Näppis: Lahen keskusta on harjujen välissä montussa. Kun rakennatte Rantakartanon, ilma-aukko Veskulta umpeutuu ja keskustan ilma tulee olemaan huono aina! Tulee Grey city !

Lahen keskusta on harjujen välissä montussa. Kun rakennatte Rantakartanon, ilma-aukko Veskulta umpeutuu ja keskustan ilma tulee olemaan huono aina! Tulee Grey city !

Terveyspalvelyitten yksityistämistä vastustavaan adressiin kerätään nimiä. Allekirjoitan sen heti kun seuraavat kriteerit täyttyvät Lahden Hyky:n terveysasemilla: saan lääkäriajan viiden arkipäivän viiveellä, saan samalla käynnillä laboratorio- ja kuvantamistutkimukset. Lisäksi pitää tulla todistetuksi, että tämän palvelutapahtuman tuotantokustannus on pienempi kuin se mitä yksityiselle lääkäriasemalle maksan bruttona.

Ratia jo aiemmin useasti antanut tarkoituksellisesti väärää ja valheellista tietoa. Ei syyttä potkuja Energiasta ja puolueesta.

Onko Lahti Suomessa se paikka mistä koronavirus leviää? Salpausselän kisoihin tulee paljon porukkaa ympäri Eurooppaa mm. Italiasta. Viranomaisten olisi parempi yli- kuin alireagoida asiaan.

Seppo Hynninen kertoi tiistai lehdessä olleessa artikkelissa että Potilanjokeen tulee paljon valumia Kytölän infratöistä johtuen. Viesti on hiukan harhaanjohtava sillä ojat työntävät aina kovien sateiden aikana maa-ainesta jokeen! Asun ja ulkoinen joen vieressä, eikä asia ole jäänyt minulta huomaamatta.

Miksi Ely keskus puhuu että teitä paikataan, 140-tie Lahdesta Heinolaan niin marraskuussa paikattiin muutama reikä öljysoralla ja pysyihän ne paikallaan pari päivää . Edelliset tehtiin viime kesänä Lahdesta Heinolaan johtavalla kaistalla, toisin päin ei ollenkaan .

Laissa olevat tyhjäkäynti säännöt ei näköjään koske kaikkia. Firman polttoaineet huolto autolla?.

Rokkari soittaa kolmea sointua tuhansille, jazz-muusikko soittaa tuhansia sointuja kolmelle.

Nyt olisi kiire putsata kadut pölyävästä hiekasta. Kärsimme siitä kaikki niin rikkaat, kun köyhätkin. Aivan tolkutonta hiekan kylvämistä muutoinkin. Herätkää päättäjät!

Kaikkea, mihin vedotaan yleisen kansalaispalvelun perusteissa voisi/pitäisi opettaa koulussa. Mitä se kansalaistaito olikaan! T. Zuumaaja

Nyt kaikki allekirjoittamaan 4.3 aukeava adressi.com terveyspalvelujen yksityistämistä vastaan ja osaajat luokaa myös Lahden Energin yksityistämistä vastaan vastaava adressi nettiin. Kannatusta tulee varmasti!!!

Miten kisoihin tulijoita testataan, ettei tautia tule Lahteen?

Taas mesotaan yhdestä viruksesta, eikä huomata mitä viina, tupakka ja abortit tekevät. Em. tappavat viisitoistatuhatta suomalaista joka vuosi.

Polkujuoksukilpailut ja maastopyöräilyt selaisissa metsissä, joita ei ole määrielty lähipuistoiksi, kiitos!

Eikö Malskin työmiehille, tavarantoim. ym voisi laittaa parkkipaikkoja tyhjälle Matsonin aukiolle työmaan ajaksi. Nyt käydään sakottamassa jatkuvasti, heti aamu 8 alkaen. Mukavaa työpäivää vaan.

Vihreät haluavat 16-vuotialle äänioikeuden lisätäkseen omaa kannatustaan. Lapsukaiset on peloteltu ilmastonmuutokdella joten he äänestäisivä Vihreitä, jotka lupaavat pelastaa maailman ja siihen teinit tuntuvat uskovan.

Upea ja täyttä asiaa Ulla Vaara!

Neulanvaihto- ja piikityshuoneet pitäisi laittaa pitkän käytävän päähän. Ja kun kerran valistuksesta puhutaan, niin käytävän varrelle häkkejä, joissa huumekäyttäjät voisivat olla vieroitusoireiden ajan.

Tuhannet Kiitokset PHKS leikkausosasto Leikon ihanalle lääkärille ja koko tiimille todella hyvästä hoidosta ja ystävällisyydestä ollessani 21. 2 leikkauksessa t. rintasyöpäpotilas.

Yle on alkanut pitää nykyistä hallitusta vallassa. Se teetti mielipidekyselyn Kepun puoluehallituksen jäseniltä, onko Kepun kannatuksen kannalta hyvä sen oleminen hallituksessa. Tietysti melkein kaikki olivat hallituksessa olemisen kannalla. Kyselyssä on astian makua, koska demari-ylen edun mukaista on nykyisen hallituksen koossa pysyminen.

Irtotomaateissa muhii virukset kun asiakkaat lipovat ensin sormensa saadakseeen pussin auki ja käpälöivät tomaatteja löytääkseen mieleisiä yksilöitä.

Aika usein menee Kanta-Hämeen iltapäiväradion naistoimittajalta puurot ja vellit sekaisin?

Lahdessa ei toimi mikään, poliisin päivystykseen ei pääse ja terveydenhuolto on ala-arvoista. Eniten kärsivät mielenterveyspotilaat, koska kaupungin asioista päättävät ihmiset ovat välinpitämättömiä ja vastuuttomia. Hävetkää!

Ah yrittäjä, maksaisitko oikeata palkkaa ja täydet viikkotunnit? Nykyään kun tapana tuntuu olevan vajaat viikkotunnit ja liksa alta lipan, ei riitä elämiseen. Siihen on katsos syynsä miksi se ay-liike on perustettu. Palkan sivukuluistakaan ei kukaan valita, vaikka kohtuuttoman suuret..

Saksassa auto ajoi taannoin väkijoukkoon tahallaan, ainakin 20 lasta loukkaantui. Tietoja julkaistu tosi vähän, ja pikku-uutisilla nekin. Ei siis taida tekijä olla äärioikeistoa?

Pääministeri Sanna Marin hymyilee leveästi. Melkeinpä korvasta korvaan. Mutta hymy ei ylety silmiin.

Länsimaat vapauttivat Irakin Saddamista, Libyan Gaddafista. Olisi ollut mahdollista aloittaa elämä demokratian ehdoilla. Mitä vielä. Siellä ne tappavat toisiaan ja nuoret miehet, joiden kuuluisi rakentaa isänmaataan, lähtevät muille maille toisten tienaamaa leipää syömään.

TEM:n kansliapäällikölle vaan tiedoksi, että kaikki virkamiehet ovat puolueellisia tavalla tai toisella. Se on täysin inhimillistä.

Syntyvyys on laskenut sen takia, kun ei ole enään paukkuja.

Tietämättömänä kysyn. Saako taajama-aluelle, jokunen vuosi sitten muuttanut naapuri polttaa talousroskaa, muovia ym. vanhassa keskuslämmityskattilassaan. Naapurit kärsivät hirvittävän hajuista savuista.

Hengityssuojia nyt! Kohta on myöhäistä.

Heini Martikainen, olet hienosti oivaltanut asiat ja puhut niistä suoraan. Harvinaista tekstiä ylipainoiselta. Onnea!

Meidän työyhteisössä on paljon kasvisruoka-työkavereita, kukin saa valita ruokavalionsa. Monesti nämä veget arvostelevat meitä kaikkiruokaisia, olemme itsekkäistä maailmantuhoojia. Lihan voimalla teemme heidän työt. Saikuttavat terveellistä valinnoista huolimatta paljon.

Ei ihme, että Poliisilla on resurssipula, kun kaikki voimavarat kohdistetaan taiteilija Sillanpään pippelikuviin.

Mistähän johtuu et olen törmännyt samaan sänkiajeltuun korstoon viikon sisällä jo kolmasti: kaksi kertaa Keski-Suomen onnikassa ja kerran Paavolan CM.

Vaikka väkiluku alati kasvaa, maapallo ei. Vastuu liikalisääntymisestä aiheuttajille. Turha syyllistää Eurooppaa. Koronia tulee lisää jos ja kun holtiton lapsitehtailu jatkuu.

Lapin Kulta kolmonen on enää varjo entisestään. Joutaakin valmistus lopettaa!

Uskoni yläkertaan ei vaadi veronmaksua. En usko että portilla verokorttia kysytään.

Lahtelaiset ja media osaavat pissiä omiin muroihinsa. Täällä osataan valittamalla saada oma kaupunki ikäväksi asua. Otetaan mallia vaikka Tampereelta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Aluetaksi vei hävityn tarjouskilvan käräjille – hyvinvointiyhtymä saa haukut löysästä toiminnasta ja tasapuolisuuden puutteesta
 2. ESS ei saa syytteitä kunnianloukkauksesta: "Uutinen vastaa sisällöltään niitä tietoja, joita kaupungintalon tapahtumista on saatu"
 3. Voice of Finland -kilpailun valmentajia itkettänyt orimattilalainen Henry Friman haluaa olla sinivalkoinen ääni ja tunteiden tulkki
 4. 7.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Keskussairaalan työntekijällä todettiin koronatartunta - altistuneina kolme potilasta ja yhdeksän työntekijää
 5. Lahtelainen ratsastuskoulu on valittu vuoden laatutalliksi
 6. Kevätaurinko helli tiistaina- alkuvuoden lämpöennätys meni rikki Päijät-Hämeessä
 7. Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso päivittyvä lista
 8. Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtaja Maria Mäkynen neljän ryhmäperhepäiväkodin toiminnan keskeyttämisestä: "Kevein perustein tällaista päätöstä ei ole tehty"
 9. Lahden Kujalaan nousee raskaan liikenteen palvelukeskus – pitkät ajoneuvoyhdistelmät otettu erityisesti huomioon
 10. Karu totuus vanhusten kotihoidosta selvisi: "Emme pysty suojautumaan koronakriisissä"
 11. Hoivakotien koronaviruskuolemat muualla maassa eivät johda uusiin varotoimiin Päijät-Hämeessä – "Ei toistaiseksi, koska epidemiaa ei ole"
 12. Humalaiset huitoivat toisiaan Lahden yössä, molemmille sakkoa
 13. Varmuusvarastot avattiin jo kaksi viikkoa sitten, mutta kaikki eivät vieläkään ole saaneet hengityssuojaimia
 14. Laulaja Eero Aven on kuollut
 15. Onko golf superkesän vai katastrofin kynnyksellä?

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.