Näppis: Sinne meni taas ne tykkilumet veromarkkoineen, kiitos Lahti. Mitäs sitten, Kymiringiin loput...

Sinne meni taas ne tykkilumet veromarkkoineen, Kiitos Lahti. Mitäs sitten, Kymiringiin loput...

Työnantajat ajaa tämän maan kurjuuteen. Palkkojen korotukset mitättömiä! Edes 2500 e palkka ei enää tätä päivää, sillä ei saada ostovoimaa ja se tulee näkymään.

Röyhkeää toimintaa valtaryhmältä Kärkölän kunnanvaltuustossa. Määrärahaa ei ole vielä hyväksytty ja jo tiedetään tulevan kehityspäällikön olevan nainen. Eipä ole ennen ollut näin läpinäkyvää hyvä veli -verkostoa Kärkölässä.

Bensaletkut kanssa meidän rivitaloon jokaiselle autokatospaikalle.

Joskus 80-luvulla oli amiksessa 2-vuotista kodinhoitajakoulutusta, joka ei silloin työllistänyt oikein mihinkään. Olisiko nyt aika kehittää siitä tutkintoa kotihoidon tarpeisiin?

Palvelutaloihin laitoshuoltajat 7-21. Tartuntojen, hygienian, ruoka- ja pyykkihuollon ammattilaisia. Hoitajien työnkuvan ja asenteen muutos. Ylipitkät, useat tauot, turha parveilu ja pörrääminen, omat puhelinsessiot ja muut henk.koht asiat vähemmälle! Huomio todella kotihoitoon. Ihme touhua hoitajilla, koulussako jo opetetaan.

Kepun suosion laskun syy on kun äänestivät puolueen johtoon ärsyttävän, mäkättävän p.tärkeän nuoren täti-ihmisen. Kaikkonen olisi ollut paljon parempi valinta.

Hollolan päättäjät! Älkää päästäkö tuulimyllyä asutusten lähelle! Hirveen hyvä Hollolassa jos asukkaat eivät kärsi ja sairastu ko. propellista!

Nykyistä Suomen ympäristö- ja ilmastokeskustelua voi verrata 70-luvun aikaan. Silloin tietyn ääriaineiston politiikka oli ainoa oikea.

Yhdyn mielipiteeseesi Pirjo Virtanen, ESS la 1.2. Päättäjät yrittävät todistella tehokkuuttaan yhä uusilla projekteilla – ei mitään järkeä yhtäaikaisesti toteuttaa suuria, kalliita hankkeita tässä taloustilanteessa. Nyt kiireesti säästökuurille ja järkevämpää yhteisten varojen ohjausta peruspalveluihin ja-korjauksiin.

Lehtimäen kannattaisi selvittää 80-sarjan linjoja ajaville kuljettajilleen mitä tarkoittavat liikennevalot, nopeusrajoitus, turvaväli ja pysäkkialue.

Juoppo eli alkoholisti. Rattijuoppo eli rattialkoholistiko. Entä rattijuopumus/ - -juopunut, joka sekin kuulostaa väärältä, eihän ratista juovu, vaan alkoholista. Rattejakin on moneen tarkoitukseen, ei vain autoissa. Entä sanonta kun istuu ratista jne.... T. Selvä ohjauspyörä eli ratti(ko) , joka pysyy ojien välissä.

Pieni täydennys Hanna Myyrälle. Folaatit ovat yksi ryhmä ihmisille hyödyllisiä polyfenoleja, joista tärkeimpinä pidettyjä flavonoideja on metsämustikassa kaksi ja puolikertainen ja pensasmustikassakin kaksinkertainen määrä mansikkaan verrarrattuna.

Minä kun pelkäsin että dementia on iskenyt, mutta sudokut ovatkin vaikeutuneet. Nyt menee liikaa aikaa ratkaisemiseen.

Miksi Fimlab Ei laita PHHYKY:n lähetteitä OMAKANTAAN ? Ennen 10/2019 kanta näytti lab. ym. tiedot.

Menepä Rautiainen kattomaan hoivakotien arkitoimia jos mielestäsi henkilömitoitus on kunnossa. Ihmisiä ei käytetä joka viikko edes suihkussa, yövaippa vaihdetaan 12 aikaan päivällä kuivaan!! Näin Orimattilassa.

Olipas törkeitä mikroluokkalaisia. Kävelivät käytävällä perässä ja sanoivat "huomasin, kiva hyllyvä". Kasvakaa pojut aikuisiksi.

Lätsälippis hipsteri? Nuorimies linja1 Liipola, todella noloa käytöstä istua kuraiset kengät penkillä.

Miksi naiset olette niin röyhkeitä nykyisin?

Yllättävän hyvää palvelua Lahden aluetaksilta: Taksiin tippuneiden tuomarin lasien palautus kotiovelle. Tuohon minäkin pyrin ollessani työelämässä. Asenne kohdallaan.

Tilasin aikaa O:la TK labraan. Joku keskus vastasi, alueena Häme ja Pirkanmaa. Minun olisi pitänyt tietää otetaanko sokerirastuskokeeni verestä vai jotenkin muuten? "Katso omakannasta". Wtf? Kuka neropatti tämän "säästön" ja "palvelun" keksi? En jäänyt kyselemään pitääkö se verikoe ottaa itse itseltäni? Ajetaanko yksityistämistä näin kovasti, ihmisiä kiusaamalla?

"Kaavoituksen ammattilaisen" mukaan olisi tärkeää, että kaupungin vetovoiman kannalta tärkeät hankkeet etenisivät ripeästi kaavoituksessa. Samaa mieltä, mutta kuinkahan paljon vetovoima kasvaisi, jos hotellivieraat voisivat kävellä Aleksin yli lasikäytävää pitkin suojatien asemasta? Näyttää siltä, että kaavoittajilla on aika realistinen käsitys hankkeen "vetovoimasta".

Pyytää palautetta: Minua ärsyttää vasempaan alalaitaan hyppäävä laatikko nyt siinä lukee anna palautetta. Vaalien alla siihen hyppäs Juha Rehula, silloin päätin että Rehula oli viimeinen jota äänestäisi. Nyt olen sitä mieltä mainostetaan siinä mitä tahansa se on viimein mitä ostan

Hyvä Rahkonen ja kumppanit. Lintukoto Hollolassa vaan kaikki kiinni. Etenkin Heinsuo, sinne saadaan lahtelaisille kaatopaikka, 5 vuotta ja Hollola on Lahti.

Olette pelkureita ja raukkoja, kun ette uskalla julkaista epäkohtia ja kielteistä kirjoitusta päätoimittajanne virheistä. Tulette menettämää luottamuksenne ja runsaasti tilauksia. Etlari on huono lehti nykyään!

Hälvälässä lapsen on hyvä olla. Kiusaamista ei ole ja ystäviä on joka luokka-asteella. Jos päättäjät suljette Hälvälän, olette vastuussa meille vanhemmille jos Salpakankaalla kiusaamista ilmenee!

Jos Hollola hakea säästöjä, niin miksi Salpakankaan koulun oppilaita ei siirretä pienempiin kouluihin ja koulun tiloihin siirretä sotekeskusta tai kunnanvirastoa?

Hyvä Atte Ahokas. Oletko sinä ja moni nuori luopumaan läppäreistä, tapleteista ja älypuhelimista. Lataamiset, akut sekä niistä syntyvät valtavat jätteet

Hollolan valtuusto: perehtykää tarkasti kunnanhallituksen kokouksessa 10.2. liitteenä olleisiin lausuntoihin etenkin Hälvälän osalta!

Alaikäisten suunnitelluissa kohtaantotunneissa ja vastuullisten yhteisötunneissa vuosikymmeniä 80% ero yhdellä. Se on osa; sanos.

Posti on pelkkä vitsi. Mihin sitä enää tarvitaan, en minä ainakaan. Kortitkaan ei enää mene tai tule ajoissa. Paketista ei tule ilmoitusta. Terveystiedot hukkuneet kokonaan matkalla. R-kioskissa ei ole omaa tiskiä postipalvelua varten. Onnetonta toimintaa. Kyllä ennen oli kaikki paremmin.

Ei saa perhepäivähoitaja pekkaspäiviä, vaikka työaika on 40 h viikossa. Niitä on joissakin työehtosopimuksissa.

Valtion budjetista puuttuu maahanmuuton sosiaalikulut erittelemättöminä. Asumistuet yms ei näy eriteltyinä maahanmuuton kuluina.

Sanomalehtimarkkinan suurkauppajutussa kuvien päähenkilöt ilmentää ylimielisyyttä. Kädet tiukasti puolustusasennossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Asikkalan Vääksyn Ranskalaisen kyläkaupan omistaja julkaisi Facebook-päivityksen nuorten kesätyöntekijöiden kaltoinkohtelusta – laaja tuki yllätti, ja kaupalle on tultu jopa Tampereelta asti
 2. Juha Honkosen uutisanalyysi: Kulmuni maksoi ministeriöille liikaa – "Miksi palautit koko summan?"
 3. VR lopettaa lipunmyynnin palvelupisteensä Lahdessa
 4. Vesijärven vanha asemarakennus palautetaan yli sadan vuoden takaiseen ulkoasuunsa – "Tämä on Lahden vanhoista kohteista ehkä vaikuttavin"
 5. Syyttäjän mukaan United Brotherhoodin johtajan suojelu kertoo tiukasta hierarkiasta – "Paras näyttö on saatu siitä, että kamerat ja kuuntelulaitteet ovat olleet kerhotilojen sisäpuolella"
 6. Näppis: Ei ollut yllätys konserttitalon kosteusvaurio
 7. Antti Kuparinen, 37, päätyi paarman pureman vuoksi infektio-osastolle tiputukseen – "Molempia jalkojani alkoi särkeä aivan mielettömästi, ja kuume nousi 39,7:ään"
 8. Näin erotat haitallisen espanjansiruetanan harmittomasta ukkoetanasta
 9. Lukijalta: Museo tiesi tarkasti, mitä torin alta löytyisi
 10. Kaupunginjohtaja Pekka Timonen valvoo nyt Lahden ja tapahtumateollisuuden etuja – joidenkin mielestä Timonen petaa jo pormestarimallin jälkeistä aikaa, mutta asiassa on toinen puoli
 11. Pelicansin hymyilevä päävalmentaja Tommi Niemelä osaa olla tarvittaessa tiukka ja joskus vähän veemäinenkin
 12. Osa koirista säikkyy pyöriä ja rullasuksia – "Kevyen liikenteen väylällä koiran kannattaa kulkea aina pientareen puolella"
 13. Lahden eteläisen kehätien rakennustyöt etenevät – kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat tällä viikolla
 14. Kunnan historian suurin hankintapäätös toteutui Asikkalassa – "Kuokka isketään maahan elokuussa"
 15. Korona kiihdytti sairaalasänkyjen kysyntää – Hollolassa tehdasta pyörittävän Lojerin työllisyystilanne pysyi hyvänä, vaikka osia saadaan edelleenkin odotella Kiinasta

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.