Näppis: Emme voi jatkaa nykyisellä eriarvoisuuden tiellä, joka mahdollistaa minulle pääsyn Terveystalon lääkärille huomenna ja naapurini saa ajan kolmen viikon päähän terveyskeskukseen

Yksityisen perusterveydenhuollon toimivien järjestelmien saaminen kaikkien kansalaisten käyttöön varallisuudesta riippumatta. Se on mahdollista Marina Erhola johdolla valmisteltavassa Hykyn yhteisyrityksessä. Emme voi jatkaa nykyisellä eriarvoisuuden tiellä, joka mahdollistaa minulle pääsyn Terveystalon lääkärille huomenna ja naapurini saa ajan kolmen viikon päähän terveyskeskukseen.

Taksilain uudistuksen myötä taksit laillisesti siirtyivät käyttämään aika ja km veloitusta yhtä aikaa, aiemman lain mukaan vain jompikumpi käytössä.

Kakaroiden pitää kirkua ja huutaa. Ja jonkunverran nahistellakin. Silloin ne on onnellisia. Älä niuhota, vaan ajattele lapsia rakkaudella.

Suomessa on tällä hetkellä ikävä asua. Ei voi haukkua hallitusherroja niin kuin ennen. Jokaisessa iltarukouksessa toivon isänmaan edun nimissä asiaan pikaista muutosta.

Nykyisen Suomen hallituksen aikana ei tänne investoisi kuin Pohjois-Korea.

Ei kai minun tarvitsekaan tietää asioidessani pääterveysasemalla, kuka henkilökunnan palkat maksaa? Minähän tarvitsen hoitoa, vai mitä terveydenhoitoneuvos Vakkilainen?

Kyllä Auli Vakkilainen on pahasti jälkijunassa, kun toteaa ESS:missa 5.2. että erikoissairaanhoito on saatu kriisistä kuntoon. Ei pidä paikkaansa. Edelleen sekavuus jatkuu. Henkilökunta väsynyt kaikkeen sotkuun. Totuus ei pala tulessakaan.

Kiitos Auli Vakkilaiselle selkeästä, asiapitoisesta kirjoituksesta 5.2. ESS:ssa "Antakaa työrauha yhtymän toimivalle johdolle." Auli oli keskussairaalan hallintoylihoitajana, toiminnan keskiössä muutamien kymmenien vuosien ajan, joten tietää, mistä kirjoittaa toisin kuin pelkoa lietsovat, asennevammaiset mutuihmiset.

Kiitos Hämeenmaa bonuksista. Näillä rahoilla voidaankin panna lakko pystyyn.

Kyllä on sattunut, etkä osaa edes peittää. Yleensähän sitä saadaan kahden kesken. Harvoin suuremmassa porukassa. Makuasiasta on kysymys.

Meillä alle 1000 e/kk tienaavilla eläkeläisillä ei ole varaa hoitaa terveyttä. Mutta ei ole varaa sairastuakaan. Kaikki hoitomaksut suhteessa meidän eläkkeeseen ovat kalliita. Ja kun pyörit yksin sairaana kotona, eikä ole varaa kotisairaanhoitoon. Etkä osaa/jaksa hakea toimeentulotukea, masennut. En yhtään ihmettele vanhusten itsemurhia ja meitä on paljon ketkä ollaan niin sanotusti syrjäytyneitä tästä ns. Hyvinvointi-yhtymästä. Ottakaa kantaa asiaan.

Ihminen ulkoistanut itsensä, eli joku päättää puolesta. Samoin maat, valtiot, maakunnat, kunnat jms ulkoistettu. Vastuutonta heittäytyä muiden armoille, vielä ihmetellään, kun rahat loppu! Muut sanelevat ehdot ja hinnat. Miettikää mikro- ja makrotasolla. Ja onko pakko ostaa ja kuluttaa kokoajan. Ai niin, mainokset jne tahot käski.

Nämä Lemettisen listaamat saavutukset ovat molempien neuvotteluosapuolhien hyväksymiä (enemmän tai vähemmän pitkin hampain) asioita. Lemettinen tuntuu haluavan kaiken pois työntekijäpuolelta? Palkankin?

Huom Trio/Citycon/poliisi. Huumeitten myynti Triossa on ryöstäytynyt täysin käsistä. Miksi esmes huumekoirayksikkö ei voi tehdä yllätysiskua tiloihin? Ei kuulemma voi tai saa. Mikä Lahtea vaivaa? Karjalankadulle avautui huumepiikkien jakelupiste. Ennen paikassa jaettiin vähävaraisille ruokaa. Nyt priorisoidaan. Ei hyvältä näytä.

Miksi suomalaisia pyritään "rankaisemaan" maksuilla, veroilla ym. tempuilla liittyen maapallon ilmaston parantamiseen. Meillä on tietoa ja osaamista jota hyödyntämällä maailmanlaajuisesti vaikutus ilmastoon on 1000-kertainen, ja kun tämä osaaminen markkinoidaan maailmalle niin työllistetään pieni Suomen kansa!

Kaupungin järjestyssäännöt eivät koske tiettyjä koiran omistajia. Vievät koirat sontimaan kaupungin ja yksityisten tonttien kukkapenkkien ja koristeistutuksien päälle ja eivät korjaa jätöksiä! Sikamaisia ihmisiä!

Koronavirus: tuleeko Pentti Linkolan märkä uni toteutumaan. Ihmispopulaatio on maapallon isoin ongelma, siitä kaikki ympäristöongelmat kumpuaa.

Suuri kiitos kahdelle herrasmiehelle jotka auttoivat minua, kun kaaduin 31.1 Ahtialan kaupan kulmalla. Teidän ansiosta pääsin nopeasti hoitoon sekä koirat pääsivät kotiin.

Nyt olisi syytä pitää Orimattilan Pukkilantie kunnossa jos Juha Rehula alkaa sitä tietä ajamaan Pukkilan kunnanjohtajaksi, on meinaa ollut ala-arvoista tien kunnossapitoa siellä päin.

Maailma ei ole yleisesti mikään onnela. Kohtuutonta on kuitenkin mollata kotimaatamme koska lähes kaikilla mittareilla olemme parhaita. Ulkomailta ei turvallisempaa paikkaa löydy. Ei pilata tätä vihapuheilla.

Hollolan kuntapäättäjät, jos te suljette Paimelan koulun, niin ne lapset, jotka asuvat kauimpana Kalliolan koulusta, istuvat sitten koulubussissa 2 tuntia jokaisena koulupäivänä, tunti kouluun, tunti kotiin.

Kuin suolaa suoraan haavoihin. Sanomalehtiviikon juttu lopetetusta koulusta tuntuu pahalta. Lastemme puolesta tuo ikävät muistot Lahden sivistyspuolen toimista.

Miksi Herralantietä 2954 suolataan nykyisin? Ei enää riitä hiekka vaan pitää olla hiekkaa ja suolaa, että Infrastarin sorarekat voivat ajaa ylinopeutta maalaistiellä. En taatusti osta Mansikkamiehen mansikoita.

Hoitajamitoitus tulee voimaan vasta kolmen vuoden päästä !? Tämä on Marinin hallitukselta huonopäätös ! Miksi täytyy odottaa kun ongelmana on jo nyt hoitajavajaus ?

Posti huom! Lajittelu tai jakaja nyt tarkkuutta!!! Hämeenkoski ja Hollola ei ole sama asia.

Olen ajanut linjaa 11 useasti ja tasan yhden kerran tuli asiakas kyytiin Hoitajankadulta. Halvemmaksi tulee kuskata ne vähät taksilla.

Tällä kaudella Pelicansin hallitus ja johto ovat epäonnistuneet vielä pahemmin kuin valmennus ja pelaajat !

Turve saastuttaa enemmän kun kaikki Suomen henkilöautot yhteensä, autoton mies on munaton nillittäjä.

Miten perhevapaa onnistui silloin kun miehellä ei olekaan työpaikkaa mihin mennä? Tai jos vaimolla ei ole myöskään työpaikkaa. Lähtisiköhän pääministeri vastaavassa tilanteessa lähes vuodeksi kotiin. Mitenkähän työnantajat päästävät esimiesasemassa olevan miehen pitkäksi ajaksi kotin.

Mainostajien valosaastetta tuottava kaupunkikuvaterrori näyttää vaivaavan isompiakin. Nyt on ihmiset aika panna hanttiin!

En uskalla hankkia uutta kärryä lahtelaiseen liikenteeseen. Sen sijaan aion hankkia nyk. koslaani (14 vee) vetokoukun nähdäkseni vaikuttaako se takapuskurissani roikkuviin mukaohittajiin, joista yllättävän moni on perheenäiti lapset takapenkillä !? Edesvastuutonta touhua äideiltä !

Nyt loppuu rasismi Suomesta, hyvä niin. Sauli puuttui oikeaan asiaan! Mielenkiinnolla odotan milloin aletaan tuomita islamisteja rasimista, kristittyjen halventamisesta. Tuomiot tuntuviksi. Hienoa, oikeutta odotellessa.

Lopeta se valojen vilkuttelu, kun ohitan sinut, joka ajelet alinopeutta. Näin epävarmat kuskit leimaavat toiset kaahareiksi.

Kiveriössä järjenjättiläis-vanhemmat antaa lapsen (alaikäisen) viedä koiraa lenkille. Koira haukkuu kaikille ja likkaa kiinnostaa kaikki muut ympärillä kuin se koira. Vaikka koira on pieni vois kouluttaa. En yhtään ihmettele jos käy huonosti kaksikkoa katsellessa. Koiraa säälisin, en muita.

Kun siniset sortuivat loikkaan pimeälle puolelle, heidän puheensakin muuttuivat muiden lailla persuja halveksiviksi, tosiasioita vääristeleviksi ja nurinpäin kääntäviksi ja ihmisoikeuksilla hurskasteleviksi ja tuho tuli.

Vuoripojankatu on muuttunut 1-kaistaiseksi alueen kerrostaloasukkaiden kadunvarsipysäköinnin vuoksi. Kaupunkia ei kiinnosta, ollaan Vesijärven väärällä puolella. Tuokaa edes väistämisvelvollisuus-merkki. Tästäkö maksamme kiinteistöveroa.

Kelan eläkekassoissa riitti rahat aina vuoteet 2015 ...mutta sitten?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Lahden sivistyslautakunnan puheenjohtaja Maria Mäkynen neljän ryhmäperhepäiväkodin toiminnan keskeyttämisestä: "Kevein perustein tällaista päätöstä ei ole tehty"
 2. Kevätaurinko hellii tänään - alkuvuoden lämpöennätys meni rikki Päijät-Hämeessä
 3. 7.4. koronavirustilanne Päijät-Hämeessä: Keskussairaalan työntekijällä todettiin koronatartunta - altistuneina kolme potilasta ja yhdeksän työntekijää
 4. Juha Honkosen uutisanalyysi: Ei nuolaista vielä – tilastot laahaavat perässä
 5. Karu totuus vanhusten kotihoidosta selvisi: "Emme pysty suojautumaan koronakriisissä"
 6. Nämä päijäthämäläiset ravintolat tarjoavat nyt ruokaa kotiin tai noudettavaksi, katso päivittyvä lista
 7. Fysioterapeutti Aino Kosonen vetää jumppaa – kymmenet ihmiset kuntoilevat live-lähetyksen tahtiin omissa kodeissaan
 8. Lastunkuivaimessa tulipalo Kärkölässä
 9. Lahden Kujalaan nousee raskaan liikenteen palvelukeskus – pitkät ajoneuvoyhdistelmät otettu erityisesti huomioon
 10. Humalaiset huitoivat toisiaan Lahden yössä, molemmille sakkoa
 11. Hoivakotien koronaviruskuolemat muualla maassa eivät johda uusiin varotoimiin Päijät-Hämeessä – "Ei toistaiseksi, koska epidemiaa ei ole"
 12. Hämeen poliisi pyytää havaintoja Lammin Porraskoskelta
 13. Ruokailu siirtyi Päijät-Hämeessäkin noutoaikaan – maakunnan yritykset polkaisivat pystyyn myös omia kotiinkuljetuksia
 14. Ainopuiston teatteri peruu kesän esityksensä
 15. Asiantuntijat kertovat huolestuttavasta ilmiöstä: parisuhteet kärsivät, kun älylaitteesta tulee kolmas pyörä – "Toinen vain somettaa, seksielämäkin hiljenee"

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.