Näppis: Ehdotan hallituksen viisikon kuvaustapahtumiin lisättäväksi uimapuku- sekä iltapukukierrokset!

Ehdotan hallituksen viisikon kuvaustapahtumiin lisättäväksi uimapuku- sekä iltapukukierrokset !

Huom. 40 tuntia joka viikko työtä, siitä ne pekkaspäivät tulee!

Yhteiskunnan kannalta autojen pesussa tulee käyttää hyväksyttyjä pesuaineita ja verokirjalla olevia työntekijöitä. Nyt aineet ovat eksoottisia myrkkyjä ja joillakin pesijöillä on verokirja osa-aikatyöstä.

Jos opeilta ei poistu kikyt, moni ope vaihtaa alaa, joka on nykyisin erittäin raskas & vaativa. Kotona tehtävä työ lisääntynyt paljon.

Nyt varmaan punavihreät iloitsee, ku saivat Suomi ensin -miehen hengiltä. Stressi, jota mm. hurja ajojahti sai aikaan, on yksi syövän aiheuttaja.

Mitä, Suomessa vankilassa sanomiensa tähden? Ai niin eihän tääl oo enää sananvapautta. Sen sai myös Janitskin kokea. Täällähän on ku ennen Neukkulassa.

Olipa taas mielenkiintoisia aiheita sunnuntain lehdessä, hyvä ESS toimitus, teette loistavaa työtä, en voisi kuvitellakkaan aamua ilman lehteä.

Miten lääkärinpalkkioiden KELA-korvausta voisi enää pienentää? Nytkin se on juuri ja juuri toimistopalkkion suuruinen. On älytöntä perustella korvausten pienentämistä sillä, että pitäisi käyttää perusterveydenhuoltoa. Eihän sitä ole saatavilla kuin satunnaisesti!

Amis- paperimiehet ansaitsee paremmin kuin yliopistokoul. opettajat!

Ursa voisi perustaa ikääntyvien tähti- ja luonnontieteen kerhot. Sitä kun ei ole näitä asioita ehtinyt elämän aikana pohtia työkiireissä.

Jos Halla-aho tai muu persu olis haistatellut Anderssonille, kyllä taas syytettäisi vihapuheesta. Toiset näköjään saa sanoa mitä vaan ja haistatella!?

Labin opetuksen taso todella heikko. Sairaanhoitajaksi käydään lähes kokonaan itsenäisesti verkkokursseilla. Tärkeät hoitotyön kurssit etänä, englantia ja ruotsia lähiopetuksella ja läsnäolopakko 21 tuntia. Koko kieltenopetus turhaa, nekin tunnit voisi hyödyntää vaikka gerontologiaan, mikä on kokonaan etänä. Painotus vähän pielessä Labissa. Ei turhaan sanota Labista valmistuneita sairaanhoitajia ammattitaidottomiksi.

Kiitos Mukkulan toimarin järjestäjille hulppeasta ja hienosta avajaistapatumasta lauantaina lohisoppine, kakkuine ja todella mielenkiintoisine ohjelmineen! Jatkossa kannattaa hyödyntää talon tarjoamia palveluja! Outoa, ettei ESS:n yksikään toimittelija vaivautunut tulemaan paikalle tekemän juttua. Ai niin, vähempivaraiset ja tavikset eivät ole mediaseksikkäitä vs. kaupungin kerma ja kiekonpotkijat!

Päijät-Hämeen Hyvinvointiyhtymän alijäämä on liki 40 miljoonaa. Poliitikot eivät osaa laskea paljonko se on per/asukas, se tiedetään. Mutta osaako toimitus laskea sen ja kertoa niin että mökin mummokin ymmärtää ongelman suuruuden.

Holman Prisman Alko laajentaa.Taitaa olla parhaiten kannattava kauppa.

Tuominen hei, maahanmuuton kustannukset löytyvät valtion tulo-ja menoarviosta. Siitä vaan lukemaan. Jos nimittäin osaa lukea eikä vain syytellä salailusta.

Miksei maahanmuuton kustannuksista valitettaessa puhuta maahanmuuton taseesta? Siis että siihen laskettaisi tulopuoli mukaan, eikä vain valitettaisi menoista.

Osuuskauppa Hämeenmaa tekee niin hyvää tulosta, että sillä on varaa rakennuttaa käytävätunneli Aleksin alle. Näin säilyy hieno näkymä Aleksin päästä päähän.

Kiitos sinulle nuori nainen, joka autoit vanhaa pariskuntaa sunnuntaiyönä Kiveriönkadulla ja veit heidät taksilla kotiin. Enkeleitä vielä olemassa!

Toverini Repa on hovikelpoistanut sanan paska, muotoon pasukki. Ei ole karkeaa eikä loukkaavaa kielenkäyttöä, on jo leviämässä sananmukaisesti maailmalle...?!

Ehkö muka Triosta olisi löytynyt tiloja Jelpille? Vaikka Lahden palvelutorilta?

Onneks meillä on Perussuomalaiset ja sillä puoluejohdossa viisain maamme johtaja. Kyllä Suomi olisi entistä enemmän rappiolla muutoin!

Vuosi sitten yksityisen hoivabisneksen kehno laatu paljastui karusti. Halvalla ei saanutkaan hyvää. Nyt firmoille annetaan kaikki terveyskeskukset ja taas uskotaan, että priimaa saadaan halvalla samalla kun yritys tuottaa voittoa. Ihan oikeastiko? Eikö mitään ole opittu? Eikö edes taksiuudistus tai Caruna ole opettanut mitään?

Ei taida työministeri Tuula Haatainen tietää näistä työasioista kun täällä Lahdessakin on työttömiä luokkahitsaria vaikka kuin paljon ikä 50-60 vuotta.

Tulisipa pian ensi helmikuu ja uudet Historiapäivät! Kiitos juuri päättyneistä!

Lahti City mainostaa Fb-sivuillaan keskustan asukkaille aloittavasta omasta verkostosta asuinalueen kehittämiseen. Ovatko muualla asuvat lahtelaiset eriarvoisessa asemassa? Missä meidän verkostot?

Köyhät kyykkyyn. Lipponen keksi 25v sitten taitetun ind. Nykyhallitus jatkaa samaa linjaa. Polttoaineen korotukset vaikutt. Pientuloisten autoiluun. Sähkön siirtohinnnat. Kiint verot ym maksut. Korruptiot. Polittiset nimitykset.puoluetukien korotuset. Hyvä veli syst. Jne sama meno jatkuu hallituksista huolimatta

Vanhusten hoitoon soveltuu parhaiten kodinhoitajakoulutuksen saaneet, koska he osaavat ryhtyä kaikkiin kotia koskeviin töihin ja näin vanhus tulee autetuksi.

Onko lääkkeiden jako kiireellä hoivatyötä? Kodin hoitamiseen tullut apu olisi tosi tarpeen.

Hiihdossa massalähdöt epäreiluja. Takaa lähtevillä latu täynnä ,ohitus vaikeaa ,tapahtuu kaatumisia ym. haavereita.

Tiedon mukaan kalastusmuseo haudataan. Esineet tuhoutuvat kostealle vintille. Kalastajat yhdistäkää voimanne. Ilmoitus museovirastolle riittää tutkintaan. Yrittäjät se vähentää kesällä uistelijoiden käyttämiä palveluita kaupat, ravintolat, tankkaukset ym.palvelut torilla. Vuokra panimolta riitti lopetukseen. Nyt ainutlaatuiset esineet tuhoutuvat. Tsemppiä tekijät ja tukijat. Uistelija Päijänteeltä ja museovierailija.

Sitä ilmastonmuutostahan ei tietenkään tarvitse Hollolassa ajatella, kun päätetään lakkauttaa lähikouluja ja aletaan kuskata lapsia pitkien matkojen päähän. Ja vanhemmat joutuu kuljettamaan ne, jotka ovat tähän asti kulkeneet itse, mutta eivät sitten kelpaa koulukyytiin. Olisko kannattanut ennakoida tilanne ennen kuin rakennettiin esim. Salpakankaalle kaksi isoa koulua?

Kiitos Rami Lehto hyvästä valaisevasta kirjoituksesta 1.2. ESS "Älyttömät ja kalliit liikennesuunitelmat" . Tälläisiin järjettömiin suunnitelmiin kyllä riittää velkarahaa ja pilataan hyvin toimiva bussiliikenne. Francis Mc Carronnin vastaus Lehdolle ESS 4.2 kyllä hyvin todistaa millaisella viisaudella Lahtea johdetaan ... ääneni menee Lehdolle

Loistava Pirttijoen Esalainen-kirjoitus sunnuntaina. Vastuullinen ostaminen on kaikkien asia joka koskee myös julkisia hankintoja.

Minkälaisesta kulttuurista tulee Suomeen 23-vuotias mies, joka raiskaa 85- vuotiaan mummon?

Miten lehti voi julkaista tämän tasoisen terrorismintutkijan juttuja. Käsittämätöntä potaska. Kyllä media on "pihalla" tosiasioista.

Koiranomistajille varoitus, joku sairas koiranvihaaja heittänyt Ostoskadun taakse kanan luita pelletien päälle. Kerätty pois. Mutta varovaisuutta ja silmät auki!!

Korjaus!! Ostoskadulle heitetty kananluita. Kerätty pois, koiranomistajat silmät tarkkana!!

Kiitos Erno Laisi kun paljastit suurelle yleisölle minkälainen valtuutettu tämä Kalle Aaltonen on.

Kun toinen autoilija ohittaa minut pimeässä, kytken kaukovalon, että ohittaja saa mahd paljon valoa. Kun hän palaa eteeni kaistalle, vaihdan lyhyisiin, Terv. Kohtelias

Pelsut vois suosiolla luopua liigapaikasta, yhdistyä Peliittoihin ja alkaa taistella Mestismestaruudesta!

YTK:n Ilona Kangas. Väitätte ettei YTK ole työnantajapuolen järjestö. Miksi kaikki YTK:n perustajat ja hallituksen jäsenet ovat yritysjohtajia? Tuskin he ajattelevat palkansaajien etuja neuvotteluissa. YTK:n ainoa tarkoitus on heikentää ammattiliittoja viemällä niiltä jäseniä. YTK:n tarkoitus on saada yleissitovuus pois kaikista TES-sopimuksista, jolloin ammattiliitoilla ei enää ole mahdollisuutta vaikuttaa neuvotteluissa. YTK:aan kuuluvat palkansaajat "sahaavat omaa oksaansa", koska kun yleissitovuus loppuu, he jäävät ilman TES-sopimusta ja työnantaja määrää kaikista työehdoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Yhteys Lahden Myllysaareen on nyt poikki, silloista huonokuntoisin saa uudet puupalkit
 2. Nyt pitää tehostaa pintojen putsausta – lue siivousvinkit virusten karkotukseen
 3. Henkirikos Kärkölässä, nainen vangittiin toisen taposta epäiltynä
 4. Videokonsertti: Katso ja kuuntele Sinfonia Lahden konsertti tästä
 5. 8.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Koronatartuntojen määrä ei ole kasvanut - Päijät-Hämeessä 46 tartuntaa
 6. Uskaltaako kotiinsa tilata nyt siivoojaa? Lahtelainen siivousalan yrittäjä kertoo, miten vastuullinen epidemiasiivoaja toimii
 7. Yle: Pankin työntekijä tunnusti kavaltaneensa lähemmäs miljoonan
 8. ESS ei saa syytteitä kunnianloukkauksesta: "Uutinen vastaa sisällöltään niitä tietoja, joita kaupungintalon tapahtumista on saatu"
 9. Järvien vedenpinnat ajankohtaan nähden ylhäällä Hämeessä, samoin pohjaveden tasot
 10. Sinfonia Lahden muusikot soittivat Finlandiaa kodeissaan, videosta tuli nettihitti – näin se tehtiin
 11. Iisalmen Sanomat: Itä-Suomen avi otti valvontaansa Attendon hoivakodin, jossa kahdeksan vanhusta kuoli koronaan
 12. Kaahari autoili Uudeltamaalta Hämeeseen, poliisi joutui takaa-ajoon - piikkimatto ja etälamautin käytössä Hollolassa
 13. Lahden LAD-taidekeskukseen tulee jättimäinen muraali
 14. Voice of Finland -kilpailun valmentajia itkettänyt orimattilalainen Henry Friman haluaa olla sinivalkoinen ääni ja tunteiden tulkki
 15. Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso päivittyvä lista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.