Näppis: Lopettakaa hyyssääminen ja alkakaa kasvattaa tenavianne

Puhutaan ja ollaan huolissaan nuorten pahoinvoinnista. Mikä niitä nyt vaivaisi. Korkeintaan se, että kotona annetaan kaikki mitä keksivät pyytää. Sitten, kun elämässä joka tapauksessa ei saa kaikkea tahtomaansa, ei ole valmiutta vastoinkäymisiin. Ja sitten ollaan niin ahdistuneita ja onnettomia eikä jakseta millään elää. Lopettakaa hyyssääminen ja alkakaa kasvattaa tenavianne.

S-kauppa ei halua panostaa gluteenittoniin tuotteisiin. Sikinsokin siellä täällä. Citymarketit ovat ottaneet asiakseen ja valikoimassa jatkuvasti uutuuksia testattavana. Hyvä.

Liikennevaloinen/valoton suojatie on yhtä vaarallisia. Toisessa mennään päin punaista ja toisessa autojen välistä.

Olen tosi kiitollinen että Lahden pelastuslaitos auttaa mallikkaasti eläinten pelastustehtäviä. ESS 20.2. viimeksi luin kun pelastuslaitos oli pelastanut pulaan joutuneen hevosen. Sitä ihmetteli miksi hevosta pidettiin paikassa joka oli tarkoitettu lannan varastointiin. Onko hän paikka kaikenkaikkiaan eläinsuojeluvaatimukset täyttävä?

Lahden talot, Kivakatu 2, purku. Asukkaita ei paljon, mutta onko se syy miksi ei ole lämmintä vettä, eikä nettiä? Muuttaa pääsee vasta maaliskuun puolella. Ei edes ilmoiteta. Huoltoa ei kiinnosta vai onko kiellety?

Pauli Vahteran mukaan maahanmuutto maksaa Suomelle 3,2 miljardia euroa vuodessa. Siinä saa vetää aika monta "skebabbia" että pääsee plussan puolelle.

Köyhät tulee kahvilaan lukemaan lehteä kuin omaansa. Muutkin haluais lukee, ei sitä yhdelle ole tunniksi tarkoitettu!

Eikö vaimot oikeasti tajua jos miehellä on toinen tai useampikin liiton ulkopuolella.

Onko kukaan tehnyt arviota siitä, miten uhkaavaa on nykyään elää täällä Suomessa? Suomalaisena!

Milloin söit viimeksi "irakilaisen kebabin"? Kysyy Romppainen.

Jälleen typerääkin typerää toimintaa lahtelaiselta virkamieheltä Sibeliustalon tuolihankinnassa. Kuinka virkamies olettaa , että firma jossa on 5 työntekijää olisi mitään muuta kuin "nettikauppias" , joka haalaa kamaa mistä halvimmalla saa. No uusitaan tuolit uudelleen taas parin vuoden päästä ja meidän verorahoilla.

Kun Loukkaanmäen kierrätyspuiston 27 miljoonaa tonnia kalliomusketta lähtee markkinoille niin paikalliset yrittäjät voivat pistää lapun luukulle.

Hallituksen opetusministerillä ei ole käsitystä muuttuvan työelämän koulutukselle asettamista vaatimuksista. Ministeri haluaa konservoida nuoret kouluihin samanaikaisesti kun tiedot vanhenevat ja yritykset etsivät työvoimaa. Oppivelvollisuusikää ei tule korottaa. Peruskoulun kolmelle ylimmälle luokalle ammattiorientoituminen ja sen jälkeen nopeasti työelämään haluaville OECD:n nopea korkeakoulututkinto. Ja ministeriksi ajan tasalla eläviä ihmisiä.

Maahanmuuttajien saamat tuet on valtion velkarahaa joka joudutaan maksamaan takaisin korkojen kera. Lisäksi toinenkin sukupolvi elää moninkertaisesti enemmän tukien varassa kuin kantikset. Asiasta julkaistiin juuri tilastotietoa.

Juuri tulleen tiedon mukaan puolustustusvoimat on tilannut parisänkyjä yhteismajoitustupiin. Pääesikunnan mukaan tämä hankinta lisää varusmiespalvelusta suorittavien viihtyvyttä, ja antaa mukavia armeijamuistoja, joita voi sitten reserviläisenä muistella.

Sibeliustalo rakennettiin aikanaan suomalaisen puurakennustaidon näytteeksi. Nyt penkit Unkarista, eikä mitään hävettävää??

Nyt lahtelaiset allekirjoittamaan kuntalaisaloite pormestarimallia vastaan nettiin tai markkinoilla torille!

Onkohan Lahden Parkkiperhoset tulossa keskustaan taas tänä kesänä ?

Kyllä Radio Suomi soittaa surkeaa musikkia. Tulee kaipaamaan Hiski Salomaan lauluja.

Kiitos PHKS oikeasti hyvät opasteet pääsisääkäyntiovelle 10+

Päiväkodeissa Lahdessa henkilöstömäärä sanahelinää. Jatkuvasti vajausta. Parikymmentä lasta / 2 henkilökuntaan kuuluvaa on enemmän sääntö kuin poikkeus. Jos sattuu jotain, niin älkää syyllistäkö henkilökuntaa, koska syylliset istuu ihan muualla ja laskee vain euroja.

Ihmettelen, ketä nuo ainaiset gallupit palvelevat. Kyselyyn vastaajissakin on paljon politiikkaa seuraamattomia, eivät tiedä edes kuka on pääministeri, kuten katugallupissa näimme, ja vastaukset ovat sitä sun tätä, jotenka kyselyjen tulos on tosi hatara. Ilman kyselyjäkin on aina todettu että hallituspuolueet ovat eniten arvostelun kohteena. Kallista, turhaa kyselemistä.

Ohisalo aikeista tuoda Kreikasta lisää huollettavia: "Palaamme asiaan, kun päätö on tehty." Sama käännettynä Vihreiden kielestä suomeksi: "kerromme kuinka monta viime viikolla on tuotu Suomeen heti, kun saamme sen itse selville." Kun Virheä puhuu, vastuu on kuulijalla vrt. Haaviston valheet.

Taitaa näppiksellä sekoittua puurot ja vellit, vahtaajat ja kännyjen lukijat, miehet ja ne naiset. Naiset ja ne miehet. Turha näitä on uskoa, kun ei tiedä kuka on kuka.

Miksi helluntailaiset ovat kiinni politiikassa, niin ei Jeesus tehnyt. Myös menevät armeijaan. Kaukana Raamatun totuudesta.

Todella naiivia kuvitella kiinalaisten opiskelijoiden jäävän opiskelumaihinsa valmistuttuaan. Hehän tulevat oppimaan markkinataloutta ja länsimaista teknologiaa ja vievät sitten tietotaitonsa kotimaansa käyttöön.

Kyllä nyt ollaan tekemässä taas suuren luokan munausta, kun hankitaan sibbetaloon tuolit halvimmalla hinnalla Euroopasta. Vieressä on Isku, joka tekee laadukasta työtä. Hinta on laadun mitta. Eurooppaan Isku kelpaa, mutta ei kilometrin päähän. Ja entäs se toinen firma, jonka tuolit kelpaa miljoonaristeilijälle, mutta ei Sibbetaloon. Halvalla ei ole koskaan saatu laatua. Vielä on mahdollisuus estää suuri virhe.

Jo riittää katujen mylläys ja kerrostalojakin on tarpeeksi! Panostetaan luontoon ja ympäristöön mieluummin ja eiköhän entisissäkin riitä maksamista!

Mäkihyppääjien pukukehitys sen kun jatkuu. Käsineetkin ovat kohta kuin pesisräpylöitä.

Hyvä kauppias. Jos asiakaspalvelijallasi on variksenmustikkasontaa ihollaan näkyvillä, en tule uudestaan puotiisi. Onneksi on vielä vaihtoehtoja.

Eräs Lahessakin toimiva hoiva-alan yritys vehkeilee laskuilla. Peukaloi laskun määräytymisperusteita asiakkaan kaa sopimati. Tarkistakaa e-laskut!

Jorma Ratia Täyttä asiaa Lahden omistajaohjauksesta! Olen myös todella huolissani. Osaamiseen ja kokemukseen tultava merkittävä parannus.

Päksin päiväkirurgian henkilökunnalle iso kiitos niin ihanasta ja ihmisläheisestä palvelusta käydessäni pienessä operaatiossa. Teette tosi tärkeää työtä. Ootte upeita!!!

Lahden keskusta elpyy, jos pysäköinti olisi ilmaista! Nykymeno ajaa ihmiset todellakin uloimmille kehäteille! Vaivaton idea, eikö vaan!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden Aluetaksi vei hävityn tarjouskilvan käräjille – hyvinvointiyhtymä saa haukut löysästä toiminnasta ja tasapuolisuuden puutteesta
 2. ESS ei saa syytteitä kunnianloukkauksesta: "Uutinen vastaa sisällöltään niitä tietoja, joita kaupungintalon tapahtumista on saatu"
 3. Voice of Finland -kilpailun valmentajia itkettänyt orimattilalainen Henry Friman haluaa olla sinivalkoinen ääni ja tunteiden tulkki
 4. 7.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Keskussairaalan työntekijällä todettiin koronatartunta - altistuneina kolme potilasta ja yhdeksän työntekijää
 5. Lahtelainen ratsastuskoulu on valittu vuoden laatutalliksi
 6. Kevätaurinko helli tiistaina- alkuvuoden lämpöennätys meni rikki Päijät-Hämeessä
 7. Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso päivittyvä lista
 8. Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtaja Maria Mäkynen neljän ryhmäperhepäiväkodin toiminnan keskeyttämisestä: "Kevein perustein tällaista päätöstä ei ole tehty"
 9. Lahden Kujalaan nousee raskaan liikenteen palvelukeskus – pitkät ajoneuvoyhdistelmät otettu erityisesti huomioon
 10. Karu totuus vanhusten kotihoidosta selvisi: "Emme pysty suojautumaan koronakriisissä"
 11. Hoivakotien koronaviruskuolemat muualla maassa eivät johda uusiin varotoimiin Päijät-Hämeessä – "Ei toistaiseksi, koska epidemiaa ei ole"
 12. Humalaiset huitoivat toisiaan Lahden yössä, molemmille sakkoa
 13. Varmuusvarastot avattiin jo kaksi viikkoa sitten, mutta kaikki eivät vieläkään ole saaneet hengityssuojaimia
 14. Laulaja Eero Aven on kuollut
 15. Onko golf superkesän vai katastrofin kynnyksellä?

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.