Näppis: Kikyn ongelma ei ole 24 h, vaan töykeä ja röyhkeä tapa, jolla se lanseerattiin.

Miksi rähistään kiky-tunneista? Kysehän on vain kuudesta minuutista per työpäivä. Taustalla lienee vain halu saada yhteiskunta polvilleen. Halveksin sydämeni pohjasta tällaisia rikollisia toimijoita.

Kikyn ongelma ei ole 24 h, vaan töykeä ja röyhkeä tapa, jolla se lanseerattiin. Tätä ei nykyihminen niele! Kalliit on kyykytyksen lunnaat!

Anteeksi kaikki ki-kyn uuvuttamat työntekijät. En kyllä ymmärrä sitä kiihkeää vastustusta 1/2 h/viikko työajan pidennystä. Omalla työpaikalla yleensä ihan huomaamatta ollaan töissä päivittäin 15-30 min yli ajan, eikä siitä palkkaa odoteta.

Ei saa ammuskella raketteja, ei tupakoida, ei alkoh., ei syödä lihaa, ei sitä sun tätä. Ainoat taviksen nautinnot kielletty. Hallituksen veroilla kulutuksen ohjaaminen polkee taviksen maan rakoon ja kaikenlaiset asiantuntijat talloo päälle. Osta siinä sitten sähköauto. Ei ihme että ihmiset muuttaa muille maille täältä "nihilistien" maasta.

Kylläpä on taas käynyt puhuri asunnon välitysliikkeissä. Onkohan se ruoho vihreämpää aidan toisella puolella.

Sen verran mennäkseni Keijo Patrosen kirjoitukseen. Matkustin Onnibussilla lentoasemalta Lahteen kahtena eri kertana. Matkustamon kello oli 1.15h edellä.

Saanan te-toimistossa vierailu. Teksti täysin totta ja koskettaa niin monia. Kapitalisti on hyväksikäyttäjä, jolle vain rahalla on arvo, ei ihmisellä. Lähetä tekstisi päättäjille ja viestikää sinne kaikki, joita asia koskettaa. Tuo törkeä sorto ja hyväksikäyttö on saatava loppumaan.

Tapio Tuominen. Hyvä kirjoitus autoilun päästöistä 12.1. 2020. Kiitos!

Onpa outo näkemys ei niin erityisen köyhällä leskellä, kun kuvittelee, että miehen eläkkeen pitää säilyttää hänellä yksin eläessä tilanne kaiken osalta samana kuin kaksihenkisessä taloudessa! On sitä koko elämä selvitty omilla tuloilla, elämä pitää vain sopeuttaa tilanteen mukaan. Katsopa vähän laajemmin asiaa.

Mitä ihmeen ininää noista uuden vuoden paukuista! On minusta ja "rekusta" mukava niitä katsella.

Krista Kiuru saa meiltä tavallisilta kansalaisilta kiitosta ollessaan perustuslakivaliokunnan puheenjohtajana. Kokoomus toi Suomeen kansainväliset terveysjätit, jotka pyrkivät agressiivisesti osallistumaan sote- uudistukseen. Pian kävi ilmi, että niiden tavoitteena on ainoastaan voiton maksimointi jopa laadun kustannuksella.

Kyllä oli tylsänpuisevat selostajat mäkihyppykisoissa tv-2, Marko Miettinen ja Tommi Nikunen, ei pitäis laittaa sellaisia tosikkoja asialle.

Onko se jonkinlaista poliittista boikotointia, kun televisiosta ei näe koskaan miltään kanavalta venäläisiä elokuvia tai sarjoja?

Saana Kanerva 12.01. Uskon täysin kirjoittamasi asian Te-keskuksen toiminnasta. Ei sieltä kenellekään työtä löydy. Vielä 1970-luvulla se toimi ja se olikin Työnvälitystoimisto! Haluavat vain, että heillä itsellä riittää töitä, kun juoksuttavat työttömiä siellä!

12.1. Saana Kanervan mielipidekirjoitus sisälsi hyvin tuttuja asioita! Toivottavasti tähän viidakkoon joskus saataisiin parannusta! Onnea matkaan Saanalle ja muille kuntoutujille!

Me ihmiset olemme lisääntyvässä määrin siirtyneet pois lihansyönnistä. Entäpä tuo valtava koirayhteisö?

Paljon vauvoja Ristinkirkon messussa 12.1.2020. Meillä muillakin oli mukavaa. Iso kiitos!

Jäin työttömäksi elokuussa -19, vieläkään ei ole työkkärin virkailija soittanut. Mikä kestää !?!?!?!?

Saana Kanerva kirjoituksesi oli täyttä asiaa, toivon sinulle parempaa, kykyjähän sinulla on, vaikka poliitikko tai kirjailija. Kaikkea hyvää, yritä sietää se helvetti. Nyt ei ole parempaakaan neuvoa.

Ostan kassillisen viinaa saamelaisille ja pyydän anteeksi. Olen joskus nunnuttanut ja joikhannu tunthuriin.

Kerr. vkossa Launeen nro1 ilmestyvässä oli tosi juttua suomalaisen arkipuheen nykytilasta ja maan kulttuuriperimän deletoinnista.

Valittakaa matkakeskuksen suojattomuudesta arkkitehdille. Hän on todennäköisesti se,joka ei suostu muutoksiin luomuksessaan.

Hallituksella avustajia aivan liikaa. Pätevämpi löytää hallitukseen. Ne rahat esim. Hoito-alalle.

Jo on talouspomo Asikkalan seurakunnassa, kun yhä kampanjoi uutta seurakuntakotia vastaan, vieläpä srk:n työntekijöiden nimissä heidän tietämättään.

Merrasjärveltä lähtevällä kuntolenkillä nainen ulkoiluttaa suuria koiria irrallaan. Eikä ole ainoa. Pitää kai muuttaa lenkkeily ampumajuoksuksi.

Ei taida olla maksajaa löytynyt kun ei Heinolassa kaatunutta ulkolaista rekkaa ole saatu nostettua ylös. Suuri ympäristöriski kun öljyä valuttaa maaperään.

Eivät ne intiaanipääliköt polttaneet sitä rauhanpiippua tunnin välein, niinku nyky tupakoitsiat tekee työaikana, ja vähintään 5min käyttävät siihen työaikaa. Ja tumpit heitellän minne satuu, jonkun muun siivottavaksi.

Mitä? Pilaatte Messilänkin? Te ahneet paskiaiset.

Aika hyvin kirjoitettu rakit räksyttää ulkona ja kerrostalossa. Todellakin rakit räksyttää mutta koirat ei. Koirat pitää/saa opettaa olemaan räksyttämättä niin ulkona kuin sisälläkin. Meidän alakerran rakit räksyttää niin sisälläkuin ulkonakin mutta meidän koirat EI koska on opetettu miten kerrostalossa eletään.

Päijät-Hämeen vaakuna on amatöörimainen ja mauton – sen ainakin voisi vaihtaa.

Kiitos uusi Aito iskelmä hyvästä ja monipuolisesta musiikista.

Yksi virhe enää javan demon B1 ratkaisussa, tulee tekuaika mieleen, kuus tuntia yhteen tehtävään, luin javaa viimeksi ja ekan kerran 2 vuotta sitten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.