Näppis: Mistä tietää, että on tullut vanhaksi: lääkärissä ei tarvitse heittää mitään pois päältään! Gynekologilla ehkä sentään jotakin!!

Mistä tietää, että on tullut vanhaksi: lääkärissä ei tarvitse heittää mitään pois päältään! Gynekologilla ehkä sentään jotakin!!

Tulevalle Liiga-kaudelle hankin KooKoon kausikortin, kummallekin hallille sama matka.

Pelicans teki oikein myydessään kärkipelaajat muualle. Tällä pelastettiin ensi kauden pelaajabudjetin pysyminen kohtuullisella tasolla. Ja kausarin ostan ensi kaudeksikin!!! T: Pelicansin kannattaja nyt ja ikuisesti.

Etlari, lopettakaa nuo Positiivarin slougan-riimit, herättää myötähäpeää, joutavia itseselvyyksiä. Antaa lehdestä mielikuvan, että mainosmyynti ei enää kasva, taloudellisesti antaa myös huonon kuvan liiketoiminnasta, humanistit eivät kasvata liiketaloutta!

Ei se maatalousyrittäjän työ niin raskasta ja sitovaa olekaan, vielä ehtii sivussa hoitamaan 4-6 vanhusta! Nykyajan huutolaiset.

Vesijärvenkadulla voisi seurata nopeusrajoituksia ja miettiä, miten jalankulkijoiden turvallisuutta voisi muutoin parantaa.

Toimittaja Janne Urpunen: eiköhän kuuluisin tonttilalainen musiikintekijä ole kuitenkin Jare Cheek Tiihonen.

Keskusta on nykyään turha puolue, liittyisivät Kokoomukseen. Laittaa nyt Sipilä taas johtamaan työllistämiseenkin liittyvää ryhmää, kun juuri lakkoillaan ja puretaan hänen johdollaan aiemmin tehtyjä mokia.

Ihmettelen tuota Hykyn toimintaa. Valitetaan rahapulasta ja heti perään ollaan ostamassa mm. sairaalaparkkia. Mitä vielä tuleekaan. Mahdollisesti jo suunnitellaan sairaalan korjaustarpeita kun niitä kuitenkin löytyy kun työt on tehty. Hölmöläisten touhua.

Eikö hyvä veli-käytäntö ole jo aikansa elänyt, Keskusta? Puolueen kautta on nuorempien politiikkojen toki ollut helppo päästä merkittävään asemaan (ja kovapalkkaiseen) yhteiskunnassa. Kansan asioita tulisi hoitaa eikä omia.

Milloin Orimattilassa on laitettu kolmio Viljamaantien risteykseen Artjärven suunnasta tuleville? Uutinen ESS:ssä 18.02.2020.

Ei kemia, ei edes alkemia riitä, jos vastassa on empatiakyvytön psykopaattinarsisti, patologisella valehtelulla höystettynä. Tämä julkihäpeämätön häirikköelostelija on pesiytynyt kaupunkiimme. Käyntikorttikin heti tarjolla. Ja aina vaan löytyy alttiita uhreja. Näin kerrotaan. Voihan elämän kevät!

Karisma olisi niin mukava ja hyvä liikekeskus, jos siellä olisi myös S-market ja Lidl.

Lahden keskustan kehittämiseen ei tarvita Vuoksenkadun tunnelia. Autojen nopeudet 30 km/h koko keskusta-alueella ja liikennevalottomat suojatiet pois. Turvallisuus syntyy yksinkertaisin keinoin.

Eihän Miekkiön kouluun edes mahtunut lopuksi kaikki ala-asteluokat saati lisää lapsia ja muutenkin oli epäkäytännöllinen nykyaikaan eikä laajentaminen voinut tulla kyseeseen. Ja ihan samat kiusaamis- jne. ongelmat oli kun muualla.

Kiitos Hollolan kunta Paimelan koulun pelastamisesta. Mahtava uutinen. Kyläläiset ovat onnesta soikeana. Myös vaaleissa muistamme varmasti ne nimet, jotka puolivat koulun säilymistä. Kiitos!

Miksi suomalaisen on haettava kymmeniin työpaikkoihin eikä saa työtä ja sitten puhutaan että työvoimaa puuttuu?

Korona-virus-epidemia on osoittanut, että harva asutus, pienet hoito-, koulu-, matkustus- ja kauppayksiköt ovat turvallisempia.

Hiljaa hyvä tulee, näin ehkä ajattelee Jukka Ottela Lahti Energiasta.

Viisikon punavihreiden opetusministerin ja sisäministerin hellimä kannabis kiinnostaa jo yläkoululaisia, joko syksyllä automaateissa tarjolla?

Kepulaisen Anne Bernenin sotkiessa taxilait suurin osa taximiehistä äänestää persuja.

Eipäs mollata Ollia, Juhalla matkaa tasolle missä Olli liikutteli syvimpiä tuntojamme omana itsenään! Levätköön rauhassa ja kauan eläköön laulunsa.

Jalkaranta on jo nyt niin sumputettu liikenteellisesti, että kauppareissut suuntautuvat nykyään täysin Hollolaan.

Kyllä hymyilyttää paljon, kun pipipää kyttää puhelinta. Että missä on käyty ja kenelle on soitettu. Älä huoli kyllä tiedetään. Hanki elämä.

Persuja morkataan, etteivät ole saaneet mitään aikaan. Jos muut sulkevat ulos vaalien toisiksi suurimman puolueen lapsellisella "me ei leikitä teidän kanssa"-meiningillä, ei ole mahdollistakaan. Vihervasemmiston käsitys demokratiasta muistuttaa Neuvostoliiton "sananvapautta", joka tulee kääntymään itseään vastaan.

Oletko joskus tavannut tämän naisen jonka nyt haluaisit tavata?

Mitä järkeä on näyttää viikottain tuntikaupalla norjalaisten hiihtoa telkkarista?

Kiitos kaupungille, kun se poisti eteläiseen Launeen kevyenliikenteen väyliltä ajoa haittaavat esteet. Voisiko kaupunki vielä päällystää Talvikintieltä Tulikukankadulle vievän kevyenliikenteen väylän, niin säilyisivät kananmunat paremmin ehjänä takakontissa.

Ilmoita sitten, kun lähdetään kauas pois lämpimään. Katsotaan siellä, miten kilometrien välimatka onnistuu paikan päällä.

Orimattilan terveyskeskus, suojatiellä kaaharit meinaa ajaa jalankulkijan päälle, harva antaa tietä, taajama-aluetta 50 km/h nopeusrajoitus alueella, ei auta mitään.

Hevonen "puskan" kuvassa, surullinen näky. Kireä riimun painauma päässä ja koko suunseutu kärsivän näköinen, tuli paha olo.

Vanha kunnon talo: tiiltä ja valettu 60 v sitten, laaja usean taloyhtiön korttelin nurmipiha imee vettä, putket ja sähköt just uusittu, oma tontti!

Ennen keskustan 100 milj. e katumuutoksia laittakaa huumehommat ja liikennekuri kuntoon. Palkatkaa huumekoira ja poliisi kiertämään kouluja, kauppakeskuksia ym. ja ennakkoon ilmoittamatta.

Henkilöllä, joka fanittaa Tempation Islandia tai Eksä Rannalla-tyyppistä huttua, ei mahda olla kaikki palikat kasassa. Tv-tarjonnan pohjasakkaa, huh.

Poliisilla on varmasti paras tietämys ja näkemys kannabiksen ym. huumeiden haitoista mutta poliisien päälliköllä, sisämin. Ohisalolla, on eriävä mielipide asiasta. Hän hyväksyisi kannabiksen laillistamisen. Outo tilanne.

Kumma juttu kun ei ole varaa vaatteisiin.Pitää kulkea työvaatteissa pitkin poikin.Varmaan nukkuessa ne ovat päällä.

Ohhoh, livechat.fi kuvat saisi hävitä telkusta eli näkyvät jos tippuu sinne kaukosäätimen guide-selauksesta, tv Philips v 2008, ulkoisella antennilla.

Mä tein sen: kasvatin java-taulukkoo ja hyvin toimii heti ekalla kerralla. Jeee

Orimattilan kaupungissa on hymy herkässä. Tietämätön Hollolan kunnanhallitus ohjaa kierrätyspuiston oheen investoivat yritykset, ja niiden työpaikat Orimattilaan. Kierrätyshän ei ole taantuva teollisuuden ala.., vaan kasvava.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.