Näppis: Maahanmuuttajia: Fazer, Paulig, Stockmann, Gutzeit, Finlayson, Hartwall, Sinebrychoff... eivätköhän nuo muutaman euron Suomeen jättäneet.

Sinä, joka ihmettelit maahanmuuton tulopuolta: kenen pitämässä paikassa viimeksi söit kebabia? Romppaisen?

Ismo Rautiaiselta hyvä kannanotto vanhustenhoitoa kosk. haastattelussa, joka oli ESS:ssä ti 11.2. Useat muutkin asiantuntijat, kukin tahollaan, ovat samalla kannalla. Rahaa ja käsiä kotihoitoon! Pois politikointi! 82 v. vanhus

Surullista. Tiilikankaan kaikki omat valtuutetut äänestävät oman koulun lopettamisen puolesta. Olemmeko äänestäneet näin väärin. Tosin valtuutetut ajattelevat, että me äänestäjät emme ymmärrä mitään. Hollolan virkamiehet ja päättäjät painaneet paniikkinappulaa. Mitä seuraavaksi?

Suomessa ei ole työvoimasta pula, vaan siinä vika kun ei osata työllistää.

Kiky on torpparikontrahti, isäntä määrää renkinsä ilmaistöihin...kuule, voin maksaa tehdystä työstä tuntipalkan, jätetään pois pekkaset ja arkipyhät ym vapaat ja hoida palkastasi ite veronmaksut ym maksut. Mulle halvempaa ja helpompaa. Olen samaa mieltä, kiky turha juttu.

Mies varastaa vuoden aikana 23 kertaa lonkeroa ja puhutaan näpistelystä. Termeillä jo voitais vähentää rikoksia. Kun syytettäisi 23 rikoksesta. Ei muuta kun näpistelemään kaupasta mitä tarvitsette. Oho, unohtu rahapussi kotiin, käynpä näpistelemässä iltalehden kotiin mennessä.

Ulla Vaara kirjoitti täyttä asiaa. Suuruudenhullua ja täysin tarpeetonta lahtelaisten veronmaksajien rahojen tuhlausta. Äly hoi - älä jätä!

Hieno viesti Ulla Vaara, ei mitään järkeä vekslata bussien toimivaa torikiertoa. Keskusta kuolee, satavarma. Puhumattakaan Vuoksenkatu suunnitelmasta. Se on aivan älytön, Lahti on harjujen ja mäkien kaupunki, niin se vain on ja liikenne on toiminut jo yli 100 vuotta. Ruuhkista on turha puhua. Ottakaa hyvät ihmiset nyt kantaa Lahden puolesta.

Mutta torpparit keskenään sopivat isännälle sellaiset päivät. Ettekö vieläkään tiedä toverit että itse keksimme kikyn.

Rotatkin ymmärtävät jättää uppoavan laivan. tv. negatiivarit

Täysin järjetöntä verorahojen tuhlausta Hollolassa pitää 5 koulua toiminnassa muutaman kilsan etäisyydellä toisistaan! Lapsille tekee vaan hyvää kipittää kouluun, irrottautuvat ehkä kännyistä ja hyötyliikuntaa koulumatkasta.

Hiihtourheilu pysäyttää ilmastonmuutoksen. Lumet tykitetään, vesi ja sähkö. Dieselkoneet jauhaa yöt latuja, akrikaaatit jauhaa sähköä valoon, voiteluun, jne. Hölmöläisten hommaa.

Mitä tämä Suomen paskarinki oikein meinaa ? Aina kun mä menen jonnekin niin mua kytätään. Lehtienkin paikannuksen olen ottanut pois päältä.

Asunnon hankkijan kannattaa ottaa selvää jos huoneistossa on huoneistokohtainen LTO-ilmastointikoje - kuka maksaa LTO - kojeen sähkön. Tuloilma pitää lämmittää ja koje vaatii vuosittaista huoltoa.

Suuret kiitokset Sinfonia Lahdelle Bond- konsertista! Kyllä taivutte moneen tyyliin ja aivan fantastisesti. Samoin Diandra. Ja kap.mestari. Olemme ylpeitä teistä! Kyllä Suomessa osataan.

Hyvässä taloyhtiössä kilpailutetaan yhtiölaina, vakuutukset ja huoltofirmat, jätehuolto ym. Leuto talvi on myös säästänyt rahaa taloyhtiöiden lumenauraus- ja lämmityskuluissa, joka seikka vaikuttaa positiivisesti tulokseen.

Olipa hyvä juttu yliluutnantti Kettusesta! Toimittaja Terhi Nevalainen antoi haastateltavan äänen kuulua upeasti. Lisää tällaista sisukkuutta ja uskoa tulevaisuuteen, sekä huumoria elämään.

Kumma kun mikään kaupunki ei rakenna pilvenpiirtäjiä koulujen viereen, jotta kaikkien lasten vanhemmat pääsisivät asumaan koulujen viereen, ovathan niin tavattoman tärkeitä asukkaita...tosiaan ovat vaan rasite loputtomine vaatimuksineen.

Herätys ihmiset, älkää tuhotko omaisuuttanne jonkun helppoheikin takia. Merivesi on jo nousussa, kohta koko pk. seutu on asunto-ostoksilla Lahden seudulla, silloin kaupaksi käy ladotkin. Pingviini hikoilee jo. Rauhassa vaan odotellaan.

Otetaan mieluummin orpolapsia Suomeen kuin tuhansia koiria vuosittain. Huumejengit koirabisneksien takana.

Kiky ei ole torpparikontranti, sillä torppari maksoi työllä tai tuotteilla vuokraa sovitusti torpastaan, ei myöskään ollut ilmainen renki. TS

Olisikohan jo aika laittaa joku kiertoon sieltä Pelicansin "kravatti" joukosta. Hehän kuitenkin viimekädessä vastaavat tuosta touhusta. Ei taida löytyä ottajia.

Ei kai kukaan kuvittele että vanhoissa okt/krs asunnoissa olisi jotain vanhuudenturvaa. Niissä pakko asua kun ei niille ole vaihtoehtoa.

Iivo onko huollon vika niin liukkaat sukset ettet pysynyt pystyssä.

Lahti on niin etelässä, että turha tällä on järjestää hiihtokisoja. Luonnonlunta ei ole. Tykkilumen tekeminen maksaa. Verorahoilla pidetään yllä kaupunkimme mainetta "hiihtourheilukeskuksena".

Ava-kanavalla oli viesti "Olen matu Nakkilasta, suomalaiset tyhmä kansa, saan rahaa eikä minun tarvi tehdä mitään." Tosi on.

Onko naisilta kysytty halukkuutta kaavailtuihin yleisiin kutsuntoihin? Äiti-Rauha

Ilahduin suuresti, kun sunnuntain lehdessä oli tammikuun säätilasto. Olen seurannut tilastoja kymmeniä vuosia. Ehdin jo olettaa, että tilastointi on lopetettu.

Sosialidinosaurus (sd) Ulla Vaara heittäytyy Keski-Lahden kehittämisen jarruksi ja esittää jalankulkijoiden piilottamista Vesijärvenkadun alle.

Pena, eläkemies. Heinolasta. Kiitos ystävänpäiväkortista!

Mitähän ihmettä omenahotellissa tapahtuu kun pikkutyttöjä menee sisään nuorten miesten kanssa. Ei ihan selvin päin ole. Eikö kukaan valvo kyseistä paikkaa?

Ei naiset sen röyhkeämpiä ole kuin ennenkään. Nyt kohteena on myös miehet. Siitäs saatte! Niin vastataan, kuin huudatte.

Kyllä maailmankuvaa voi laajentaa muutenkin kuin varusmiespalvelulla!

Hiihtoniilot, tervemenoa poronhoitoalueelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu