Lukijalta: Lapsikato on aborttien seuraamus

Terho Pelkonen

Suomessa ihmeellisesti ihmetellään ja hämmästellään "yht' äkkistä" lapsikatoa. Tämä laskeva suuntaushan on ollut nähtävissä vuosien, jopa vuosikymmenten ajan. Samaan aikaan on 50 vuotta täyttävän aborttilain sallimana jatkunut ihmistaimien abortointi, joskus yli 10 000 vuodessa, joskus alle.

Koska tämä johtuu harjoitetusta perhepolitiikasta, joutuu kysymään, missä on ollut eduskunnan ja hallitusten kyky ymmärtää näinkin selvää syyn ja seurauksen lakia. Vain vähäinen joukko kansanedustajia – käytännössä vain yksi puolue KD – on nähnyt totuuden, ymmärtänyt ja varoittanut.

Oletetaan armollisesti että puolet aborteista olisivat olleet perusteltuja, mutta toinen puoli kohtuudella vältettävissä. Kuinka paljon enemmän lapsia, nuoria ja synnyttäjiä olisikaan, jos tuo puoletkin näiden 50 vuoden abortoiduista olisivat saaneet syntyä kasvattamaan maamme väkilukua? Eiköhän siitä kertyisi lähemmäs miljoonan joukko 0-50 vuoden ikäisiä kansalaisia lisää.

Eipä olisi tarvinnut ruveta kouluja sulkemaan, eikä tänne alkaa haikailla Afrikasta ja Aasiasta synnyttäjiä. Luonto (Luoja) rankaisee automaattisen syyn ja seurauksen periaatteella ja tämä hyvinvointivaltio Suomi -kansankotimme uhkaa kuihtua vanhainkodiksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.