Näppis: Viimeistään toinen sukupolvi on saanut saman koulutuksen kuin kantaväestö ja maksaa veronsa ja elämänsä.

Maahanmuuttajien saamat kotouttamistuet ja toimeentulotuet kiertyvät kaikki kulutukseen ja hyödyntää mm. täten elinkeinoelämää. Viimeistään toinen sukupolvi on saanut saman koulutuksen kuin kantaväestö ja maksaa veronsa ja elämänsä.

Meillä on omasta takaa paljon huostaan otettuja lapsia ja huutava pula sijaisvanhemmista, minneköhän Al Holin lapset on tarkoitus sijoittaa?

Onko Hollolan kunnalla jo ostaja Paimelan koululle? Seuratkaa rahaa, vanha viidakon sanonta!

Koronavirus pelastaa maailman: haitallinen lentoliikenne seis, kiinalaiset karanteenissa ja markkinatalous köhii.

Miksi Cittarin kahvila on pilattu, kun kahvia saa vain korttimaksulla? Moni kääntyy noituen pois, kun jää kahvitta eikä ole sämpylöitä eikä voileipiä kuin ennen. Siis Launeella.

Lahtelaisten hodarirahat lahjoitetaan Hollolaan. Onpa höhlää.

Kirkolliskokous, miten toteutatte Raamatun sanaa, "nainen vaietkoon seurakunnassa." Vai onko tarkoitus eksyttää kansa pois Jumalan tahdon tieltä?

Aurakuskit paikkailemaan maanteitä, jos aika käy pitkäksi.

Voi sinua... Itse asiassa et näytä tietävän yhtään mitään. Ja parempi niin. Vähän hymyilyttää...

Aleksin yli menevä silta sais olla kaareva ja lasiseinäinen. Se olis kaunis!

En tunnistanut kuskia etten vaan vilkuttele väärille mammoille. Olisi aika tapaamiselle!

Sotilaspassissani v.1961 sanotaan, että jokainen mies on asevelvollinen. Nyt uutisoitiin joka kolmannen jättävän sen väliin. Miten tämä repsahtaminen on mahdollista?

Joku kysyi, miksi kaiken pitää aina olla niin suurta. Menepä matkakeskukseen noutamaan tai viemään jotakuta junalle. Olet päässyt söpön pienelle, "suunnittelijoiden" huolellisesti miettimälle nukkekodin parkkialueelle. Nauti tunnelmasta!

Hyky mainostaa itseään perhekeskeisenä työnantajana. Sitten kun sairastut eipä ole perhekeskeisyydestä tietoakaan!!

AY-liike solidaarisuutta! Jäsenmaksut ja ammattiliitot verolle. Näin voidaan rahoittaa tasa-arvoerät !

Kiitos nukketeatteri-esityksestä ihana Pirkko! T. Fanisi

Hirvee Hollola, teiden ja katujen varret täynnä huoltoasemien raatoja, tyhjiä kauppapaikkojen jämiä, saadaanko jatkoksi tyhjiä koulurakennuksia, hirveetä!

Vyk:n remontin kannattajat. Oletteko opiskelleet sadeämpärit pulpetilla? Minä olen. "halpaa" remonttia tehty niistä ajoista asti eikä ong. näköjään ole hävinnyt minnekään. Ei remontille!

Olethan jo päivittänyt suomalaisen smooltook ilmiön eli "ja tota" - aina silloin kun vedät henkeä? Varsinkin jos pääset TV-ohjelmaan mukaan!

Anna-Mari Raaska (YLE-Häme) luulee että uniapnea on vain miehillä? Hän tiedottaa radiossa että rakkaat herrat – menkää uniapneatestiin!

Mamman pitäisikin suuttua mulle tulisesti, voidaan lähteä kauas pois nuolemaan haavoja.

Surrealistinen karnevaali herätti tunteita laidasta laitaan – kolkon synkästä kammottavuudesta herkkiin sielun pysähdyttäviin kyyneliin. Olo jäi lopulta aika sekavaksi. Tällaiselta kulttuurielämykseltä olisi odottanut enemmän iloa, riemua ja sävelten raikkautta.

Onko YLE tervejärkisten käsissä ollenkaan kun sieltä on saanut sähköiskua sekä radio- että tv-ohjelman muodossa ?

Jouduin valitettavasti todistamaan helsinkiläisessä cafe Ekbergissä että pöytäkeskustelua tultiin varta vasten seläntaakse kuuntelemaan.

Eikö näille katujen leventäjille/kaventajille riittäisi töitä muualla kuin keskustassa, kun monet tiet ovat aivan kuoppaisia ja huonoja ympäri Lahtea. Kun heille tuntuu olevan pakko löytää töitä! Ei sille sakille koskas tarjota esim lomautuksia, vai?

Turha Pelicansin on puolustella pelaajamyyntiään. Enemmän seura menetti rahaa, kun ei päässyt pudotuspeleihin sekä pilasi seuramaineensa.

Omat koirat purivat. Kukaan Tiilikankaan alueen valtuutetutuista ei pitänyt oman koulun puolta. Eipä enää kannata äänestää oman alueen ehdokkaita, ei ainakaan näitä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.