Näppis:Nuoret miehet ja naiset samaan tupaan? Syntyvyyden lisäystä vai lisää miituu- käräjöintiäkö tavoitellaan?

Nuoret miehet ja naiset samaan tupaan? Syntyvyyden lisäystä vai lisää miituu- käräjöintiäkö tavoitellaan?

Voiko ruuhkat perusterveydenhuollossa ja Akuutti24:ssa johtua siitä, että tuhannet Lahden kaupungin työntekijät siirtyivät akuuteissa sairausasioissa omasta työterveyshuollosta perusterveydenhuoltoon?

Huonoilla hyväuskoisilla osallistumisstrategioillaan Lahti jää väliinputoajaksi Tampereen lentoradan ja Porvoo-Kouvola itäradan väliin. Kansallinen yleinen ymmärrys voi hyvinkin olla, että Lahti on ongelmoiva vihreäksi itsensä kuvitteleva museokaupunki, joka tarvitsee ja saa museojunan. Uutta ajattelua tarvitaan.

Yle Radio Suomi on näivettänyt kotimaisen iskelmän. Pakkosoittaa mm. Olavi Uusivirtaa päivästä, viikosta, kuukaudesta toiseen. Mainostaa vielä, että "Suomen suurin levyhylly".

Sain taas kerran tukea ajatukselleni, miksi liitto ei viehätä: mies voi vilkuilla muualle ja vaimo turvautuu tutkimaan miehensä puhelimen.

Lämmin kiitokseni PÄKSin henkilökunnalle onnistuneesta hoitoprojektista moniosaisen rinta ca:n poiston onnistumiseksi. Kyllä team-pelinne oli ihailtavaa...

Valtionvarainministerin ylijohtajan huoli velkaantumisesta on aiheellinen. Mutta onko hän miettinyt asuntojen korkeita hintoja, tuskin. Tavallisen ihmisen on otettava se suuri velka, koska vaihtoehtoja ei ole. Kuka puuttuisi asuntojen ylihintoihin. Veikkaan että ei kukaan, koska ne jotka voisivat, ovat korkeissa viroissa ja ylivelkaantuminen ei tule koskaan koskemaan heitä.

Yhteiskunta on kohta ihan sairas kun peliriippuvuus luokitellaan sairaudeksi ja kuitenkin se siirtää kaikki asiat hoidettavaksi nettiin ja tuo asiat koukuttaviksi lapsille ja koulukin siirtää opetusta ja toimintoja sinne.

Kannattaa katsoa Areenasta, ma 10.2 tv1, esitetty Ulkolinjan dokumentti "Seksikauppaa Irakissa" on järkyttävä. Se voi avata silmät siitä mikä on aivan normi arkea irakilaisilla miehillä kotimaassaan, hyödyntäen tyttölapsia.

Kaupungin kannattaisi laittaa myyntiin Lahden talot LE:n asemesta, koska asuntojen vuokraus on todellinen tulevaisuuden riskibisnes!

Ulkoministeri on yksi hallituksen tärkeimmistä ministereistä. Haaviston tulee nyt erota! Parlamentaarisissa sivistysmaissa ministerit siirtyvät sivuun paljon mitättömänpienkin syiden vuoksi.

Kierrätyskaatopaikan rakentaminen toisi kalliomursketta 28 milj. kuutioita, joka vastaa 264 eduskuntataloa. Tilalle vaarallistajätettä. Koittakaa jo herätä.

Miten Hollola voi todeta kierrätykaatopaikan vaarantavan oman alueen, mutta sysäämässä sen toisen alueelle. Eikö se vaaranna rajan toisellapuolella.

Ihanaa, kun Suomessa on vielä avuliaita herrasmiehiä! KIITOS, kun nostatte mummon pystyyn kaikkine tavaroineen ystävänpäivänä Renkomäen ABC:llä.

Varokaa postinjakajat ettei oikea posti huku mainosten joukkoon!

Natomaa ja Venäjä taistelee liittoutumattoman Syyrian maaperällä. Mitä tuosta voi oppia kun konfliktit on niin monimutkaisia? Ei kuitenkaan taistella Natomaan maaperällä!

"Asiantuntija" Aleksi Mäntylä sai pahasti kintuilleen toimitusjohtaja Seesvaaran vastauksen myötä. ESS 19.2.

Miksi poliisi ei tee mitään Aleksanterinkadulla olevien päihteiden käyttäjien pois karkoittamiseksi? Vanhan Marttiinan edustalla tänäänkin nopean laskun mukaan 15 päihteiden käyttäjää. Huumekauppaa tehtiin paikalla ihan avoimesti. Hurjaa touhua Lahdessa.

Mikä on paljon mediassa huomiota saanut Silakkaliike? Se on vihreiden, vasemmistoliiton ja yleensä äärivasemmiston sekä anarkistien löyhä yhteenliittymä.

Haaviston suurin rikos Al Holin osalta on toimiminen salassa hallitukselta, eduskunnalta sekä ennen kaikkea Suomen kansalta, tästä hänet täytyy saada ehdottomasti vastuuseen.

Onko tämä unta kun ei ole pihassa lunta. Kai se ilmasto on hieman muuttunut mestarin puheista huolimatta?

Aivasta ja yski hihaan! Älä käteen! Opeta lasta yskimään ja aivastamaan oikein! Älä sano: käsi eteen, vaan hiha eteen! Tee itse samoin, toimi esimerkkinä!

Muistan hyvin Posti-Annan, hän jakoi Vierumäellä postia v.1963-1984 asti. Annalla oli unohtumaton nauru. Oli Käkisalmesta syntyisin.

Mistä nyt rahat otetaan" 2 ministeriä sai luksus autot. Miten kehtaatte "eikö tavaliset autot kelvanut" Nyt Orpo avaa se suusi ja kysy halitukseltta mistä teette rahat autoihin. Vai pidätkö suun supussa"

Ennen sanottiin "parta miehen kunnia". Nykyinen partamuoti jo ärsyttävä!

XXL-urheiluliike "markkinoi" itseään myymällä XXL-kokoja tuplahinnalla muihin kokoihin verrattuna.

Postille ei rahan keräämiseen riitä maksujen korottaminen. He eivät kanna kotia postilaatikkoon mahtuvia lähetyksiä, joiden kuljetuksesta on postimaksu maksettu.

Oltaisiinko Hollolassa valmiiita reiluun veroäyrin korotukseen, jos ne koulut säilytettäisiin.

Juha Tapio tulkitsee, Olli rääkyi, kehoitettiin jo nuorena opettelemaan laulamaan, ja unohtamaan karjuminen/rääkyminen, ei oppinut!

On aivan uskomatonta tämä katujen uusintajärjestelyt Onko suunnittelijat sairastuneet ilmastonmuutostautiin kun tekevät ihan päättömiä suunnitelmia katuosuuksiin. Pääkadustamme Aleksanterinkadusta tehtiin nyt yksisuuntainen torso ja lisää on tulossa. Tavoitteena viihtyisä ja turvallinen keskusta. Se keskusta ei ole enää pitkään aikaan ollut viihtyisä . Kaikki hyvä on kadonnut. Jättäkää nyt jo edes jotain hyvää repimältä.

Mun eläke on 758 e/kk. Mitäs sanot?

Eläke 800 euroa/ kk netto. Lähipiirissä työssä käyviä joiden palkat 1500–1800 euroa / kk netto ja selvitä pitää silti. Eikö pieniä eläkkeitä ja palkkoja pitäisi nostaa ensin ja muiden palkat vasta sitten? Jossain vaiheessa jatkuville palkan korotuksille tulee seinä eteen, yrityksiltä loppuu rahat ja työt.

Turhaan arvostelette Tiilikankaan valtuutettuja oman koulunne peijaisista, sen sijaan ovat olleet puuhakkaita Hälvälän ampumaurheilukeskuksen puolesta vuosia!

Asikkalassa on ennenkin tuijotettu tilastoja joiden pohjalta on ennustettu väestökatoa ja oppilaiden määrän laskua. Ennusteen (1970-luku) jälkeen väestö on lisääntynyt yli 2 000 asukkaalla eikä yhdeltäkään syrjäkylältä ole lapset vielä loppuneet. Ei pidä tuijotella liikaa tilastoja.

Älä välitä Kalle Aaltonen. Kaikki tietää ettei Etlari julkaise liikuntaest. kirj. kuinka vaikea on liikkua Lahden mäkikaduilla rollalla tai kepeillä.

Johan heitti Sanna Mäkinen ESS:ssa legendaa selittelemällä miksi tuhota Lahden katukuvaa ja rahaa sekä aiheuttaa autoille päästöjä tukkimalla kadut!

Anteex, mutta miksi Sibeliustalon tuolit pitää uusia? Entisethän olivat ihan OK! Ekoilija

Eikö noita mummon potkijoita ole omasta taakaa, ettei niitä lisää tarvi rahdata. Ohisalo tekee niistä varmaan kolkkapoikia.

Kerrankin Lahteen suunnitteilla oikeanlaista liikuntapaikkaa (kuntoportaat) ja sijainti hyvä, mutta asialla ei olekaan se maankuulu liikuntatoimi. Menis tämäkin persiilleen.

Ihana Pirkko, älä ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot! Tuot iloa ja valoa aina sinne, minne ikinä meetkin! Älä anna kateellisten ja ilkeiden ihmisten asettua esteeksi mihinkään asiaan jota rakastat ja teet sydämestäsi!

Nuoret miehet ja naiset samaan tupaan? Syntyvyyden lisäystä vai lisää miituu- käräjöintiäkö tavoitellaan?

Menepä noutamaan mummeli painavine laukkuineen matkakeskukselta, saapuu linja-autolla. Kuinka ollakaan, et pääse lähellekään, kun autoa ei saa mihkään parkkiin. Mummeli raahaa painavaa laukkua 200 metriä. Täysin susi koko paikka!!

Hallituksen toimet ovat aina vain parempia. Ensin valtaisat avustajalaumat, nyt miljoonalla tarpeettomia autoja. Lopulta varmasti punavihreätkin luomet avautuvat ja ymmärretään vaihtaa maalle talouden realiteetit huomioiva hallitus.

Pitäisikö Suomalaiset orpolapset ja muut vähäosaiset kierrättää Kreikan kautta?

Vuohelan Herkku laittoi markkinoille puolivillaisia tuotteita eikä kuunnellut kuluttajaa. Joten tulos oli arvattavissa. Keliaakikot ovat tarkkoja siksikin että tuotteet ovat melko hintavia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. 29.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 27 - epidemiatilanne ollut viikonloppuna rauhallinen
 2. Poliisi tarkisti yli 16 000 ajoneuvoa Uudenmaan-valvonnan ensimmäisenä päivänä – "Joukossa on ollut sellaisia, että vähän kuin kokeillaan"
 3. Henkilöauton kuljettaja ajoi kahteen otteeseen läpi poliisin tiesulusta - poliisiauto suistui takaa-ajossa tieltä katolleen Orimattilassa
 4. Lahden Talojen senioritalossa Kerinkalliossa asuva Milla Scott on huolissaan koronaviruksen leviämisestä yleisissä tiloissa – "Pitäisi tehdä enemmän"
 5. Rattijuoppo törmäili kaistaa vaihtaessaan Lahdessa
 6. Kotona leivotaan nyt paljon pullaa ja muutakin – katso ESS:n lukijoiden kuvat ihanista leipomuksista
 7. Lukijalta: Hanhia rääkätään tahallaan puistoissa
 8. Portit auki – kummankin puolen Kimolan sulkua pannaan paikkoja kuntoon matkailijoita varten
 9. Maakuntarajan sulkeminen sai joidenkin hulluuden kukkimaan - ensimmäinen päivä Levannon tarkastuspaikalla Nelostiellä sujui pääosin rauhallisesti
 10. "Söin väkisin, vaikka ei ollut nälkä eikä tehnyt mieli" – Henriikka Pitkänen, 33, opetteli personal trainerin avulla uudet ruokailutottumukset, laihtui ja rakastui amerikkalaiseen jalkapalloon
 11. Lukijalta: Koronavirus pakotti heittämään vanhat toimintamallit äkkiä romukoppaan
 12. Kisajärjestäjiä koetellaan kovin autourheilussa Lahden seudulla – ensin leuto talvi, nyt korona
 13. Lukijalta: Kaupungin hankkeissa ja henkilöstössä on paljon löysää
 14. Vesilinnut pääsevät syksyllä omaan kotiin – Heinolan Lintutarhalle rakennettavassa talossa on 450 neliötä ja erikoinen viherkatto
 15. Ira Blomberg-Kantsilan kolumni: Uimahalliuskovainen väijytti minut – ja vieläpä lähes alastomana

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. Henkilöauton kuljettaja ajoi kahteen otteeseen läpi poliisin tiesulusta - poliisiauto suistui takaa-ajossa tieltä katolleen Orimattilassa
 2. 28.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 26 - yksi keskussairaalan potilas altistui tartunnalle
 3. Uusimaa eristetty: Poliisi tarkastaa Nelostien liikennettä Orimattilan rampilla - katso video
 4. 29.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 27 - epidemiatilanne ollut viikonloppuna rauhallinen
 5. Kotona leivotaan nyt paljon pullaa ja muutakin – katso ESS:n lukijoiden kuvat ihanista leipomuksista
 6. Kaksi hukkui Asikkalassa
 7. Milloin hoitoon? Näin toimit, jos sinulla on flunssan oireita ja epäilet saaneesi koronavirustartunnan - katso kaavio
 8. Näin rajan kiinnilaittamista valmisteltiin Uudenmaan ja Päijät-Hämeen välillä – katso kuvat
 9. Poliisi käännytti aamuyhdeksään mennessä 121 ajoneuvoa Uudenmaan tarkastuspisteillä
 10. Koronavirustartuntojen ehkäisy: 10 ohjetta, joita jokaisen on nyt syytä noudattaa
 11. Mies tankkasi bensaa ja juomaa Hartolassa – ei rahaa maksaa
 12. Maakuntarajan sulkeminen sai joidenkin hulluuden kukkimaan - ensimmäinen päivä Levannon tarkastuspaikalla Nelostiellä sujui pääosin rauhallisesti
 13. Lukijalta: Yli 70-vuotiaat aiheetta koronakohun keskellä
 14. 27.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 23 - hoitajia ja lääkäreitä karanteenissa työntekijän tartunnan takia
 15. Helsinki-Vantaalle saapuneista matkustajista muutamilla ilmennyt oireita

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.