Näppis: Onko ajateltu kikytuntien vaikutusta lapsiin?

Nuorille kyllä löytyy töitä kunhan saadaan tuo yhteiskunnan syöpä, ammattiyhdistysliike kaadettua. Se on pojat syöpä se ja jarruttaa kaikella tavalla kehitystä.

Englanninkielisissä ammattikoulutusohjelmissa opiskelevat nuoret lähtevät ulkomaille, joten ne pahentavat työvoimapulaa.

Onko ajateltu kikytuntien vaikutusta lapsiin?

Miksi ei kukaan toimittaja keksinyt jouluaaton etlariin parempaa etusivun kuvaa. Oli kuvattu tämä hyväveli-porukan ryyppypaikka. Sinne ei alam/kansalaisilla ole asiaa. Oli ennen lahtelaisten näkötorni.

Irtisanominen oikeesti helpommaksi ja työntekijälle vuosipäivää omavastuuta niin työllisyys nousee!!!

Ainoa keino työvoimapulaan on työperäinen maahanmuutto? Kyllä, kun Suomen työttömiä ei pystytä työllistämään. Heidät pitäisi työllistää, samalla rahallinen säästö olisi huikea. Puhuvat jo valmiiksi suomea.

Olin sunnuntaikävelyllä ja huomasin kerrostalon pihassa Ankkurin alueella ison kivialtaan täynnä kanervia. Näytti aivan kuin siihen olisi haudattu kaikki talossa asuneet kotieläimet?

Hyvä Sami Jauhojärvi, jatka entiseen tahtiin ja lisää vielä murteen käyttöä!

Puhutaan, että bensan hinta nousee, välillä se laskee... Taxihintojen piti laskea? Hah hah - ennen pääsi Mukkulasta Jalkarantaan n.20 e. Nyt 30 e! Hirveä hinta! Jotain positiivista: bussilla pääsee Lahdesta Helsinkiin 4?, lähes paikallishinnalla...en ymmärrä...

Onko laajentua-verbi virallisesti poistettu suomen kielestä vai onko tämä eskaloitua-epidemia vain muuten päässyt villiintymään?

Kristinusko ei saa mitään pahaa aikaan, vaan ihmiset, olivatpa he kristittyjä tai eivät. Kannattaa lukea Raamatun Uuden testamentin evankeliumit, joista löytyvät Jeesuksen opetukset, miten ihmisen tulee elää. Jos jokainen ihminen eläisi niiden opetusten mukaisesti, niin tämä maailma olisi paratiisi.

Kiitos kun soitatte kelloa pyöräilijät. Kerkeän ottaa koirani vierelle kun ohitatte. Oppisivatpa muutkin pyöräilijät.

Nyt kun auramiehillä ei ole töitä, voisiko saada hiekkaa liukkaille jalkakäytäville? Ma 13.1. kadut kuin peilijäätä, hiekoittajia ei missään. Kuntatekniikka herätys!

Uskonnot ovat ateismin ja aatteiden lailla saaneet paljon pahaa aikaan, koska myös paha henki on niitä keksinyt jäljitellen jumalaa saadakseen ihmisiä puolelleen taistellakseen tätä vastaan

S Jauhojärven asiantunteva urheiluselostus tekee lajista tosi kiinnostavan! Ja murre-h yms.antaa kivan lisäsäväyksen! Toivottavasti saamme nauttia tästä pitkään!

Miksi niin usein täytyy vakuuttaa, että Jumalaa ei ole? Etkö usko sitä ilmankin? Eihän tarvitse hokea koko ajan ympäriinsä sitäkään, että Jumala on.

Järkeä päähän ja päätöksiin nyt! Itse olin työelämässä yli 42 v ja ylitöistäkin vuosien kertymä. Työ ja työpaikka on tärkeintä...kikyt on pikkujuttu! Kohtuu ruikutukseen ja lakkoiluun pitää olla!

Miten on mahdollista, että jotkut kiikuttavat itsensä ja sukunsa jokaisesta pikku vaivasta Akuuttiin, ja Akuutti ottaa heidät vastaan? Aika härskiä toimintaa tällainen, kun tk olisi oikeampi osoite, kuten meillä muilla on.

Demokratian valuvika löytyy populismin yhtälöstä; Jos äänestettäisi Jumalan tai Pirun puolesta, niin veikkaan äänien jakautuvan 70% / 30%. Tällöin 30% voi ottaa suurimman puolueen tittelin.

Kiirii, onnea Pama vallatkaa koko Heinola. Kyllä ne laskut seuraa muuttolintujakin.

USA:n mukaan iranilaiskomentaja havitteli maayhteyttä Irakin kautta Syyriaan sotiakseen Israelia vastaan, jonka haluavat tuhota. Ohjusisku oli siis sotaa ehkäisevä, eikä sitä aloittava teko.

Varjele luoja meitä Timo Soinilta, herra siunakkoon.

Syyllistyikö Etlari rasismiin eli kiihottamiseen kansanryhmää vastaan Saara Larkion Esalaisen kolumnissa 14.01.20?

Samassa firmassa osalle palaveria ilman infoa ja jollekin velvoite laadusta "puheitta paras"; kehittäen ja mallittaen mitä.

Just niin, nuo koiran kusettajat alkavat ottaa aivoon. Hirsimetsäntie 71 edestä kun menevät piskinsä kanssa niin oikein tarkistavat ensin näkeekö kukaan ja kun ei 'ehkä näe' ni kakattavat lemmikkinsä ja eivät varmaan kakkapussiin jätöksiä laita. Kunpa astuisivat itse sitten tuohon ulosteeseen, ni tuntisivat mitä se on. Hyi hävetkää! Kohta laitettava valvontakamera siihen pihaan varmaan muittenkin rosvojen takia! T. Närkästynyt mummeli

Inkerille hirmupaljon onnea kivoista 75v.synttäreistä! Oot ihan ykkönen neuvolatäti!

Riina Puusaari, tosiasia on kaikesta huolimatta sanot sinä mitä tahansa, kaikki sukupuolinen kontakti kuuluu ainoastaan miehen ja naisen väliseen avioliittoon, ei irtosuhteisiin. Joten älä viitsi jakaa vääristynyttä mielesi pahuutta julkisuuteen ja kehota nuoria hallitun ehkäisyn voimalla sukupuoliseen kanssakäymiseen.

Kerrostaloon ei koira sovi, etenkään jos sitä ei rakasta! Yksin ei koiraa saa jättää moneksi tunniksi joka päivä! Koira haukkuu siksi, kun ympäriltä kuuluvat äänet pelottaa! Koira on koulutettava, se on aitoa välittämistä ja silloin koiria vihattaisiin vähemmän! Koira on eläin, ei sitä pidä palvoa! Moni repii väkivaltaisesti remmistä jos koira vetää lenkkeillessä, eikä kävele rinnalla, ei todellakaan oikeanlaista koulutusta!

Hyvä naisvaltuutetut, kun puolustitte nuoria ehkäisyasiassa. Jouko Rauhalan kirjoitus oli asiaton ja hyökkäsi nuoria vastaan. Joukon ikäisten ei itse tarvinnut nuorena ehkäisystä piitata, sehän oli tyttöjen asia. Muistan nämä ongelmat itsekin nuoruudesta.

Nyt kun on nähty gospelkirkko ja iskelmäkirkko niin oisko sitten vaikka stripparikirkon vuoro? Tai messun jälkeen oluttarjoilu? Voisi tulla potentiaalisia kuulijoita.

Tietokirjailija E. Passila syyttelee 90-luvun lamasta Suomen Pankkia ja jopa ay-liikettä, mutta unohtaa tyystin Keskustan ja Kokoomuksen johtaman hallituksen osuuden. Aho ja Viinanen olisivat voineet estää kymmenien tuhansien ihmisten joutumisen velkavankeuteen, jos he olisivat Islannin tavoin antaneet sijoittajien kärsiä tappiot. Ja ohjanneet Suomen Pankkia järkevämmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.