Näppis: Puistattaa pelkkä ajatuskin viherkatosta. Multaa ja kosteutta katolla, kaikki tietävät mitä siitä seuraa! Tapanilassa on vihreyttä tarpeeksi joka puolella

Puistattaa pelkkä ajatuskin viherkatosta. Multaa ja kosteutta katolla, kaikki tietävät mitä siitä seuraa! Tapanilassa on vihreyttä tarpeeksi jokapuolella.

Köyhyydessä on se hyvä puoli, ettei tarvitse kärsiä unettomuudesta, kun omatunto on puhdas ja hiilijalanjälki on sormenjäljen kokoinen.

Käsittämätön juttu kun puhutaan totuus nyky-Suomen asioista, ja viimevuosien tapahtumista, niin se katsotaan vihapuheeksi, ja kiihotamikseksi kansanryhmää vastaan.

Kisapuisto oikea paikka jäähdytysputkille luistinrataa varten! Isot koulut kävelymatkan päässä, kaikki bussit tulevat keskustaan, uusi asuinalue rakennetaan viereen, kylpylähotelli viereen! Toki hieno asia, jos Launeelle joskus saadaan iso liikunta-alue. Nyt kuitenkin kiire!

Totuus on se, että tämä ei johda mihinkään. Vapaitakin miehiä on maailmassa. Ja minä haluan liikkua yhdessä, harrastaa ja matkustella. Pelkällä vetovoimalla ei pitkälle pötkitä. En halua salailusuhdetta.

Myyjäkoulutuksesta voi jo jättää pois hokeman: hyvää päivän jatkoa. T. Kivat sulle, kiitti hei...miltä kuulostaa, hah.

Omalla kohdallani Tapanilankadun Salen ruokakauppana ihan naapurissa oli iso menetys. Se johti siihen että joudun käyttämään kallista taksia päästäkseni ruokakauppaan. Tuntuu oudolta että Tapanilankadun varteen suunnitellaan uusia asuntoja, mutta kauppa puuttuu.

Laittakaa ihmeessä Vapaudenkatu 2- suuntaiseksi. Vinopysäköinti pois, parkkihalliin, niin silloin sinne pääsisi suorastaan Paavolan suunnasta eikä tarvitse koko toria ja Aleksia kiertää. Ja elävöittäisi varmasti torin seutua.

Jouluvalot ovat kauniita, mutta eikö nyt ole jo aika laittaa ne muistojen kultaiseen arkkuun seuraavaa joulua varten!

Nykyiset Etlarin sudokut liian vaikeita, menee ilo tehdä entiset juuri sopivan vaikeita.

Luulin jo, että pääni on lahoamassa, kun sudokut ovat tuottaneet vaikeuksia viime aikoina. Mukavaa saada vertaistukea.

Samaa mieltä sudukoista; olen miettinyt olenko "tyhmistynyt"vai sudukot vaikeutuneet, ennen ratkesi kaikki.

Erinomainen kirjoitus vastuun opettamisesta, Susanna Syld, kiitos. Iso ja erittäin tärkeä asia.

Sinä nainen joka koputat kerran viikossa ja pyydät rahaa tien toiselta puolelta lopeta häirintä vanhalta eläkeläiseltä maksat vielä sakot.

Yksi hoitaja vuorossa, asukkaat oman onnensa varassa, ei turvaa, läheisyyttä, vain juuri pakollinen. Attendo: hoitaja ei ole robotti.

Etsivä löytää pakettiauton vuokraajan netistä esim. Neste Kivistönmäki! Ja löytyy puh.num!

Lahdessa rahaa riittää katuihin, pysäköintitaloihin, jatkuviin homekorjauksiin tms mutta PHHYKY alibudjetoitu. Merkonomien korruptio kukoistaa.

Eikö terveysviranomaisia huoleta Liipolan mäen pikku baarin kunto??? Rakennus homeessa... Tehkää jotain.

Tosi on, sudokut vaikeutuneet ulkoasumuutoksen yhteydessä! Entiset 2 tason sudokut takaisin! Kiitos.

Voi Padasjoen lukio ja kunnan päättäjät! Ylläpidätte lukiota, joka ei enää ole koulu, koska ei ole oppilaita. Viime perjantaina oli vanhojen tansseissa 5 paria, siis VIISI. Häpeän jo nuorten puolesta.

Kiitollisuudenvelassa on kovimmmat korot. Pos-negatiivari.

Vilkutan valoja vain sinulle, joka et välitä ohituskieltoviivoista tai joka ajat selvää ylinopeutta ja näin vaarannat muita tiellä liikkuvia.

Minusta Lahden liikenne sujuu hyvin ja kaistanvaihtajillekin tehdään tilaa. Jos joku tulee lähelle takapuskuriani hiljennän vauhtia ja siirryn mahdollisimman paljon oikealle. Näin edistän ohittajien menoa

Kiky on torpparikontrahti, isäntä määrää renkinsä ilmaistöihin

Viisikon punavihreillä käytössä Valtioneuvoston noin 4000 virkamiestä, mihin tarvitaan lisäksi 84 kovapalkkaisia avustajaa, joilla ammattiyhdistys tai puoluetausta!

Eläkesäätiöiden varat riittäisivät 2080 asti jos turhanpäiväisten johtajien määrää ja mahdottomia palkkoja ja etuuksia leikattaisiin työmäärää vastaavalle tasolle. Työeläkkeet on lakisääteisiä ei siis johtajat tarvi tehdä mitään rahankeruun eteen.

Maanantai 10.02.2020. Aamunavaus sohvalla. Kuppi kahvia, mukava pötkötysasento, ryhdyn lukemaan ETELÄ-SUOMEN SANOMAA. . . Voihan voihan hitto, taas se lysti loppui lyhyeen, lehti levisi silmille kuin Leppäsen eväät!

Meillä ei ole vielä koronavirusta mutta meillä on koronkiskontavirus !

Vain ylpeä ihminen luulee, että hänellä on oikeus arvostella muiden ihmisten vaatteiden väriä. Jos joku tykkää vaikka mustasta, se on hänen asiansa.

Kylläpä on tylynnäköisiä ja korkeita rivitaloja tulossa apanilankadulle. Ruohokatot vielä lisäävät korkeutta. Taakse kyykkyyn piiloon jäävät Kankaankadun rivitalot. Mitä niiden asukkaat tykkäävät suunnitelmasta.

Tänään kertoivat että Lahti Energia, Vantaa ja Oulun energia yhdistyvät. Totta vai tarua? Mahtaa sähkön hinta laskea.

Olisi kiva tietää, kuinka monta todellisuudessa phhykyssä irtisanottiin, julkisuudessa puhuttiin 51:stä, huhutaan että "räätälöitiin" joillekin uusia työkuvioita, nimikkeitä muutettiin ylemmällä tasolla ja näin huomaamatta, työ sai jatkua.

Hyvä RTK! Onko järkevää hiekottaa sulaa pihaa vesisateessa. Näin Salpakankaantiellä. Laittakaa ukot vaikka tasoitusvapaalle.

Voi kun meidän lahtelaisten liikennesuunnittelijat ja kaavoittajat olis ollu fiksuja niin olisivat laittaneet matkakeskuksen ja parkkitalot nyk. Jaksokadun puolelle. Mut turha toivo...

Pilatkaa loputkin Lahden keskustasta hölmöillä suunnitelmilla. Ei enää Lahti vaan Hölmölä.

Nyt harkintaa! Kun Lahteen vihdoin on saatu 250 kandin aloituspaikkaa, ne kannattaa tarjota pääosin suomalaisille! Tutustukaa ensin Kiinan toimintaan eri maissa. Vaikka tarjoaisivat paljon rahaa ja mainetta, takana on kylmä eduntavoittelu muille aiheutuvista riskeistä piittaamatta. Kiinan tavoitteet ovat hyvin itsekkäät ja päijäthämäläiset tulevat vain hyväksikäytetyksi muuten. Kiinan kanssa tehtävät valmistelut pitää muutenkin keskeyttää heti koronaviruksen takia. Homma seis ja uudelleen harkinta!

Hyvä kannanotto vastuun opettamisesta Ess:n mielipide palstalla Susanna Syld. Vilman viestit tulevat liian myöhään.

Muutin juuri Karistoon ja ajattelin ruveta matkustamaan työmatkani Ahtialaan bussilla. Sattuipa niin, että kyseinen linja loppui samaan aikaan. No, kai veronmaksajalle tärkeintä kuitenkin on, että jokainen liikennoivä bussi kiertää upean matkakeskuksen kautta.

Halonhakkuu ja muunlainen halon kanssa työstäminen on minun juttuni, ei kirjoittaminen. Taavi

Kelataksi esim sairaalaan toimii hyvin mutta sairaalasta kotiin ei. Saa odottaa taksia 1 jopa lähes 2 tuntia.

Ismo Rautiainen ei puhu totta! Phhykyn uudistuksissa ei missään vaiheessa ole kuultu henkilöstöä! ESS on ollut henkilöstön infokanava mitä uutta johto on keksinyt!

Haloo lahtelaiset, mikä siinä on, että ette bonjaa sitä, että Kaarikadun vuorohoito tarttee yhtenäiset tilat toimia, kun se auki 24/7. Muihin päiväkoteihin on hyvät kulkuyhteydet, ni miksi sitten teette lapsia, jos ette jaksa niitä päivähoitopaikkaan kuskata olipa paikka sitten vähän kauempanakin, haloo nyt järjen käyttö on sallittua!

Jos ja kun Korona leviää Eurooppaan, aiheuttaa se heti loven KymiRingistä odotettuihin hirmutuloihin.

Kuka ostaa Salppurin kisoihin liput ennakkoon? Eikö olisi järkevämpää perua jo kisat ja jatkossa pitää ne Kuopiossa, lumitilanteen vuoksi?

Alatorin R-kioski ois pitänyt säilyttää tai siirtää temppuiluvälineiden paikalle. Nythän alue on ihan torso.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.