Näppis: Nämä sähköhypridit ovat ihan höpö-höpö autoja!

Ihminen kuolleena Rauhankadulla maassa. Useita ambulansseja ja poliisi paikalla. Vainaja sinisen muovin alla kuin olisi Ikean kasseilla peitetty. Eikö ambulansseissa ole huopaa peitoksi ja alustaa kuolleelle. Vähän sivistystä ja kunnioitusta pitäisi sentään olla.

Päätin antaa 15 v vanhalle ja yli 500 000 km ajetulle diesel Väyrys-mersulle vielä 5 v lisä aikaa , kun toimii hyvin ja tankillisella ajaa 1500 km! Odotellessani kunnon sähköautoja! Nämä sähköhypridit ovat ihan höpö-höpö autoja!

Cittarissakin kahvit vain korttimaksulla.Monilla kaatopaikoilla samoin. Roskaaminen on lisääntynyt jälleen. Ne kipataan jonnekkin teiden varsille. Rahalla maksu voimaan.

Hollolan kuntakeskuksen koiranomistajat. Kai sen koiran voi käyttää kakalla muuallakin kuin liikuntavälineiden vieressä? Tai korjatkaa kakat pois. Siinähän on pussiautomaattikin ihan nenän edessä.

Yle Radio Lahti. Olen lopettanut kuuntelun, soittavat niin kamalaa jytämusiikkia. Nuoriso ei ole sitä aamupäivällä kuitenkaan kuuntelemassa.

Onko radio Voiman soittelu yhtä vastuullista journalismia kuin ESS:n kirjoittelu?

Hyvä kirjoitus Harri Seppä! Kysymys kuuluu mitä teemme veronmaksajina estääksemme hullut suunnitelmat?

Miten Vääksyn S- kaupassa asiakas saisi äänensä kuulumaan ja edes hieman toiveitaan toteutumaan?! Asiakas tekee kaupasta kaupan, on sen sielu ja ydin!

Stand up on lyhenne ilmauksesta Säälittävän typerien alapäävitsien naisia dissaavaa uudelleenkierrätystä pahveille.

Ei ole työvoimapulaa, on vain palkanmaksupula

Kiinteistöneuvos on oikeassa. Keskusta hiljenee ja slummiutuu. Toimivissa kävelykeskustoissa sijaitsevat kokemukseni mukaan kaupungin suuret liikekeskukset kävelykadun varrella ja väkeä on. Mitä houkuttavaa Lahden keskusta tarjoaa?

Lahden liikennevaloista vastaavat tahot voisivat pian tutkia, miksi esim. Uudenmaankadun uudella osuudella valo-ohjaus toimii miten sattuu. Punaiset syttyvät, vaikka risteävästä suunnasta ei autoja näy eikä tule. Miksi ette välitä näistä pysäyttelyistä, turhista päästöistä ja sujuvasta liikenteestä?

Miksi Padasjoen kunta ottaa kunnan palveluista, esim. terveys, hammaslääkäripalvelut, kaikkein kovimman hinnan mitä voi ottaa ?

Onko näin, ettei kukaan usko enää työeläyhtiöihin ja heidän vilpilliseen toimintaan, ainoastaan kansanedustajat tottelevat heitä.

Nyt kun ole ei lumen kolaamista, niin voisiko palveluntuottajat palkata "kolaamaan" hiekat pois kävelyteitä. Näin pienhiukkasten aiheuttamat allergiaoireet jäisivät mahdollisimman pieneksi.

Jos ne lehtien lukemattomat kirjainten väliset suhteet selvitellään (eikä vain kuvitella (katsella kuvat)), niin kahvikupposellisia siinä kuluu. Kokonaan oma lukunsa ovat sitten lukevat ostamattomat kahviloissa.

Onhan elämässä niin paljon ihania asioita ja voi nähdä sateelta auringon JOS osaa ja haluaa.. Miksi jatkuvasti ruikuttaa ja valittaa? Kaunis kesä lähellä!

Kiitos rohkealle aamulehden jakajalle Nastolassa antamastasi avusta yöllä muistisairaalle vanhukselle! Toimittaen hänet lämpöiseen tilaan ja kutsumalla ambulanssin hänelle.

Orimattilan Huhdanojan tielle täytyis saada tien kunnossapitäjä, on niin paikoitellen kurjassa kunnossa terv nim. pallonivelensä menettänyt.

Miksiköhän nuoret polttaa nykyään sätkiä?

Norjalaisten hotellihuoneisiin myös öisiä tarkastuksia.

Miten suunnitteilla olevia huumeiden piikityshuoneita voi sallia? Eikö hallussa pitokin ole laitonta.

Kiva ottaa lehti aamulla, kun sen kansi on rauhallinen, eikä kannessa ole pelkkiä mainoksia. Mietelause ja kuva <3

Kiitos ESS ihanista kansikuvista ja runolauseista. Tulee hyvä mieli heti lehden näkiessä.

Kuka laittaisi kansalaisaloitteen Etlarin etusivun lässyjuttujen kieltämiseksi? Hei toimittajat: me vakitilaajat sentään maksamme melkein 400?/v. Laittakaa vaikka 100 v.sitten julkaistuja ilmoituksia. Halauksin: Äiti Mamma.

Ihana ja voimia antava se Etlarin kansisivu! Positiivisuudessaan kompensoi vähän näppiksen negatiivisuutta. Älkää vaan lopettako!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.