Näppis: Mistä vanhempi tietää, onko koulussa kaikilla lapsilla kavereita tai ketään ei kiusata? Oma lapsi ei ole kaikki.

Mistä joku vanhempi tietää, onko koulussa kaikilla lapsilla kavereita tai ketään ei kiusata? Oma lapsi ei ole kaikki. Vähistä oppilaista ei aina kavereita löydy ja kiusaaminen voi kahta pahempana rehottaa.

Setämies Matti Eveltä järkeen käypä kirjoitus joka kerta kun tarttuu kynään. Kiitos! T. Tyttö

Kyllä ihmetyttää hallituksen empatia ihmisiin, joiden asiat eivät kuulu meille, suomalaiset saavat pärjätä tai olla pärjäämättä. Mitä hallitus on saanut aikaan?

Nykyhallituksen ja ennenkaikkea vihreitten ja vasemmiston ministereitten toiminta on vaarallista tavallisten ihmisten ja eläkeläisten arjessa. Elämisestä tulee liian kallista ja meidät ajetaan ahtaalle, vain siksi että puna-vihreät intellektuellit tavoittelevat parempia asemia yhteiskunnan johtopaikoilla! Miettikää kenelle äänenne annnatte seuraavissa vaaleissa!

Ei varmaan ole tarkoitus kaupungin vetovoiman kasvattamisesta, vaan hotellin asiakkaiden palvelusta, ei tarvitse pukea ulkovaatteita kun aamiaiselle menevät vesi- ja räntäsateessa.

Tarkastiko Lab kiinalaisten tarkoitusperät? Onneksi Supo valvoo!

Jotenkin säälittävää, että päättäjät tajuavat vasta nyt, ettei kaikki linkkumatkustajat haluakkaan mennä matkakeskukseen, vaan torille! Järki käteen ja osa vuoroista suoraan torille. Kyselkää matkustajilta eri linjoilla mihinkä he ovat menossa, niin selviää tarve. Bussikuskeilta ei kysytty mitään, mutta hesalainen konsulttitoimisto suunnitteli reitit.

Henkilöt jotka suunnittelevat ja kannattavat keskustan 100 miljoonan katuremonttia täytyisi ohjata hoitoon.

Kyllä oli taas hyvä kirjoitus Matti Eveltä Esalaisessa!

Makutuomariksi voisin lähteä, avioon/avoon ei itsenäinen sinkku tule koskaan menemään! Olen kuullut kerrottavan, että kaikki ukkomiehet ovat aina eroamassa... Vaan se uskoo, ken näkee. Se ei ainakaan, joka viestii naiselle Näppiksen kautta.

iksi kaikki pitää olla aina niin suurta. Miksi kaupungin pitää aina vaan kehittyä ja kasvaa, ulkomaan viennin kasvaa ja tuonnin kasvaa, navettojen koko kasvaa ym. lista on loputon. Miksi ei voi välillä vetää henkeä ja vaan tyytyä vähän vähempään. Pieni ihminen tuntuu unohtuvan tämän kaiken kasvun alle!

Radiosta kuultua: "suurin osa valtuuston päättäjistä ei tiedä mistä pitää päättää!" Ei voi olla totta...! !

Wallun poika yrittää tehdä vaalityötä. Äidin avustuksella kirjoittaa samoja asioita mitä järkevimmät ovat kirjoittaneet!

Köyhän ainut huvitus on vilkas mielukuvitus.

12.2.2020 Helena Aholan kirjoitus Postista oli täyttä totta. Kaikki muu on tärkeää mutta ei kirjeiden kuljetus. Veljestäni ja hänen vaimostaan tuli isovanhemmat 1.10.19. Lähettämäni onnittelukortti heille ei ole vieläkään mennyt perille. Kiitos vaan posti nopeasta palvelusta! Ja tällainen palvelu on ollut jo pitkän aikaa postilla!

Eläkemies Pena Heinolasta. Kiitos ihanasta ystävänpäiväkortista.

Ei ollut tarkoitus luoda salailu- eikä julkista suhdetta. Oli vain tarkoitus olla hyvät kaverit ja ystävät. No se siitä.

Lähteekö eduskunta kellokkaiden mukaan päättäessään pysyvästä kesä- tai talviajasta vai ottaako huomioon äänestyksen, jossa talviaika voitti? Pysyvässä kesäajassa talvella lounastauko alkaa auringon noustessa.

Kunnaksen koululla 250 oppilasta syö päivittäin kertakäyttölautasilta, koska keittiöhenkilökunnan työtunteja on vähennetty niin paljon, etteivät ehdi tiskaamaan. 1250 kertakäyttölaitasta/viikko, mikä ympäristöteko.

Todella tekopyhää mennä palvelutaloon omaistenpäivään katsomaan vanhusta, kun muuten ei käydä ollenkaan tervehtimässä koko vuonna! Aina on muka niin kiire!

Hei tupakoitsijat älkää tuoko savuja mukananne juniin ja busseihin, ikävää kun haju tarttuu vaatteisiin.

Se on noi kasvaneet luokkaerot, kansainvälistyminen, tietokone yhteiskunta, erilaiset sukupolvien väliset erot. Niistä ne mielenterveys ongelmat syntyy.

Onko kaikki seniorit jotain everstejä?

Muori sulattelee asiaa ihan rauhassa, kesä taas tuloillaan ei tarvi pitää edes kalsareita.

Sisäministeri Ohisalo touhukkaana hankkimassa Suomeen lisää elätettäviä. Al-Holin leirin naiset ja lapset sekä Kreikan saarille rantautuneet pakolaislapset ja myöhemmin heidän vanhemmat ja muut lähisukulaiset on ehdottomasti saatava Suomeen. Mites nämä Suomen sisäiset asiat?

Numeroarvostelu tulee olla ekaluokasta lähtien

Onko ajateltu pidemmälle, että lapset ja siten nuoret Lahdessakin vähenevät. Mistä jalkapalloilijat Kisapuistoon?

Vain Lahdessa: Vuoksenkadun tunnelin pää Lotilan koululle ja toinen pää englanninkielisen päiväkodin kohdalle! Upeeta! Saasteet suoraan ovesta sisään!

Viime vuonna mukavasti turposi pörssiosakkeet. Taavi

Lahtelainen jääkiekko eli Pelicansin toiminta on palannut surullisiin Hockey Reippaan aikoihin! Eikö olla olla opittu mitään!

Niemen satamassa veikkaillaan, tuleeko tänäkin kesänä ulkopaikkakuntalainen jättirysämies ryöstökalastamaan Enonselän vähiä kuhia.

Olisipa hoidettu rintamalle pakotettujen nuorten ahdistusta kotiutuessa. Ei olisi tarvinut purkaa sitä vaimoon ja lapsiin. Ei ikinä enää sellaista Onneksi paremmin nykyään.

Jo on aikoihin eletty, kun Lahden päiväkodissa sorsitaan työntekijöitä työkavereiden taholta. Miten nuo sorsijat voivat hoitaa lapsia, kun kiusaavat työtovereitaan? Aina kun on muijia koolla ni alkaa höykytys ja hiljaisimmat työntekijät ovat vahvempien hampaissa. Hävetkää!

Olisin mennyt HYKYn kiitoskahville jos lomautukset olisivat olleet edes jotenkin tasapuolisia. Nyt niitä perutaan mutta ei kaikilta. Tasa-arvoa? ESS voi sitten syksyllä julkaista kuinka paljon tuli takkiin näissä yt.ssä eli voittoahan näissä ei tule.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut