Näppis: Kyllä itketään homeisten kirkkojen purkamisesta. Ihmetyttää mikä vihreitä ja kommunisteja itkettää? Eivät ole avanneet kirkon ovea koskaan. Ja muut, jotka ovat käyneet kuuntelemassa, eivät saa sieltä mitään.

Kyllä itketään homeisten kirkkojen purkamisesta. Ihmetyttää mikä vihreitä ja kommunisteja itkettää? Eivät ole avanneet kirkon ovea koskaan. Ja muut, jotka ovat käyneet kuuntelemassa, eivät saa sieltä mitään.

Johtajat ja johtajanjohtajat periytyvät Natsi-Saksasta, eikä kukaan ei ole vastuussa mistään.

Jos yhteisyritys toteutuu, niin päijäthämäläisten kannattaa lähteä osingoille. Kun sijoittaa enemmistöosakkaan osakkeisiin, niin saa hoitomaksuista bonusta osinkoina kuten yhtymäkin. Kanta-asiakkaille eli kroonikoille tietysti kanta-asiakaskortti. Eihän yksikään kansainvälinen yritys lähde näin isoon juttuun talkoomielellä. Voittoa pitää tulla!

Timo Even kirjoitus 23.1. ESS:ssa saa toivon kipinän syttymään mielessäni. Oi jospa meidän sosiaalitantatkin saisivat käyttää järkeään lasten kasvatusta suunniteltaessa, niin päätökset olisivat Even kirjoituksen mukaiset. Opettajatkin jaksaisivat ja lasten psyykeongelmat vähenisivät. Se ns. vapaa kasvatus on ollut myrkkyä lapsillemme.

Veli Penttilä perusteli, ettei voi perustaa yhtiötä, jossa kaupungilla on 51% tai yli omistuksessa, koska silloin yhtiö joutuisi kilpailuttamaan kaikki hankintansa! Tämäkö peruste? Että asiat veronmaksajien rahoilla tehdään salassa?

Green city rakensi kaatopaikan Rälssin viheralueelle, nyt ympäristöpääkaupunki laajentaa sitä!

Ohisalo haluaa palkata epäpätevän kansliapäällikön ja sen jälkeen varmaan 5-7 erikoisavustajaa veronmaksajien rahoilla

Suomi on neuvosten luvattu maa. Et heitä niin kiveä ilmaan, ettei se putoa jonkun neuvoksen päähän. Näin viimeksi Padasjoella. Hyvä veli-verkosto toimii. Mutta ne näytöt, ne näytöt! Jänisjahdissa ja nuotanvedossa tavataan!

Sinä joka kirjoitit PHHYKY:n tappiollisesta ja huonosti toimivasta palvelusta, onko sinulla omakohtaisia kokemuksia, vai kirjoitteletko kuulopuheitten perusteella. Itse olen juuri ollut leikkauksessa Päksissä ja voin sanoa, että kaikki on toiminut hienosti ja palvelu on ollut kiitettävää.

Riemullinen vauvakirkko Ristinkirkossa 12.1. Kymmeniä vauvoja vanhempineen paikalla. Meillä muillakin oli mukavaa! Iso kiitos! (Olen lähettänyt tämän viestin jo kaksi kertaa ilman julkaisua. Onko niin, että ESS julkaisee vain negatiiviset viestit kirkosta ja seurakunnasta?)

Riutta (ESS 23.1) hei, johan on sakeaa höpötystä. Kyllä se ideologinen vastakkainasettelu on siellä vasemmalla, meillä Lahdessa politikoinnin sijaan on tärkeämpää, että ihmiset saisivat hoitoa.

Vika on varmaan minussa, mutta en jaksa innostua pätkääkään näistä tuotteistetuista ilmastopaniikkireetoista.

Älä Riutta (ESS 23.1) uhoa mistään varoittavasta murinasta niin kauan, kun demareilla ei ole mitään ratkaisua terveydenhoidon nykyisiin ongelmiin. Julkinen ei asiaa pysty hoitamaan ilman mittavia veronkorotuksia.

Lahden omaisuus myyntiin vaan. Lahti Energia ja Aqua, terveydenhuolto ym. Tehdään 20 vuotisia kalliita vuokrasoppareita. Lahden veronmaksajat kiittää.

Maailman suurimmat kasvihuonekaasupäästöjen aiheuttajat ovat järjestyksessä Kiina, Yhdysvallat, EU-maat, Intia ja Japani. Suomen osuus on vain 0,15 % päästöistä. Ei ole oikein laskea päästöjä yksinomaan asukasta kohden. Meillä Suomessa on kylmä-ilmasto ja pitkät matkat,jotka aiheuttavat eniten päästöjä. Näille tekijöille emme voi mitään.

Lahtelaiset barrikadeille Soten yksityistämistä vastaan! Turha täällä on nurista. Mielenosoitus pystyyn.

Pyöräilijä jäi auton alle pyörätien jatkeella suojatiellä, polkupyörä oli väistämisvelvollinen. Autoilija ilmeisesti osasi säännöt, ja koska pyörä ei väistänyt, niin päälle vaan.

Kirkot päässeet huonoon kuntoon... kannattaisko seurakuntien huolehtia omaisuudestaan ensin ja sen jälkeen syytää rahoja sinne tänne? Jotkut sen osaa.

Mielestäni "kierrätyspuisto", jätteidenkäsittelylaitos sopii hyvin Orimattilaan, Lahden rajalle. Sitten vaan hinnat kohdilleen ulkopaikkakuntalaisilta

Eihän jotkut pyöräilijät/ jalankulkijat edes katso sivulleen lähestyykö autoja. Itsemurhakandidaatteja. Joku aina onnistuukin.

Ilmansaasteita "kompensoidaan" rahalla, keskiaikana sitä sanottiin aneiden ostamiseksi syntien anteeksisaamiseksi.

Nykyistä Ylen historiankirjoitusta. Lasse Lehtisestä kuoriutui entisaikainen Tuure Junnila. Oma kansanedustaja aika unohtui. Mitä yhteistä on L. Lehtisellä ja P. Väyrysellä?

Ei ole päässyt Kelaan puhelimella, ei ole, ties kuinka monesta yrityksestä huolimatta. "... soittakaa huomenna uudelleen "!!

Onko tosiaan niin, ettei PHHYKY:ssä myönnetä enää palkatonta vapaata? En saanut/myönnetty, kun aiemmin anoin. Kaupungilla työskennellessäni aiemmin aina myönnettiin! (En tarkoita nyt meneillään olevia lomautuksia).

ESS 23.1. uutisen mukaan sotaveteraanien keski-ikä on miehillä 94,9 v. Vuonna 1944 keski-ikä ollut siis 19 vuotta. Jos puhutaan toisen maailmansodan sotaveteraaneista heidän keski-iästään, niin Suomella on täytynyt olla osa alle 15-vuotiaita. Jutussa mainittu naisveteraani-ikä 90 vuotta on mahdoton ollakseen totta.

Mitä Vihreiden olisi sitten pitänyt tehdä? Nimittää kansliapäälliköksi joku Kokoomuksen tai Persujen jäsen? Haloo!

Nyt kun perussuomalaisten kannatus on huipussa, alkaa syyttely milloin mistäkin asiasta. Kateutta taitaa vaan olla!

Kyllä vaan tykkäsin enemmän vanhasta Orimattilan hammashoitolasta. Oli intiimimpi ja viihtyisämpi. Sinne voi vaan pujahtaa. Uusi on jotenkin levoton.

Nyt kun Kerintien kioskin kohtalo on selvinnyt, niin olisiko jo aika siirtyä miettimään, mitä tehtäisiin Nikkilän ns "kioskille"!!??

Kandee lukea 2. Pietarin kirje: 3:9-13, niin tietää, miten on ennustettu maailman tilan oleva. Ei riipu nää asiat ilmastonmuutoksesta. Hän säät säätää!

Eipä ole valomainostoteemit häikäisseet silmää vaikka niiden ohi ajelen joka päivä. Valittava yleisönosaston kirjoitus oli turha. Kaupungilla on hyvä lupamenettely. Se pitäisi kaupungin eläkevirkamiehenkin tietää vaikka nimi oli alla. Jos ei ymmärrä markkinataloutta niin voi voi.

Ilmoita välittömästi eläinsuojeluun siitä laihasta ja takkuisesta koirasta jonka näet Nastolassa liikkuvan juopposakin mukana. Koira ei varmaa voi hyvin.

Huonosti hoidetuista eläimistä täytyy ilmoittaa eläinsuojelulle. Eiköhän koira saa parempaa hoitoa sen jälkeen. Rakokiven juopot ei itse älyä muuten.

Hyvä kun olet huolissasi Rakokiven koirasta. Näppikseltä ei tule apua vaan ota yhteys eläinsuojelun tai poliisi. Toivottavasti löydät avun koiralle jos on tarvetta.

Hei sinä joka säälit koiraa Nastolan Rakokivessä. Toivottavasti olet tehnyt eläinsuojeluilmoituksen? Ei koira apua täältä näppiksiltä saa. Jokaisen velvollisuus tehdä ilmoitus jos näkee eläimen laiminlyönnit.

Vain hölmö kaivaa tunnelin, jos voi rakentaa sillan...

Seuraavan kerran vain ministeri vaalit, kun tarvitsevat monta avustajaa ja assistenttia. Kansanedustajat turhia.

West Macille takaisin vanhempi mieshenkilö joka oli Kivimaalla aina töissä. Hän oli ystävällinen, omasi hyvät asiakaspalvelu taidot, ei ollut töykeä vaan asiakas oli aina etusijalla.

Nyt huolellisuutta varhaisjakeluun vai onko jakaja vaihtunut Liipolan suunnalla kun sain Etlarin kerran mihin oli painettu lehden saajan nimi ja osoite Kerinkalliossa ja nyt yöllä tuli lasku ja Citymarketin mainoksia 2 kpl mutta Etlaria ei

Miten tulot lisääntyy ja menot pienee oy terveyden hoidossa? Pitää saada vielä osakkaille voittoakin. Vanhusten huollossa oy:n hoidon taso edelleen huono. Siellä oy:t toimii paljon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.