Näppis: Sarit eivät ole palkkakuopassa. Rahallako jaksaminen lisääntyy? Mieluummin lisää henkilökuntaa alalle.

Hoitoalan isot palkankorotukset tietävät muille nousevia veroja. Vai mistä luulette rahaa löytyvän? Sarit eivät ole palkkakuopassa. Rahallako jaksaminen lisääntyy? Mieluummin lisää henkilökuntaa alalle.

Iran sentään tunnusti ukrainalaiskoneen alas ampumisen! Ex-cccp ei ole tunnustanut vieläkään Malesian Airlinesin alasampumista Ukrainassa ! Vaikka aukottomasti todistettu näin!

Suomen mäkihyppäjät pois kokonaan maailmankupin kisoista, se on säästöä! Koska eivät pärjää.!

Vaikka ilmakehän co2 pitoisuus kasvanut tasaisesti, ei maapallon keskilämpötila ole noussut vuoden 2016 lukemista.

Lainatut-palstalla sanottiin, että Sanna Marin on vielä poliittisesti ryvettymätön, mutta imagot muuttuvat nopeasti. Näinhän on, siitä pitävät vastustajat ja lehdistö huolen; yksi "väärä" lause tai jopa sana riittää alamäkiluisun alkamiseen (huom. synnytystalkoot).

Viisaita kirjoituksia Harri Koskela, Ilkka Viljanen ja Kari B. Lilja! Kiitos.

Onko saksalaista tarkkuutta vai huonoa asiakaspalvelua? Heinolan Lidl:ssä ei ole asiakas WC:tä. Kysyin myyjältä 8.1. Minulla olisi pitänyt olla kortti, jolla todistan sairauteni!!?? Ostan jatkossa kaiken Sysmästä! Meillä täällä on ajateltu pitkämatkaisia asiakkaita!

Te jotka liikutte sähkökäyttöisillä pyörätuoleilla liikenteessä, muistakaa kunnon heijastimet! Heijastinliivi halpa henkivakuutus ja myös avustajalle!

Pariskunta Tonttilan marketin pihassa 2 isoa koiraa miksi annoitte virtsata sisäänkäynnin eteen? Lauantai aamulla??

Kaikista lukijoista tunnistit itsesi jo toistamiseen ja osoitat käytökselläsi minun osuneen oikeaan :). Miten vanha sanonta menikään? "Se koira älähtää..."

Taas kerran jäi ESS lukematta 11.1. Kummallinen irtolehtipaperikasa! Ihan pian jää myös tilaamatta. "Eikö teitä hävetä?"

Kaikki pyhät ja sunnuntait pois kalentereista. Ovat uskonnollisia. Jos kerran uskontoa ei opeteta, ei tarvita pyhiäkään, minkä muistoksi viettää. Bruttokansantuotto nousuun.

Kansalaiset. Kuunnelkaa YLE Areenasta lauantain 11.1 Ykkösaamu. Parasta ohjelmaa liikenteen päästöasiasta. On asia varsin monimutkainen. Varsinkin persujen pitäisi syventyä yhteiskunnan 'kinkkisiin' ilmiöihin/asioihin.

Pohjavesiä ei omista kukaan. Lahdessa yhteistä pohjavettä käyttää ja myy luvanvaraisesti Lahti Aqua (myynti n. 25 milj. litraa päivässä). Asiakkaat käyttävät vettä omiin tarkoituksiinsa, esim. myydäkseen olutta ja pullovettä kotimaahan ja ulkomaille. Lahden alueen jatkuvasti uusiutuvat pohjavesivarat ovat n. 100 milj. litraa päivässä. Ilmastonmuutoksen myötä ainakin rankkasateet lisääntyvät, sateen kokonaismäärähän on merkittävin tekijä pohjaveden synnyssä. Vesi maapallolla kiertää jatkuvasti, eikä laajamittaista kuivumista ole näköpiirissä.

Ajatelkaa! Ei ole tarvinnut liukastella pihoissa ja jalkakäytävillä!

Ammattijärjestäjä hyvä ratkaisu törkyasunnon selvittämiseen. Vain huikea veloitus varmaan estää laajemman käytön. (Olisipa edes kotitalousvähennys entisellä tasolla.) Itsellä erittäin hyvä kokemus ammattilaisesta.

11.01 aamun kello 10 radiouutisten mukaan Virheiden kannattajat suhtautuvat suopeimmin korruptioon. Sellainen arvopohja heillä. Sisäministerinkin mukaan pieniä laittomuuksia ei pitäisi pitää rangaistavina tekoina eikä liioin laittomuuksina. Mitähän mieltä vasemmistoliitto on asiasta?

Uusi piispa vieraili Lahdessa, toivottavasti hän tulee johtamaan edestä kuten hengelliseltä johtajalta voi odottaa. Kai piispalla luulisi julkisuuteen olevan samanlainen jos ei jopa suurempi mahdollisuus kuin Päivi Räsäsellä!

Prof. Knuuti saa palkkansa kaikkien itse maksettavien hoitojen vaarallisuudella pelottelusta. Miksi emme saisi hoitaa itseämme, jolloin tk. jonot pienenisivät? Lääkkeetkin tappavat.

Olis reilua jos peltipoliisiteillä olisi nopeusnäyttötauluja, niin Primerallakin uskaltaisi ajaa oikeaa sallittua nopeutta.

Jugurtti ei roisku työpöydälle materiaaleja irrotellessasi, kun syöt sen jugurttipurkin tyhjäksi tai laitat liiat biojätteeseen ja huuhtelet jäämät. Vasta sitten irrotat suukappaleen. Voit ostaa vain pahvipurkkeja tai 'nuoltavia' eli pienempiä purkkeja. Nekin pitää puhdistaa ja kannet poistaa.

Onpa uudet tien pinnat jo urautuneet/nastat. Kitkoilla ajaville/valmistajille nopeasti verohelpotuksia! Ilmastoteko.

Haukka ja kotkametsästys Ylellä. Sairasta. Myös suomimetsästäjät asennevammaisia. Haahkat, riekot, metsäjänikset kohta hävitetty. Supit, minkit saavat olla rauhassa??

On menny hoitoonohjaus pieleen jos tullaan torille bussilla ja lähdetään liikkeelle ja mennään tekemään tarpeensa kukkakioskin ja toriparkin väliseen tilaan ja kyseessä nainen ja liikkuu rollaattorin kanssa ja tekee tätä lähes joka päivä.

Voi toimittaja hyvä (Esalainen 6.1.20) kun pitkäaikainen kumppani nuoruuden rakastettu kuolee, ei hänen tilalle etsitä uutta, on lohduttavaa elää myös muistoissa. Surkuttelua ei kaivata, vaan kunnioittavaa asennetta.

Ostaako Lahdessa kukaan vaatimattomia remontoitavia omakotitaloja omalla tontilla? Sellaisille kohteille n. 60 000 euroa kohtuuhinta, vai mitä mieltä olette......

Huom. prof. Knuuti, lääkkeet tappavat vuodessa enemmän ihmisiä kuin mitkään kertomasi niinsanotut puoskaroinnit, jotka yleensä ovat energiaa lisääviä ja siten parantaviakin.

Jos omistaa muutaman vuoden ikäisen auton, siitä ei saa juuri minkäänlaista hintaa. Ei suoramyynnissä eikä vaihdossa. Pitäisi ostaa 40 tonnin sähköauto. Mistä rahat? Ja miksi pitäisi hyvin toimiva ajoneuvo hävittää? Tämäkö on muka järkevää politiikkaa?

Sanni Grahn-Laasonen kirjoittaa (ESS 10.1.).Voiko suurempaa kertomusta kuulkaa, pyörittää typeriä puolitotuuksia, tietäen että olisin itsekin hoitaa nämä mutta kun noudatin poikien ohjeita. Ja koululaitos,mikä on tila? Päin sitä kohta.

Kyllä oli asiaa elämästä ilman tukia. Eihän ollut muuta kuin lapsilisät. Ja lainojen korot 18 %. kiitos Rauhala.

Enpä ole kuullut "kisapuisto-aktivisteilta" perusteluja miksi urheilukeskus ei riitä pelaajille. Kaupungilla on Kisapuiston alueelle ja rahalle varmasti parempaakin käyttöä.

Pormestarimalli tulossa. Meillä on nyt huippuhyvä kaupunginjohtaja. Miten hänet saadaan pormestariksi ? Siinä tärkeä tehtävä valtuutetuille! Ja me, kaupunkilaiset, olkaamme aktiivisia, että niin myös käy!

Jouko Rauhalan kirjoitus kerrassaan upea ja totta! Nykynuoret jatkuvasti vaatimassa ilmaisia palveluita yhteiskunnalta!

Menkää katsomaan Neljän tien risteys, ei ole enää montaa esitystä jäljellä!

Mikä järki teiden suojauksessa? Kuka ottaa vastuun kun pohjavedet likaantuu?

Kyllä minun piti nuorena 70-80 luvuilla harrastaa seksiä (innokkaasti) ihan omalla kustannuksella. Ei pidä lähteä sponsoroimaan.

Tulisitteko koiranulkouluttajat vaikka ihan porukalla korjaamaan pois koiranne paskat Loviisankadun jalkakäytävältä, kiitos. Luuletteko, ettei teitä ole nähty? Olette vallan törkimyksiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.