Näppis: Onko järkeä pitää Salpausselän kisat korona-viruksen aikana, lähes lumettomassa Lahdessa?

Onko järkeä pitää Salpausselän kisat korona-viruksen aikana, lähes lumettomassa Lahdessa? Muualla Euroopassa peruutettu jalkapallopelejä, muotinäytöksiä, messuja jne. Miksi ottaa riski?

Taas on varmaan koko yö tehty lunta verovaroillamme Salpausselän kisoja varten norjalaisten hiihtää. Jos lunta ei tällä leveysasteilla ole, niin sitten ei hiihdetä. Tärkeämpiäkin rahanreikiä kaupungilla kyllä löytyy.

Suomen hiihtäjät eivät ole ladulla loistaneet. Tuskin ne paljon katsojia Salppurin kisoihin houkuttelee. Ainakin miehissä on Norjan maajoukkueen keskinäinen kamppailu.

Sinäpä se taas vitsin murjasit,että Vesijärvenkadun kaventaminen vähentää päästöjä ja liikennekuolemia? Käyttää ne kävelijät muillakin kaduilla niitä kännyköitä, ja päästöjä tulee enemmän mitä hitaammin autot "junnaa" niillä kapeilla kujilla.

Jo toinen nainen puolustelee Aleksi Mäntylää. Ovatko he Mäntylän sihteerejä? Omituisen outoa.

Lahden kaupungin hallitusta vaivaa suuruuden hulluus: 2,5m leveät kuntoportaat, voi hyvää päivää!! Paras paikka niille olis torilta kaupungin talolle,niin teilläkin kunto kasvais kun kesällä käytte "torilla" kahvilla, jospa samalla kasvais muukin kun kunto?

Sinä joka kehotit katsomaan karttaa Hollola / Orimattila, katsopa itse, Lahden alueelle ei mahdu ! Lahti on huolehtinut : Kujala täyttyy .

Idiotismilla ei ole mitään rajaa: vanhuksien hoitoon ei rahaa löydy, mutta kaikenlaiseen vouhotukseen kyllä löytyy. Niin kuin tämä tekolumilla hiihto. Painukaa Lappiin hiihtämään ja asumaan, kun se on niin elintärkeää. Luontoa vastaan tappeleminen on hölmöläisen hommaa.

Nyt Iitin kunta, ilmainen vinkki, on heti rakennettava hiihtoputki! Pääsee moto-gp asiakkaat hiihtämään.Tuulimyllyt rakennettava, myös kierrätyspuisto pikaisesti Iittiin. Verotulot tärkeitä.

Lahdessa toimii yhdistys, jonka jäsenistössä on monta pitkän yritysjohtajakokemuksen omaavaa jopa satoja hallitusten kokouksia johtaneita ihmisiä. Henkilöitä, jotka tietävät, että poliittiset ideologiat eivät kuulu yritysjohdon tilanneanalyyseihin eikä päätöksentekoon. Tästä mahdollisuudesta huolimatta kokemattomat ideologiansa kyllästämät henkilöt valitaan kaupungin yhtiöitten hallituksiin leikkimään piirileikkejään.

Ohueksi on tämäkin lehti mennyt, onneksi on jo pienemmässä koossa, entisessä isossa lehdessä sivumäärä olisikin jo aivan onneton.

Miksi hyväkuntoisia vuodeosastoja lakkautetaan, vaikka potilaille ei ole sijaa sairaaloissa, ja jopa kuolevia vanhuksia kärsii Akuutti24:n metelissä?

Uniapneajonoon pakollinen painonpudotus ennen hoitoon pääsyä. Yksi hoitaja vetämään halukkaille painonpudotusryhmiä ja tekemään säästöä muiden ylipainosairauksien ehkäisyssä.

Aleksi Mäntylä haloo! Eroa nyt jo "hyvän sään aikana" Lahti Energian tehtävästäsi. Ja ehkä muistakin luottamustehtävistäsi.

Ei "Hyväksytty hallituksen jäsen" HHJ -tutkinto ole kirjekurssi. Sopii tutustua Hämeen kauppakamarin nettisivuihin. Sieltä löytyy tietoa, ettei tarvitse soopaa kirjoittaa.

Mikä tarkoitus on Postinen-lehdellä? En ymmärrä moista rahan, työvoiman ja energian tuhlausta. Vuosien turhake. Miten Postilla on varaa tähän?

Ei pidä ihmetellä, että vanhuksia ei hoideta kunnolla. Meidän pitää hoitaa itse itsemme! Nykyään me teemme kaikki muutkin asiat itse, mitkä ennen tekivät pankki-, vakuutusvirkailijat, tarjoilijat ja muut työntekijät, kaupan kassat, myyjät ja niitä on vaikka kuinka paljon. Nyt teemme monta tuntia töitä netissä hoitaen asioita, jotka kuuluisi eri firmojen työntekijöiden tehdä.

Ikävä mun on palveluyhteiskuntaa!

Huh! Missäs on ympäristökaupungin osaavat virkamiehet kun Kytölän työmaan valumavedet lasketaan Kymijärveen? Koko Potilanjoki on hulevedestä sameaa.

Uuteen kierrätyspuistoon ei oteta seka-, energia- tai biojätettä. Ne kuljetetaan edelleen sieltä Hollolasta Lahden kaupungin asukkaiden riemuksi. Turha on vaahdota mistää ympäristökaupungin päästöjen ulkoistamisesta.

Pientä suhteellisuudentajua: Suomi muka "yrittää pelastaa koko maailman, jos ottaa 175 lasta Kreikan pakolaisleireiltä", Ruotsi ja muut Pohjoismaat ottivat sotien aikaan Suomesta turvaan lähes 80 000 lasta. Myös hyvinvoivan ja maailman onnellisimman maan eli Suomen kannettava vastuuta muista hädänalaisista. Mistä tämä itsekkyys kumpuaa?

Älkää ihmeessä lopettako Posetiivaria.

Hohhoijaa! Yksiä kuntoportaita ei saada aikaiseksi ilman valituksia. Naapurissa on kahdetkin, ja esim. Hausjärven Ryttylässä komeat portaat rauhallisessa maalaismaisemassa!

Erikoissairaanhoidon ongelmista kirjoitetaan isoin kirjaimin, mutta sain terveysasemalle ajan huhtikuun loppuun, missä heidän etusivun juttu ongelmista?

Aluksi oli omat työhuoneet, sitten avotoimistot, nyt monitoimitila. Seuraava työnteon innovaatio: "onnellisten työntekijöiden monitilatoimisto" eli ulkokatoksen alla rivi lasiseinäisiä työkoppeja.

Paljon kiitoksia lehdenjakajalle, joka auttoi vanhaa äitiäni Nastolan ostarilla su ja ma välisenä yönä. Apusi ansiosta äiti voi hyvin.

Aiemmassa hallituksessa ei ollut suurin ja luotetuin puolue perussuomalaiset, vaan t-a avioliittolain arvomaailmaa imitoinut loikkaripuolue siniset.

Satuitko katsomaan tv-ohjelman "Teen ja kahvin tie Eurooppaan"? Selvisi hyvin taustat "kristillisestä moraalista, kulttuurista ja etiikasta" kuin myös "länsimaisesta arvopohjasta". Toivottavasti ohjelma uusitaan, että mahdollisimman monet näkevät millä keinoin vaurauttamme on kartutettu.

Ristinkirkon Tuomas-messussa ei kuullut pappien puheetta. Kannattaako enään tullakaan.

Miksi Kelan Lahden toimistosta suomalainen ei saa palvelua omalla äidinkielellään?

Eikö voisi jo alkaa katuhiekkojen putsaus, joka tuulella kovat pölyt.

Kiitos pitseria Maku! Tyylikkäimmin korjattu virhe ikinä. Ruusuja!

Todella sotkuisia ja törkyisiä pihoja vt 24:n varrella! Siistikää pihanne!

Onko kauneus katsojan silmissä? Kärkölän kirkonkylän keskustassa asuintalojen tonteilla kaatopaikkameininki! Hautausmaalla kävijät voivat vaan ihmetellä risu- ja rakennusjätekasoja talojen pihoilla. Olisiko kevätsiivouksen aika?

Koronavirus leviää jo Euroopassa. Eikö olisi järkevintä säilyttää vuodeosastoja mahdollisiksi karanteeni- ja hoitoyksiköiksi näennäissäästöjen sijaan?

Mulla oli ns uskovainen muija. Tais lähetyssaarnaajat onnistua vaan seurakunnassa

Uskomatonta että nykypäivänä on vielä ilmastovouhottajia, jotka eivät myönnä että ilmasto lämpenee. Eivätkä aio tehdä mitään torjuakseen sitä. Esim, tämä sahaa käyttelevä Meppi.

Työntekijöiden sairausloma omavastuu 14 vrk niin Otan heti viisi töihin !

Ylen A-studion kaavakeskustelu Lahdesta oli uskomatonta! Siinä käsiteltiin Rantartanon asemakaavaa. Kerrottiin ettei tehty yhtään valitusta. Mihin hukattiin edelliset yli 10 vuotta? Kaavavalituksiin, joita ei ohjelmassa mainittu lainkaan! Näin totuus muuttuu ja YLE uutisoi!

Hävetkää ja maksakaa pakanat kirkollisvero. Portilla tavataan

Satama ja Kariniemi kuuluvat kaikille. Surkuhupaisaa on, että jokainen kehittämishanke tuolla alueella, uimalasta kuntoportaisiin, joutuu vaikeuksiin muutaman omakotitaloasumuksen vuoksi. Mukavaa on tietenkin asua metsässä kaupungin keskustassa, ilman meitä muita.

Kuollut ei läsnäollen kannusta, keskustele, kiitä tai ryhdy kompromissiin rajan molemmin puolin elämää tukien.

Sudokun valitsija ota sellainen mistä pääsee kiinni. Eihän seinäkiipeilykään ole sileällä seinällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Suur-Hollola-ajo täyttää Lahden seudulla auki olevat hotellit – "Minilomille alkaa riittää kysyntää"
 2. Polttareitaan viettäneen kapellimestari Santtu-Matias Rouvalin musiikkiesitys herätti huomiota Lahden torilla – "Mahtavaa olla Lahessa"
 3. Hykyn toimitusjohtaja Marina Erhola irtisanoutui THL:n ylijohtajan tehtävästä – "Ratkaisu tuntui oikealta"
 4. Henkilöauto suistui tieltä Lahdessa – katkaisi valopylvään ja puun
 5. Lahden eteläisen kehätien rakennustyöt aiheuttavat uusia liikenteen poikkeusjärjestelyjä – lue tästä useita katuja koskevat muutokset
 6. Koronapelot laimentuivat – suomalaiset ryntäsivät ostamaan lomamatkoja Välimerelle
 7. Vastaa kyselyyn: Miten sinä vietät kesälomasi tänä kesänä? Kerro meille!
 8. Pelicansin Alex Lindroosin alkukesä ollut totutusta poikkeava: "Onhan se hieman outoa"
 9. Mansikkatilan kesätyösopimuksista syntyi riitaa, kun työn alkamispäivämäärä lykkääntyi: viljelijän mukaan maataloustyön luonne on vakioporukalle itsestäänselvyys
 10. Perinteiset Lahden Kalamarkkinat perutaan tältä vuodelta koronaviruspandemian vuoksi
 11. Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä pyrkii puuttumaan alaikäisten mielenterveyden häiriöihin yhä varhaisemassa vaiheessa
 12. Lahden konserttitalon taustayhtiöiden rikostutkinta venyy syksyyn – Poliisi vaikenee täysin, mitä asiassa on selvinnyt
 13. Lukijalta: Lahti Events vastaa KymiRingistä Jorma Ratialle
 14. Mies jätti 196 euron taksikyydin maksamatta
 15. Lukijalta: Suomen mansikkasatoa pelastamassa – mikä meni pieleen?

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.