Näppis: Ihmettelen suuresti ettei ole käyty keskustelua hiihtoputkesta. Hiihtäjiä riittäisi koko Etelä-Suomesta ja olisi investointina kannattava.

Lahti on hiihtokaupunki ja innokkaita hiihtäjiä on paljon, johtuen siitä kun hiihto on kuntoa ylläpitävä ja nivelystävällinen kuntoilumuoto. Ihmettelen suuresti ettei ole käyty keskustelua hiihtoputkesta. Se sopisi erittäin hyvin Salpauselän maastoon ja hiekkaharjuun se olisi helppo rakentaa. Hiihtäjiä riittäisi koko Etelä-Suomesta ja olisi investointina kannattava. Hiihtoa kesät talvet satoi tai paistoi!

Miksi naakkaparvien annetaan yhä jatkuvasti paisua, vaikka ne häiritsevän äänekkäät haittalinnut ovat jo paikoin hävittäneet pikkulinnut yhdettömiin?

Kuvottaa nämä karvaturvat jota näkee televisiossa ja kaduilla jne. Minä en pussais mokomaa bakteeripesää. Siinä on ties miten pitkältä ajalta limat, aivastukset ja ruoat.

Kokemuksesta voin sanoa että nuoret peruskoulun päättäneet ovat kovia tekijöitä, innokkaita, motivoituneita, iloisia ym. Ja voisin jatkaa listaa. Näitä me yrittäjät kaipaamme töihimme mutta ensin täytyisi purkaa säännös 18vuoden ikärajasta työmailla joka on ah niin ihanan ammattiyhdistysliikkeen ajama. Yrittäjä Lahdesta.

Eikö tämä 18 vuoden ikäraja työmaalle pääsyyn ole voimakkaasti työllisyyttä jarruttava tekijä. Eikö kukaan ole ymmärtänyt tätäkään pointtia kun ollaan huolissaan työttömyydestä, tässähän on ratkaisu asiaan. Toimikaa. Yrittäjä Lahdesta.

Lahdessa "asiantuntijoiden" ohjailema kaupunginjohtaja. Mahdollisimman pian vaihtoon. Loppu pormestarihankkeelle.

Suomalaisille mäkihyppääjille voisi räpylöiden lisäksi ommella siivet.

Tuli itku silmään, kun Suomesta vielä löytyy empatiaa auttaa haavoittuvia lapsia. Kyllä meillä on hieno nuorten naisten johtama hallitus.

Näppis on rinnakkaistodellisuutta heille, jotka eivät uskalla/halua/kykene selvittämään asioitaan tosi elämän keinoin. Siispä turha on näppiksen juttuja uskoa. Tai ottaa edes todesta.

Lehtikuvan perusteella Hartwallilla saa tehdä tuotannossa töitä hiukset vapaana. Saako muissa elintarviketehtaissa?

Lahtelaisiet järjestäkää mielenosoitus merkonomien kaverikapitalismia vastaan.Teitä kusetetaan vuodesta toiseen.

Jalkarannassa alokas, Metsämaalla kersantti, Liipolassa vääpeli.

Kyllä tämä lehden kansisivu on ollut masentavaa katsottavaa mustaa ja harmaata koko talven. Ja ne muka mietteet ihan vinksahtaneita. Talvi menetettiin, pelkkä valoisa talvimaisema lehden kansisivuna olisi ollut mieluisampi.

Pirttikoski. Suomen kansa ei ole tyhmää. He eivät anna sähköä ja vettä jollekin kapitalistille. Seuraavana listalla olisi happi. Joku tolkku ajatuksiin.

Turhaa siitä ilmaston muutoksesta Suomessa on metelöidä niin kauan kun Puola ja Isobritannia vanha Petsamo lakkaa saastuttamasta, luulisi niillä Vihreillä olevan muutakin tekekmistä, etenkin nyt.

Tekojää kisariin saadaan mahtavat jääspeedwaykisat jälleen Lahteen.

1930 plus 10, lumiraja Torniossa, Salppurin kisat peruttu. 1940: -40 pakkasta, ei kisoja. 1971 tammikuussa plus 10 astetta. Ennenkin vaihtelua talvissa mut tämä talvi Etelä-Suomessa kyllä erikoinen, lumi tullu vetenä,ei pakkasjaksoa ja talvirenkaat oli 15.12-17.2 välillä.

Minulle sanottiin kotona että haikailen jonkun entisen heilan perää.

Onkohan Suomen asiat kunnossa, kun yritetään koko maailma pelastaa? 175 pakolaisen määrä pitää kertoa vähintään 10 tulee oikea määrä perheen yhdistyessä!

Älä käytä haitta-aineita, kuten "lääkemömmöjä" ja alkoholia, äläkä muitakaan rikollisten ihmisille haluamia aineita. Ei saa alistua alemmaksi ajoihin, kuten diagnooseihin eikä esim mihinkään vääryyksiin. Kaikkeen vain oikeat toimet, eli oikeat opit ja osaamiset käyttöön. Laiton yms. pois. Maan johtokin oikein toimivaksi.

Tärkeimpiä totuuksia ja siis asioita on helppoa ymmärtää oikein. Eli sitten sekin, miten vahvan rikolliset ne rikollisten ja heidän systeemien ylläpitämiset ja esim oikein toimimattomuudet ovat olleet. Laiton yhteiskuntajärjestelmä on huono ja meilläkin Suomessa on siis pahimpiinkin rikoksiin syyllistyneet. Oikein asiat ei ole mitään mielipidekysymyksiä eikä haluamisasioita. Laki velvoittaa toimimaan oikein.

Lakitekstit koko maailmassakin määrää toimet siten, että rikolliset tulee tuomituksi. Pääpiirteittäin ihminen oppii jo peruskoulun alaluokilla, ettei vähäistäkään rikosta saa tehdä, ja jos rikoksen tekee, joutuu siitä rikoksen vakavuustasosta riippuen lakitekstien määräämän rangaistuksen kärsijäksi, eli esim vankilatuomiotaan suorittamaan. Oikeat oikeuden käynnit kyllä osataan. Ei ole epäselvää.....

Vaikka maastopyöräily onkin hieno laji, ei kai pyöräilijöilläkään ole oikeutta turmella luontoa tahallisesti? Käykääpä maanomistajat ja luonnossa liikkujat katsomassa esim. Tiirismaalla millaisia leveitä ja syviä uria sinne on ajettu ristiin rastiin.

Pahimmat psykopaatit ja rikolliset ovat aina halunneet ihmisille käyttöön esim "lääkemöhniä" ja huumaavia aineita.

Kansa valittaa sähkön siirtohinnoista. Vesihuolto voidaan myös myydä jollekin bisnesyritykselle. Tieverkkohan kaipaa myös ylläpitoa. Myydään sekin. Pidetään mukana tarvittavat maksuvälineet, jotta voidaan maksupisteissä lunastaa tienkäyttöoikeudet tarvittaville reiteille. Mitä muuta voisimme vielä myydä. Onko sinulla mitään perustarpeita?

Suomen poliisin pitää ottaa mallia Italian poliisista. Salppurin aikana yöratsia Joohaugin huoneeseen huulirasvaa etsimään. Törkeetä toimintaa.

Nunnat ja Konnat tuo rahaa kassaan. Voisiko Delorisille ostaa uudet sortsit tähti itsekään ei näytä nauttivan liian pienistä pöksyistä. Tätä toivoo vaivaantuneeet katsojat.

Rusilan kirjoituksessa oli hyviäkin ajatuksia mutta ei hyvänen aika moottorisahoja tai kaupunkisuunnistuksia häitritsemään luonnon rauhaa!

Koiranomistajat näköjään niin ylpeitä ja parempia ihmisiä, että ne ei tavalliselle rahvaalle ihmiselle edes suostu morjestamaan. Ihmettelen vaan.

Käsittämätöntä selittelyä Suomen maasto- ja ampumahiihtäjillä maailman kärki karkaa aina vaan kauemmas ja kauemmas. Suomalaiset valmentajat on näyttönsä antaneet säälittävää taaperrusta koko touhu.

Hyvä Rintamäen kirjoitus Hykyn mielenterveyspalvelujen vähentämisestä säästöjen vuoksi. Uudessa Hykyn muutosohjelmassa ja sotekeskuspuheissa korostetaan ennakoivia ja ennaltaehkäiseviä palveluita. Eli nyt niistä karsitaan ja sitten esitetään ne uusina palveluina??

Eikö Suomessa tosiaan oo muita tv-pellejä? Jorma Uotinen tuomaroikoon Tanssii tähteiden kanssa, ei muita ohjelmia. Naamasi on niiiin kulunut. Kiitos !

Jos esim Porin, Turun ja Rauman alueella taisteltaisiin, en toki lähtisi Syyriaan tai Afganiaan pakoon. Muualla kotimaassa on tilaa! Ihmettelen tätä maahantuloa.!

Asioidessani Akuutti 24:ssä potilaana minua tyrmistytti info-pisteen asiakaspalvelijan tupakointi potilaille tarkoitetussa tupakointipaikassa. Eikö sairaala olekaan savuton? Eivätkö esimiehet kykene valvomaan alaisiaan? Miten on mahdollista, että info-piste voidaan jättää ilman asiakaspalvelua tupakkatauon ajaksi?

Luojan kiitos kohta tulee kevät ja hiihtourheilun näyttäminen telkkarista loppuu.

Olen nyt jutellut tarpeeksi monen hollolalaisen kanssa kierrätyspuistosta. Selkeästi tulee esiin asenne "ei minun takapihalleni". Surullista. Itsekästä.

Tunnin radat turhia. Rahat ei riitä entistenkään kunnossapitoon.

Vaimo hoitaa ruuat pöytään, silittää paidat ja siivoaa kodin. Ja palkakseen saa pettävän puolison. Onneksi naiset ovat varoissaan nykypäivänä, joten kenenkään ei ole enää pakko valita sellaista elämää. Oma tupa, oma lupa.

Toivottavasti närkästyneen business-miehen mieleen jäisi pienoinen muistijälki Positiivareiden ajatuksista pehmentämään eurojen kilinää. Onnellinen Hilja

Miksi suomalaisilta veronmaksajilta ei kysytä, halutaanko Suomeen noudettavan kalliisti hoidettavaa, terapoitavaa, tulkattavaa, opetettavaa uusväestöä?

Joko voin avata Lahden Radion? Joke pari lopettanut turhat löpinät ja musiikki kunnon suomalaista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. 30.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Yksi uusi tartunta, seitsemän potilasta sairaalassa
 2. Säiliöauto kaatui pellolle Heinämaantiellä Lahdessa, tyhjennys- ja nosto-operaatio haittaa edelleen liikennettä
 3. Apotti hävisi kilpailutuksen – Cerner toimittaa jättimäisen tietojärjestelmän neljälle sairaanhoitopiirille
 4. Moni apteekkari elää nyt kuluttavia aikoja – muutoksia toimintaan on tehty jo esimerkiksi Lahden Keskusapteekissa ja Ykkösapteekissa – "Ensimmäisen kerran yöunet menivät toissa yönä"
 5. Kurkkiiko nalle ikkunasta? Lähetä kuva ESS:lle
 6. Uudenmaan raja Nelostiellä ruuhkaantui työmatkaliikenteessä – katso video Lahdenväylän tarkastuspisteeltä
 7. Miksi Singapore torjui koronan muita paremmin? "Johtaminen ja ohjeiden toimeenpano ulottuvat aivan ruohonjuuritasolle", sanoo maassa vuosia asunut
 8. Päijät-Hämeen Ateriapalvelut pinnisti viime vuonna voitolle
 9. Kinos-yhtiö pitää kiinni Ranta-Kartanon viihdekeskuksen aikataulusta Lahdessa – "Koronalla todennäköisesti aika vähän vaikutusta"
 10. Mies hurjasteli törkeää ylinopeutta poliisin tutkaan Kärkölässä
 11. Lähihoitaja Tytti Söderlund-Syrjälä tekee osa-aikatyötä syöpäosastolla – työ on rankkaa, ja rahat ovat usein vähissä: "Pitää miettiä tarkkaan, mitä kaupasta ostaa"
 12. Peruttu ja siirretty on aiemminkin – viisi poikkeustilannetta, jotka ovat järisyttäneet urheilutapahtumia
 13. Lukijalta: Antakaa arvostusta ja eläkettä kotiäideille
 14. Vuorotteluvapaa oli asikkalalaiselle Hanna Rossille henkisesti rikasta aikaa ja mahdollisuus kokeilla uutta
 15. Lahden Sylvia-koti avaa syksyllä erityislapsille suunnatun lastensuojeluyksikön – "Tällaisellekin toiminnalle on kysyntää"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. 29.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 27 - epidemiatilanne ollut viikonloppuna rauhallinen
 2. Pesuhuoneessa syttyneestä tulipalosta huomattavia vahinkoja Lahdessa
 3. Henkilöauton kuljettaja ajoi kahteen otteeseen läpi poliisin tiesulusta - poliisiauto suistui takaa-ajossa tieltä katolleen Orimattilassa
 4. Kotona leivotaan nyt paljon pullaa ja muutakin – katso ESS:n lukijoiden kuvat ihanista leipomuksista
 5. Säiliöauto kaatui pellolle Heinämaantiellä Lahdessa, tyhjennys- ja nosto-operaatio haittaa edelleen liikennettä
 6. Rattijuoppo törmäili kaistaa vaihtaessaan Lahdessa
 7. Lukijalta: Hanhia rääkätään tahallaan puistoissa
 8. Uusimaa eristetty: Poliisi tarkastaa Nelostien liikennettä Orimattilan rampilla - katso video
 9. 30.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Yksi uusi tartunta, seitsemän potilasta sairaalassa
 10. Uudenmaan raja Nelostiellä ruuhkaantui työmatkaliikenteessä – katso video Lahdenväylän tarkastuspisteeltä
 11. Moni apteekkari elää nyt kuluttavia aikoja – muutoksia toimintaan on tehty jo esimerkiksi Lahden Keskusapteekissa ja Ykkösapteekissa – "Ensimmäisen kerran yöunet menivät toissa yönä"
 12. 28.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 26 - yksi keskussairaalan potilas altistui tartunnalle
 13. Koronavirustartuntojen ehkäisy: 10 ohjetta, joita jokaisen on nyt syytä noudattaa
 14. Mies hurjasteli törkeää ylinopeutta poliisin tutkaan Kärkölässä
 15. Milloin hoitoon? Näin toimit, jos sinulla on flunssan oireita ja epäilet saaneesi koronavirustartunnan - katso kaavio

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.