Näppis: Ne vähäset työt mitä Suomessa on kerkiää omakin väki tekemään, ei tarvita ulkomaalaisia.

Sokoksen yläkertaan tulee 50 hotellihuonetta mutta asiakkaat kävelevät Aleksin poikki aamupalalle. Eikö olisi järkevää rakentaa kadun yli menevä silta maksaville asiakkaille että pääsevät mukavasti kuivin jaloin aamiaiselle.

Ne vähäset työt mitä Suomessa on kerkiää omakin väki tekemään, ei tarvita ulkomaalaisia.

Me Pohjois-Hollolan asukkaat emme saa mitään kiinteistöverolla; ei katuvaloja, ei lumen aurausta, ei vesi- ja viemäriverkkoa! Kiinteistövero meiltä pitää poistaa! No hyvä, että Paimelan koulu säästettiin toistaiseksi!

"Asiantuntija" Aleksi Mäntylä taannoin eräässä yhdistyksessä ojenteli määräaikaisille lomautus- ja irtisanomislappuja (määräaikaista ei voi lomauttaa tai irtisanoa) Tälläisestä torvelostako pormestari?

Jorma Ratia kirjoitti asiaa!

Olin enemmän kuin ihmeissäni lukiessani Jorma Ratian kirjoitusta Lahden omistajaohjauksesta. Nyt alan ymmärtää miksi kaupungin johtaminen näyttää kivireen vetämiseltä väärään suuntaan. Kouluttamattomaan osaamattomuuteen kytketyt ideologiset pyrkimykset muodostavat johtamisvastuuta tuhoavan yhdistelmän.

Ei syytä huoleen sujuvasta keskustan liikenteestä. Katuja myllätään auki, suljetaan ja sujuvaa liikennettä vaikeutetaan mikä milläkin tekosyyllä.

Vajaan kahden kilometrin matka Sibelius talolta Iskun tehtaille, silti tuolit tilataan muualta. Näinhän sitä suositaan lahtelaista.

Lahden keskusta elpyy vain jos saadaan sinne huomattava määrä kauppoja ja liikkeitä. Liikennejärjestelyillä se ei elvy. Mytäjäisten risteystä ei kannata muuttaa, kun liikenne siirtyy ohitustielle.

Rantakartanon alue rakentuu. Linja-autoasema olisi hyvä olla vanhalla linja-autoasemalla.

Jalankulkijat itse voitte turvallisuuttanne edistää, pysähtykää suojatien reunaan älkää syöksykö autojen eteen, kyllä ne antavat teille tilaa. Samoin pyöräilijät!

Eikö kukaan osaa kääntää suomeksi 'stand uppia', että mummotkin ymmärtäisivät? Tätä vauhtia amerikkalaistetaan suomen kieli sana kerrallaan. Tosin amerikkalaisilla ei ole edes omaa äidinkieltään eikä isänmaataan.

Kiltti Lahti Energia laita meille Kisapuiston pesäpallokentälle jäähdytysputket, että saamme luistella kuusi kuukautta vuodessa ja pelata pesäpalloa toiset kuusi kuukautta! Jooko?

Kuntoportaat hieno juttu satamasta ylös Kariniemen mäelle! Ei kai vaan siihen, mihin on laitettu kepit? Pilaa hienon rinteen! Oikea paikka vanhan polun kohdalle mutkittelemaan rinnettä!

Sinä, joka ihmettelit 21.2. Hollolan lausuntoa kierrätyskaatopaikasta: kannattaa katsoa karttaa ja ottaa asioista selvää. Kaatopaikka tulisi H:n kuntakeskuksen viereen! Voisikin vastaavasti kysyä, miten O. sysää kierrätyskaatopaikan toisen kunnan alueelle, kun O:n alue on yli 8 km päässä lähimmästä O:n taajamasta! Varsinainen kysymys kuitenkin kuuluu: miten ympäristöpääkaupunki 2021 ulkoistaa päästöt ja haitat muihin kuntiin!

Vaikuttaisikohan keskustan kehityssuunnitelmiin myönteisesti jos romutettaisiin Siltapuiston kortteli.

Ei ole tämä lehti tyyliltään, juttujen kattavuudeltaan ja asenteeltaan enää samaa laatua kuin vuosia sitten. Neutraliteetti? Vertailuna juttujen tyyli ja sisältö esim. 21.2 ESS/HS samasta ikävästä Saksaan liittyvästä ajankohtaisesta aiheesta. Jo otsikot ovat manipuloimassa lukijaa akselilla populismi vs. asialinja. Onneksi tästä maasta löytyy myös valtakunnallista laatujournalismia.

Sudoku 21.2 oli yhtä vaikea kuin Hesarin 5*

Eikö nuoret naiset ymmärrä miten iljettäviltä pakarat paljastavat uikkarit näyttää. Etenkin lasten uimaryhmien vetäjillä. Sopivankokoinen uikkari päälle kiitos!

Soitin kaupungin numeroon ja kerroin parista ilkivaltaa kohdanneesta liikennemerkistä. Alle tunnissa oli uudet liikennemerkit paikoillaan. Lämpimät kiitokset kaikille asianosaisille ripeästä toiminnasta!

Ei Cheekin tekemä "puhuminen musiikin tahtiin" ole mitään musiikkia. Ei mitään melodiaa. Siksi ei edes Tonttilassa noteerata.

Naiset työpaikalla ovat se riitaisin porukka.

2018 valkoposkihanhien vahinkoja korvattiin maataloudelle 1 100 000. Eikö olisi halvempaa vähentää kantaa?

Jos haluaa alkoholittomana ystävien kannssa iltaa istua ravintolassa, alkoholiton juoma niin kallis, ei raaskii istua. Alkoholin pakkojuottoa/ko, parempi kate tietysti alkoholilla ?

Kuinka paljon Maria Erholan perheellä on terveysjättien osakkeita?

Ei hollolalaiset halua Lahteenkaan koko Etelä-Suomesta kerättävien vaarallisten jätteiden pisnes-kaatopaikkaa.

Samaa mieltä, kasvattakaa lapsenne ja opettakaa niille tapoja, myös kunnioittamaan vanhempiaan, muita ihmisiä ja ympäristöään. Jos kiellät lapsia tekemästä pahaa tai tulemasta pihalle, sanot siitä vanhemmille, niin ollaan heti syyttämässä lasten vihaajaksi ja uhkailijaksi. Muistan omasta lapsuudestani, että jos joku sanoi meille kerrostalon pihalla leikkiville lapsille, että voisitteko olla hiljempaa, sitä oltiin hiljempaa. Ei kehdattu kertoa vanhemmille saati sitten, että oltaisiin veetuiltu takaisin. Ei kieltäminen riko lasta!

Kyllä nämä meidän meidän poliitikot osaa. Tuorein esimerkki on Kalle Jokisen selitys, miksi vaalituki-ilmoitus myöhästyi. Oli vähän muutakin sotkua mitä poliisimiehen piti yrittää peitellä. Uskokoon ken haluaa.

Islamistien terrori-iskuissa menehtyy kymmeniä kertoja enemmän ihmisiä, kuin äärioikeiston. Miksi uutisointi keskittyy isommilla otsikoilla vain toiseen näistä ryhmistä?

Katsokaapa joskus ALFA- tv:tä yöllä. Satelliittien ottamia todellisia kuvia meidän suunnattoman kauniista maapallosta. Tätäkö haluamme tuhota??? Olemmeko oikeasti niin hiton Idiootteja???

Holman Prismassa ei ole kala- eikä lihatiskiä remontista huolimatta palvellaan normaalisti. Perjantaina ei ollut edes litran purkissa rasvatonta maitoa

Suomen armeija on keksinyt nerokkaan ratkaisun vauvakatoon! Varuskunnissa lopetetaan "jarrun" syöttäminen ja naiset sijoitetaan samoihin tupiin miesten kanssa! Lisäksi naisten palvelusaika rajataan yhdeksään kuukauteen

Hupsista Kalle Jokinen...vahingossa rakennusliikkeen vaalituet omalle tilille. No vahinkoja sattuu vai sattuuko?

Minkälainen oikeuslaitos meilä on, kun alaikäisen raiskauskaan ei saa kovempaa rangaistusta.

Miksi Uudenmaankadun, Radanpään ja Moisionkadun pysäkkejä oteta käyttöön kaupunkilinjoille? Katoksetkin valmiina jo ja helpottaisi busseilla liikkumista ja vaihtoa!

Paras urheiluselostaja on J. Oikarinen, ampumahiihto. Muutamassa sekunnissa kiteyttää koko kisatilanteen, entiset kisat ja voitot, Suomen sijat, sään, tapahtumat siellä sun täällä sekä mahdolliset tulevat. Aina pysyy katsoja kartalla. Hienoa!!

Kiitos Vihreä puolue monen tärkeän asian ajamisesta. Pitäkää linjanne vaikka jotkut populistit räksyttävät. Tulevaisuus on teidän ja nuorten.

Kiitos Airo tekstistäsi. Saimaankadulle ei mahdu kehätie. Väli Aleksi Oikok vain 2 kaistaa ja ylämäki. Tunneli tulisi rakentaa Kansantalolta alk. Lapsia kulkee kouluun täältäkin päin. Hävettää esittäjien puolesta, jopa Hilden mukana.

Kylätien kulkija! Oletko huomannut: käännyttäessä alueelle on oikealla puolella liikennemerkki: aluerajoitus 30 km koskee koko asuinaluetta. Vai hirttääkö kaasupoljin suoralla? Jos niin korjaa ihmeessä. Tarkista samalla jarrupoljin, toimiiko äkkijarrutuksen sattuessa.