelle asukasjoukolle

Lahden Kariniemessä ja Lanun puistossa näyttää vallitsevan outo ihmisten niin sanottu omankäden oikeus, jolla he diskriminoivat alueen luontoliikkujia ja muitakin lahtelaisia tapahtumajärjestäjiä. He estävät ja vastustavat kaikkia alueen kehitys- ja parannushankkeita.

Viimeinen kiusa on estää kuntoportaiden rakentaminen Lanun puistoon. Kuinka luvallisia ovat alueen puomit?

Pieni alueen omistajaklikki on ottanut tehtäväkseen vastustaa kaikkia yrityksiä parantaa alueen viihtyvyyttä ja torpata ne vetoamalla täysin epäoleellisiin seikkoihin.

Lahti on menettänyt tämän toiminnan ansiosta viinijuhlat, lasten puiston, urheiluseurojen ja paikallisten yhdistysten erilaiset tapahtumat, koska Lahden ymmärtämättömät päättäjät ja rakennuslupa-arkkitehti Jukka Vesanen asettuvat puolustamaan asukkaiden järjettömiä vaateita täysin näennäisillä ja keksityillä syillä.

Mitään suuria ja arvokkaita puita ei tarvitse kaataa kuntoportaiden tieltä. Hankkeeseen ei tarvita mitään aikalisiä, sillä raha tätä näköalapolkua varten on jo olemassa kaupungin budjetissa. Hanke voidaan toteuttaa nytkin luonnonmukaisesti ilman byrokraatista rakennusvalvontaa.

Paras paikka on ehdottamasti alkuperäinen, suoraan ylös menevä polku, joka on jo jo merkitty valmiiksi kaupungin toimesta, eikä Pikku- Vesijärven kulmapolku.

Lahden kaupunki ja tuhannet alueella kuntoilevat ja suunnistavat koululaisryhmät eivät voi katsoa vierestä tahallista kiusantekoa ja huopaamista.

Kuntoportaiden jatkeeksi tapahtumapuisto

Kunnallinen demokratia ei toimi silloin aidosti, jos pienen klikin annetaan sanella suurelle enemmistölle, miten sen muka tulisi toimia jo aikaisemmin päätetyssä asiassa. Järki käteen nyt Lahden päättäjät!

Pekka Rusilan kirjoitus tapahtumapuiston tarpeellisuudesta Lanun puistoon ( 22.2) oli rakentava ja kannatettava kaikelta osin.