Näppis: Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!

Mitä yhteistä Gigantilla, XXL:llä, Powerilla ja Bauhausilla? Taitaa vain työntekijä maksaa veroa Suomeen. Ei paljoo taida yhteisöveroa maksella tähän maahan. Suosikaa kotimaista!

Yhteiskunnan rahat loppuvat. 50v. kuluttua (aikaisemminkin) katastrofi. Vielä on mahdollisuus korjata asiat, jos oikeasti halutaan. Asioiden on muututtava vaikka se sattuu. Myöhemmin se sattuu kuitenkin ja vielä enemmän. Nyt jalat maahan ja maalaisjärki käteen.

Toivoisin varsinkin nuorille poliiseille asennekasvatusta ja tapoja! Emme me kaikki ole rikollisia! Me veronmaksajat kuitenkin heidän toimintansa! Välillä toiminta vaikuttaa villin lännen toiminnalta!

Nyt oli johdatusta ilmassa, kun linnunauttajanaiset löysivät Axelin! Kiitoksemme heille! Terveisin Axelin kaverit naapuriorrelta!

Olipa ovela veto Salpatuulelta hakea ensin rakennuslupaa "vain" yhdelle tuulimyllylle Hollolassa. Onneksi sijainti on sellainen, että lahtelaisetkin pääsevät nauttimaan tuulimyllystä.

Voi mikä itku Hollolassa Hälvälän, Tiilikankaan ja Paimelan lakkautusuhasta. Ymmärtäkää faktat ja taloustilanne, on tässä muuallakin kuljettu kouluun useita kilometrejä. Kuinkas monta lähikoulua Lahdesta löytyy?

Ethän tuo taaperoasi sairaalan lattioille konttaamaan, pöpöt eivät näy!

Lahti Energiasta osakeanti lahtelaisille. Ostaisin!

Ja näin siinä käy. Nopeat junat Helsingistä Tampereelle ja Turkuun. Nopea itärata Helsingistä Porvoon kautta Kouvolaan. Sitten lopuksi museojuna Lahteen. Tätä se on kun poliitikkomme eivät yllä edes piirikunnalliseen tasoon ja istuvat bussissa samaan suuntaan.

Mikä on merkittävin muutos tai aloite jonka nämä ylistetyt perussuomalaiset ovat saaneet aikaan?

Miksei kukaan puhu asioista niiden oikeilla nimillä. Tässä ajassa olisi syytä pohtia syvemmin, mistä työuupumus ja masennus johtuvat. Oikeistovetoinen politiikka on lähes yksinomaan sysännyt tuottavuuden kasvuodotukset työntekijöiden hartioille. Liian tiivis rakentaminen ja ihmisten sullominen pieniin asuntoihin nakertavat viihtyisyyttä. Toivomme tämän hallituksen onnistuvan luomaan oikeudenmukaisempaa politiikkaa.

Blondi kysyy kieli poskessa: kulkeutuuko korona-virus kiinalaisten ruokatarvikkeiden ja muiden tuotteiden mukana? Ei varmaankaan, mutta olisiko viimein aika herätä suosimaan kotimaista aidosti? Maapallo kiittää.

Suurkiitos Leena Sorvalille osuvista mielipiteistänne. Hyvä kun joku kertoo millaista on olla yksinäinen pieneläkeläinen. Voimia kaikille toivoo yksi samanlainen!

Ystävyydessä on kyse oikeanlaisesta kemiasta, samoin kuin romanttisissa suhteissa. Sen vain tietää, kuka on itselle se oikea ystävä. Hyvää ystävänpäivää.

Ei kannata Pelsujen kusettaja kausareita ostaa ensi kaudeksi.

"Ihminen on luonnon tuhlaajapoika: alati uskoton ja alati katuvainen. V.A. Koskenniemi

Sipilän sote kaatui ja taxi-uudistuksesta tuli susi kun politiikoilla oli trumppimaiset luulot osaamisestaan ilman päteviä avustajia.

Sinä joka näppiksessä kirjoitit Kela-taksin sairaalasta poislähdön odottelusta. Mene Kelan sivuille taksimatkoihin ja matkojen yhdistely: tästä syystä voi joutua odottamanaan taksia, koska kyytejä joudutaan yhdistelemään jolloin yhteiskunta säästää. Edellispäivänä klo 14 tilatut kyydit on pakko tulla ajallaan t. suhari

Meneekö pääministerin mielestä keskustelu "liian paksuksi" heti kun oppositio on hänen kanssaan jostain asiasta eri mieltä?

Etlarin sudukot on vaikeutuneet nyt niin, että ilman ratkaisun apua ei pärjää, joten niitä ei enään haluta ratkoakaan. Joten toivotaan että joskus saataisiin vanhoja takaisin

Sinä puhelinhäirikkö... päivin öin... olen antanut asian virkavallan hoitoon.

Nopeasti on unohtunut vihervasemmistolta Turun ja Oulun tapahtumat kun turvapaikkaturistia taas tänne ollaan hakemassa! Ankkuri "lapsista"ollaan muka huolissaan.maassamme on jo 7-10 tuhatta kuokkavierasta!

Voi sinua... Tiedän kyllä että pidät yhteyttä mieheeni. Ei haittaa. Vähän naurattaa.

Piti säästää: vähennettiin opettajia, hoitajia, poliiseja, vuodeosastot lopetettiin. Missä rahat? Pieleen meni, ennen kaikki oli paremmin.

Hei naapuri, eikö masennus jäänytkin vähemmälle juuri niiden jouluvalojen ansiosta kun tuo taivas on ollut niin paksussa pilvessä.

Pelsujen pomojen bonukset olis jääny saamatta ilman pelaajien myyntiä !

Kiva kun ns.sukulaiset ei keksi keskenään mitään muuta puhuttavaa ku meikäläisen asiat. Ei muka kiinnosta! Sit viel ne tollot pitää mua ihan toopena. Ei voi ku naureskella.

Pelicansin urheilutoimenjohdon olisi syytä tunnustaa virheensä ja kannattajien pettäminen sekä erota tehtävistään.

Tarvitaan ruokakauppa (L...) Matkakeskuksen uudisrakennuksiin, jotta lähtijät ja tulijat voivat ostaa kätevästi ruokaa mukaan töihin ja palatessa kotiin.

Juha Tapiola ja Hannu Mäkinen eivät levitä harhakuvia/valetietoja vaan ovat ennen kaikkea realisteja.

Jos Lahti Energian arvo on 1,2-1,5 mrd e ja omistajan saama tuotto 23 Me, niin on edesvastuuto ta pitää tuollaista tuottamatonta omaisuutta asukkaiden riesana.

Prätkäkundi on sexy! Terv. Nahkapukuinen Nainen

Tiedossa on kuinka Esa-jakelulla on kova pula hommansa tunnollisesti hoitavista varhaisjakajista. Silloin ei pitäisi johtoportaan käyttäytyä halveksivasti ja vähätellen pitkäaikaisia jakajiaan kohtaan jotka omia oikeuksiaan peräävät!

Kun mies ei pärjää, hän huorittelee. Kun nuori mies ei pärjää, hän kilpailee hyvistä töistä mustamaalaamalla uhkana kokemiaan naisia koipea pitkin.

Kun ite siirryin tusinatöistä vt päällikön paikalle ja 1990-luvun lopulla Kasarmintorille, voimakas huorittelu ja mustamaalaus alkoivat välittömästi.

Nyt on vaan niin että mun pomoni ovat olleet todella älykkäitä ja viitanneet kintaalla muahuorittelulla savustaville pikkupojuille ja rouville.

Mun kohdalla kävi nääs siten että kun en piittaa jatkuvasta huorittelusta mun pomot tajusi mun ylivoimaisen stressinsietokyvyn ja sain tosi hyviä töitä.

Mä pääsin vuosikymmenen ajaksi t&k hankepääliköksi, mä ravasin vuosikymmenen ajan Euroopan ja Norfolkin kokouksissa ja työt parani vaan koko ajan.

Mun ESJA on edelleen sama ja työt vaan paranee. Niin että mun kohdalla nää huorittelevat pojut on erehtyneet pahasti, he ovat ite niitä vaimonpettäjiä.

Muutettuani Lahteen, olen tutustunut pariin parturi-kampaamoon. Nyt ns. kyrsii. Yksinkertainen naisten hiustenleikkaus, johon vinkkinä pari valokuvaa mukana. Lopputulokset hirveitä. Mikä on, ettei edes voi sanoa, jos ei osaa. Nim. Itkettää

Mutta ei nää huorittelevat miehet tajua että työelämässä ei päde huutelevien pojujen säännöt. Mä sain työstäni sotilasansiomitalin ja huollon ristin ym.

Ystävänpäiväiltana mietin. Ihana viestittää sanoja ja kuvia sekä saada heti takaisin sydänvastauksia ja kuulumisia. Onnellinen myös naapurieukkojen (ryhmä)viesteistä sekä kukista. Pärjäsin minä ainakin ilman postia. Tosin kortit on aina ihania. T. Älykännyeläkeläinen

Olipa ystävä. Siis oli. Kuoli. 52v. Ei juonut, polttanut. Söi terveellisesti, urheili. Hoikkakin oli. Ja oli perhe. Oli onnellinen. Kuoli maksatautiin. Kai se syöpä oli. Ei mene aina tilastojen mukaan tämä elämä.

Ohisalo sekä Haatainen esim. kannattavat työperäisen maahanmuuton vauhdittamista. Antais nyt ensin työtä Liipolassa asuvalle aikuiselle lapselleni, joka ei ole mistään muuttanut, vaan ikänsä asunut tässä maassa.

Toivottavasti koko Suomen hallitus ja eduskunta ovat katsoneet torstaina 13.2. tai katsovat areenasta yle tv1:n dokumentin Ulkolinja: Seksikauppaa Irakissa !

Päätoimittaja vois joskus Laisin kirjoitelmia, usein törkeitä ja loukkaavia. Tämä ei liity tapaus Aaltoseen millään lailla!

Siis Olli tulkitsija? Sama monotooninen laulutapa? Kyllähän se on Juha Tapio, joka lauluja tulkitsee, jotain rajaa sentään.

Turhaan tämä lahtelainen rääväsuu kaupunginvaltuutettu täällä kitisee maineestaan, kun ei ole alkeellisempiakaan käytöstapoja. Ulos pitäis viskaista koko huutaja!

Älä vaan tervehdi, jos joskus joudutaan vielä jossain törmäämään. Mamma voi vaikka suuttua.

Kadun pätkällä, jolla asumme on parikymmentä taloa joiden pihat on kesät talvet hoidettu hienosti paitsi yksi on täysin hoitamatta näyttää romuvarastolta. Olemmekin antaneet sille nimen Ryysyranta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. 30.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Yksi uusi tartunta, seitsemän potilasta sairaalassa
 2. Säiliöauto kaatui pellolle Heinämaantiellä Lahdessa, tyhjennys- ja nosto-operaatio haittaa edelleen liikennettä
 3. Apotin tuottanut Epic hävisi kilpailutuksen – Cerner toimittaa jättimäisen tietojärjestelmän neljälle sairaanhoitopiirille
 4. Moni apteekkari elää nyt kuluttavia aikoja – muutoksia toimintaan on tehty jo esimerkiksi Lahden Keskusapteekissa ja Ykkösapteekissa – "Ensimmäisen kerran yöunet menivät toissa yönä"
 5. Kurkkiiko nalle ikkunasta? Lähetä kuva ESS:lle
 6. Uudenmaan raja Nelostiellä ruuhkaantui työmatkaliikenteessä – katso video Lahdenväylän tarkastuspisteeltä
 7. Miksi Singapore torjui koronan muita paremmin? "Johtaminen ja ohjeiden toimeenpano ulottuvat aivan ruohonjuuritasolle", sanoo maassa vuosia asunut
 8. Päijät-Hämeen Ateriapalvelut pinnisti viime vuonna voitolle
 9. Kinos-yhtiö pitää kiinni Ranta-Kartanon viihdekeskuksen aikataulusta Lahdessa – "Koronalla todennäköisesti aika vähän vaikutusta"
 10. Mies hurjasteli törkeää ylinopeutta poliisin tutkaan Kärkölässä
 11. Lähihoitaja Tytti Söderlund-Syrjälä tekee osa-aikatyötä syöpäosastolla – työ on rankkaa, ja rahat ovat usein vähissä: "Pitää miettiä tarkkaan, mitä kaupasta ostaa"
 12. Peruttu ja siirretty on aiemminkin – viisi poikkeustilannetta, jotka ovat järisyttäneet urheilutapahtumia
 13. Lukijalta: Antakaa arvostusta ja eläkettä kotiäideille
 14. Vuorotteluvapaa oli asikkalalaiselle Hanna Rossille henkisesti rikasta aikaa ja mahdollisuus kokeilla uutta
 15. Lahden Sylvia-koti avaa syksyllä erityislapsille suunnatun lastensuojeluyksikön – "Tällaisellekin toiminnalle on kysyntää"

Näytä lisää

Luetuimmat

 1. 29.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 27 - epidemiatilanne ollut viikonloppuna rauhallinen
 2. Pesuhuoneessa syttyneestä tulipalosta huomattavia vahinkoja Lahdessa
 3. Henkilöauton kuljettaja ajoi kahteen otteeseen läpi poliisin tiesulusta - poliisiauto suistui takaa-ajossa tieltä katolleen Orimattilassa
 4. Kotona leivotaan nyt paljon pullaa ja muutakin – katso ESS:n lukijoiden kuvat ihanista leipomuksista
 5. Säiliöauto kaatui pellolle Heinämaantiellä Lahdessa, tyhjennys- ja nosto-operaatio haittaa edelleen liikennettä
 6. 30.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Yksi uusi tartunta, seitsemän potilasta sairaalassa
 7. Rattijuoppo törmäili kaistaa vaihtaessaan Lahdessa
 8. Lukijalta: Hanhia rääkätään tahallaan puistoissa
 9. Uudenmaan raja Nelostiellä ruuhkaantui työmatkaliikenteessä – katso video Lahdenväylän tarkastuspisteeltä
 10. Uusimaa eristetty: Poliisi tarkastaa Nelostien liikennettä Orimattilan rampilla - katso video
 11. Moni apteekkari elää nyt kuluttavia aikoja – muutoksia toimintaan on tehty jo esimerkiksi Lahden Keskusapteekissa ja Ykkösapteekissa – "Ensimmäisen kerran yöunet menivät toissa yönä"
 12. 28.3. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Varmistettuja tartuntoja yhteensä 26 - yksi keskussairaalan potilas altistui tartunnalle
 13. Koronavirustartuntojen ehkäisy: 10 ohjetta, joita jokaisen on nyt syytä noudattaa
 14. Mies hurjasteli törkeää ylinopeutta poliisin tutkaan Kärkölässä
 15. Seurakunta laittoi pystyyn puhelinpäivystyksen koronan ahdistamille ja juttuseuraa kaipaaville lahtelaisille – "Puheluja on tullut muutamia päivässä, mutta ei ruuhkaksi asti"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.