Näppis: Mistä näkee että Salppurin kisat on tulossa? Ei mistään. Eivät osaa markkinoida. Miksei torille laiteta lipunmyyntiä ja esiintymislavaa ja ohjelmaa jne.

Mistä näkee että Salppurin kisat on tulossa? Ei mistään. Eivät osaa markkinoida. Miksei torille laiteta lipunmyyntiä ja esiintymislavaa ja ohjelmaa jne.

Vihreällä ministerillä kova huoli sähköautojen latauspistokkeiden määrästä. Hiukan suhteellisuuden tajua. Perusterveydenhoito rempallaan pahasti ja ovella kolkuttaa Korona. Yhden ajatuksen ministeri. Huolissaan vain EUn huomautuksista. Mitenkähän nuo muut EU maat niitä latauspistokkeita rakentaa? Sähköautoja täällä minimaalisesti. Eikä ostohyökköystä näköpiirissä - liian kallis!

Ne lähes 80 000 sotalasta myös palasivat sodan jälkeen Suomeen, eikä niin että heidän sukulaiset meni lasten perässä.

Suomesta lähetettiin sotaa pakoon 70 000 lasta, joista 15 000 jäi pysyvästi Ruotsiin. Nyt he vaativat Ruotsin valtiolta korvauksia kaltoinkohtelustaan (mm väkivaltaa, seksuaalista hyväksikäyttöä). Kaikille ei ollut onni päästä Ruotsiin.

Vai johtuu Kähärin mukaan ilmanlaadun heikkeneminen kaupungissa inversiotilanteesta! Vaikuttaisikohan tilanteeseen enemmän kuitenkin se, ettei kaupunki jostain syystä hoida hommiaan ja poista kaduilta sinne kylvämäänsä hiekkaa ja sepeliä.

Siirretään peipon pönttö kuntoportaiden tieltä niin viserrys loppuu.

"Johansen maksaa 450 euroa kuukaudessa asunnostaan." ESS, 27.7. Ei, kyllä se on veronmaksaja, joka Kelan välityksellä tarjoaa Johansenille asunnon. Joten äläpä nillitä asumistuista tai vuokrakatoista, vaan ole iloinen.

Koronavirus leviää yhtä nopeasti kuin mielenterveysongelmat.

Hollolassa paras uimahalli, mutta voisiko ne urakalla vettä paiskovat kuntouimarit siirtää lasten altaan viereen. Silmälaseja käyttävien vesijuoksijoiden mahdotonta harrastaa silloin, kun ne määrätyt tyypit on radallaan

"Suomen kannettava vastuuta muista hädänalaisista"... kuinka paljon se pienen Suomen vastuu nyt oikein pitäisi olla, kun miljardi kehitysapuakaan ei enää riitä?

Suomeen on päätetty noutaa lisää uusasukkaita pakolaisleireiltä. Millaisia tartuntatauteja tulijat voivat ehkä kantaa ja tartuttaa kantaväestöön?

Tv1: joku Salminen, tv3: joku salminen – hyvin myyvät itteään

Onneksi pääsin eläkkeelle ja ukkokin on jo eläkkeellä. Täältä kaksi junan tuomaa häipyy, ja just muutti nelihenkinen työteliäs nuori perhe pois täältä. Älä Ulla Vaara hätäile, aion varoittaa muitakin etteivät nouse junasta Lahdessa.

Arvosteli politikkoja arvosteli nk koomikkoja ei julkaistu myin ksnl osakkeet

Marko Ahosen teksti 27.2. "Murphyn laki pitäisi kumota" on päivän raikas kukkanen Näppis- ränkkääjille. Kiitos!

Taudit leviää, kovia myrskyjä, maa järisee monin paikoin ja temppelistä alkavat eksytykset. Eikö nämä Raamatun ennustamat lopun ajan merkit jo nähtävissä? M-R S

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Oululaisen aitoa perinteistä reikäleipä jälkkäriä ei ollut enää saatavana edes leipomon omassa myymälässä. Yli 50 vuotta olen sitä syönyt ja pysynyt tiellä, miten käy jatkossa!

Mikähän kunta oli kysymyksessä Padasjoen Sanomien pääkirjoituksessa. Ei ainakaan Padasjoki. Vai oliko kyse kirjoittajan haaveesta? Juttu oli kyllä niin kaukana todellisuudesta,että ei mitään rajaa.

Mikä mammuttitauti Lahden päättäjiä vaivaa, kun kuntoportaat pitää tehdä 2,5 m leveät. Voi sissus sentään, 1,5 m hyvin riittää, ohitustilaa on siltikin riittävästi.

Jos ei saldo riitä niin se on ajeltava rippikouluikäisellä Mersulla.

Hallituksen päiväkerho kokoontui 27.2. ja vähätteli korona viruksen leviämistä Suomessa. Tottakai se leviää täälläkin ehkä hitaammin, mutta kuitenkin teiniministerit nyt vaa ei tajua sitä että siitä tulee maailman laajuinen ongelma turha sitä on ihmisiä rauhoitella.

Nordean uusi tunnuslukulaite on täysi susi. Sen "avulla" laskujen maksu on yli 4 kertaa hitaampaa kuin ennen. Tässä taas kiusataan ikäihmisiä. Ei siinä auta kurssit eikä mitkään, surkea vehje. Ei ole ihme, että moni vaihtaa pankkia. Suosittelen paluuta vanhaan.

Osa ihmisistä on kissanpoikasia joidenka silmät eivät ole auenneet. Jossain on häikkää kun ei ymmärrä mikä on ankkurilapsi. Suomesta Pohjoismaihin lähetetyt lapset on eri asia kun turvapaikka turistit! Suomalaiset ei kyselleet missä isoin vastaanotto raha! Eivätkä heittäneet leipiä roskiin!

Kyllä hiihto, yhdistetty ja mäkihyppy on pienen piirin puuhastelua tässä globaalissa maailmassa, alle 20 maata ja meillä hehkutetaan päivän pitkin. Se on median ammattitaidottomuutta kun ei ymmärretä tuoda esiin muita lajeja, tai ei edes ymmärrä muista mitään. Tietenkin hokista, että pääsee hallille.

Kun on vapaa pääsy ja suorat yhteydet ei tarvitse portilla jonotella

Apteekki Orimattila, huonoa palvelua. Jonotan kauan, en saa kaikkia (yhdistelmä pakkausta) lääkkeitä. Kassalla jonossa, korissa lääkkeet, jokainen näkee mitä sairastan. Launeen apteekit, iso kiitos. Lääkkeet löytyi, kun soveltaa ja ilman jonottamista ja hoidetaan yksityisyys hienoisti. Harmittaa niiden puolesta, jos ei ole autoa käytössä. No tuli samalla käytyä Prismassa kaupassa, että näin Orimattilan palvelut nousuun...

Kyllä se näin soittomiehelläkin on nyt vaikeaa. Uskallanko sanoa, olen basisti, ettei tule väärin käsityksiä siitä mikä olen.

Ei siellä portilla kirkollismaksua kysytä vaan mitä sinulla on sydämesi "oven pihtipielissä". Lue israelilaisten lähtö Egyptistä Mooseksen kirjasta

K.A. hyvä kirjoitus! Uskon että nuo itsensä ylentävät fariseukset, jotka kääntävät lasten hädälle selkänsä, löytävät raukkamaisuutensa edestään. Sana käy todeksi.

Ulkoministeriön kansliapäällikkö on ensimmäistä kertaa julkisuudessa A-Talk 27.2. Jokainen voi omalla tahollaan miettiä hänen persoonaansa työyhteisössä.

Olin tyrmistynyt, kun nuori haastattelija kyseli radiossa liikennevälineissä matkustavilta mitä pitäisi tehdä niille, jotka häiritsevät muita matkustajia keskustelemalla. Onko todella niin,että kaiken kommunikoinnin ihmisten välillä edellytetään tapahtuvan koneitten avulla. Olen onneksi niin vanha ettei minun kauaa tarvitse tuppisuuna istua !

Mitähän naapurimaassa tuumataan kaavailluista naisten kutsunnoista! T. Ilmapuntari

Eteläinen sisääntulotie/Uudenmaankatu. Punainen aalto toimii hyvin. Entinen yksikaistainen väylä veti paremmin. Pitäisiköhän jotain asioita säätää.

Juurikin näin, kyllä autolla pitää päästä yli 1 000km yhdellä tankkauksella! Se on "taivahan tosi".

Kiitos mahtavista ja oikeudenmukaisista mielipiteistä ja rohkaisuista Johannes Mäkilä ja Kimmo Kiviniemi ESS 28.2.20

Kiitos Johannes Mäkilä valtavan hienosta ajatuksesta ja parannusehdotuksesta. Nyt valtion päättäjät tosi toimiin kansamme hyvinvoinnin eteen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Jo tuhannet yritykset pyytäneet lyhennysvapaata lainoihinsa - "Erityisesti pienten yritysten tilanne on erittäin vaikea"
 2. Iitin kunta aloittaa yt-neuvottelut, esillä lomautukset
 3. Lahtelainen Reijo "Repe" Ruohola ei malttanut jäädä eläkkeelle vaan pisti pystyyn uuden yrityksen – " Pää pysyy terävänä jos jotain touhuaa"
 4. Nastolan skeittiparkin rakentaminen siirtyy ensi vuoteen
 5. Kuinka etäkoulu sujuu teidän perheessänne? Etlari tekee juttua koulunkäynnistä juuri nyt ja pyytää oppilaiden ja vanhempien tarinoita
 6. Korona-ajassa jotain hyvääkin: Yritykset keksivät uusia ansaintatapoja – Ginitislaamo tekee käsidesiä, kukkakauppa myy autokaistalta
 7. Lahden torilla on lähes autiota: tällaista "markkinapäivää" ei ole ennen nähty
 8. Lahtelaiskoulujen etäruokailu kerää vahvasti suosiota – satoja ateriapakkauksia on silti jäänyt jakamatta
 9. Lahden keskustan ilmaiset parkkipaikat tuovat helpotusta ravintoloitsijoille - "Tämä on niin hyvä idea, että tätä kannattaa jatkaa koronan jälkeenkin", sanoo Mamma Marian toimitusjohtaja
 10. Chiméne Bavardin Esalainen: Etäkoululaisten äitinä ei ole aina helppoa, varsinkin jos pitää askarrella
 11. Lahden Mukkulan ostoskeskuksen polttajia ei pystytty tunnistamaan videolta – kahden miehen syytteet kaatuivat käräjillä
 12. Lastensuojeluilmoitusten määrä kääntyi laskuun koulujen sulkemisen jälkeen, mutta se ei ole hyvä uutinen – "Koko Suomi keskittyy muihin asioihin"
 13. 1.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 32 - "Sairaalahoitojaksot vaihdelleet muutamasta päivästä useampaan viikkoon"
 14. Pääkirjoitus: Lahtikin huutaa valtiolta apua selviytyäkseen koronakriisistä
 15. Kananmuna on elämän symboli – kokeile sitä leivonnassa ja pääruuissa

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.